Actueel Archief

‘Wij staan voor KiKa!’

26-05-2013

Bij het langslopen kunnen deze twee vrolijke blondines u onmogelijk ontgaan zijn: Monique Hengeveld en Anke Penterman. Dit tweetal zet zich door weer en wind vrijwillig in voor stichting KiKa: Kinderen Kankervrij.

Monique vertelt enthousiast: ‘Dit is het tweede jaar dat ik hier op het Marveldtoernooi met het kraampje sta, en krijg vandaag assistentie van Anke. Wij staan voor KiKa, het ligt ons dan ook na aan ’t hart. We doen ons uiterste best om dit jaar het opgehaalde bedrag van vorig jaar te verhogen. Afgelopen jaar hebben we €900,- opgehaald, het wordt dus een flinke opgave. Om de stichting een extra hart onder de riem te steken, wordt het bedrag ook nog eens elk jaar verdubbeld, door het bedrijf van mijn vriend waar wij beide werken: Pfeifer Heavy Machinery.’ Anke: ‘Hierdoor hebben wij uiteindelijk een cheque kunnen overhandigen ter waarde van €2000,-! Dit geld komt ten goede aan ziekenhuizen en onderzoek, voor minder pijn en strijd, meer genezing en een hogere kwaliteit van leven, ook op latere leeftijd. Kinderen vragen weleens of ze ook een beetje mogen geven, ik zeg dan altijd dat alle beetjes helpen, en zo is het ook. Elke euro telt! Daarom heeft Pfeifer Heavy Machinery dit jaar extra gesponsord; zoals je ongetwijfeld gezien hebt is er een KiKa-veld. Goed voor de naamsbekendheid, maar vooral voor het onderzoek ten behoeve van kankerbestrijding voor kinderen.’ Over het assortiment van het kraampje zeggen ze: ‘We hebben verschillende soorten knuffelberen, de beer is namelijk de mascotte van KiKa. Ze zijn er in alle soorten en maten, de keuze is reuze! Er zijn al flink wat beren verkocht, dus het is spannend of we het bedrag van vorig jaar overschreden hebben.  Blijf dus vooral doneren!’

Het KiKa-team: links Anke Penterman en rechts Monique Pfeifer.

 


Van Bommels eerste keer

Het Internationale Marveldtoernooi heeft veel grootheden op de velden gezien, maar ook naast de velden zijn er een aantal bekendheden te spotten. Zo kunt u denken aan Danny Blind, Guus Hiddink en nog vele anderen.

“Mijn ambitie is om wedstrijden te leiden op het hoogste niveau van de dames”

Lizzy van der Helm is de eerste vrouwelijke scheidsrechter op het Marveldtoernooi. De spraakwaterval uit Zoetermeer voelt zich hier als in een vis in het water.

Manchester City op alle fronten tevreden!

Craig Mudd, de trainer van Manchester City Under 14, is zeer tevreden over zijn eerste Marveld toernooi ervaringen.

“We zoeken de beste speler van het toernooi!”

Een uitgebreide commissie van 8 leden zoekt uiteindelijk met elkaar de beste speler en keeper van het toernooi. Een wijze commissie moet dat zijn want het is een omvangrijk karwei!

“Meteen doen!!”

We maken een babbeltje met Lianne Lindner. Lianne Lindner zegt u? Is dat niet? Ja, ja ze is het inderdaad! Als 5-jarige meldde zij zich al aan bij sv Grol, samen met haar tweelingzus Simone. Er waren toen nog geen meisjesteams dus moesten ze samen spelen met jongens om later met onder andere Carry Walterbos, Nancy Reinders en Ans Theissen het dameselftal te vormen. Zij speelde van 1986 tot 2007 bij ‘de Grol’.

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.