Actueel Archief

‘Wij staan voor KiKa!’

26-05-2013

Bij het langslopen kunnen deze twee vrolijke blondines u onmogelijk ontgaan zijn: Monique Hengeveld en Anke Penterman. Dit tweetal zet zich door weer en wind vrijwillig in voor stichting KiKa: Kinderen Kankervrij.

Monique vertelt enthousiast: ‘Dit is het tweede jaar dat ik hier op het Marveldtoernooi met het kraampje sta, en krijg vandaag assistentie van Anke. Wij staan voor KiKa, het ligt ons dan ook na aan ’t hart. We doen ons uiterste best om dit jaar het opgehaalde bedrag van vorig jaar te verhogen. Afgelopen jaar hebben we €900,- opgehaald, het wordt dus een flinke opgave. Om de stichting een extra hart onder de riem te steken, wordt het bedrag ook nog eens elk jaar verdubbeld, door het bedrijf van mijn vriend waar wij beide werken: Pfeifer Heavy Machinery.’ Anke: ‘Hierdoor hebben wij uiteindelijk een cheque kunnen overhandigen ter waarde van €2000,-! Dit geld komt ten goede aan ziekenhuizen en onderzoek, voor minder pijn en strijd, meer genezing en een hogere kwaliteit van leven, ook op latere leeftijd. Kinderen vragen weleens of ze ook een beetje mogen geven, ik zeg dan altijd dat alle beetjes helpen, en zo is het ook. Elke euro telt! Daarom heeft Pfeifer Heavy Machinery dit jaar extra gesponsord; zoals je ongetwijfeld gezien hebt is er een KiKa-veld. Goed voor de naamsbekendheid, maar vooral voor het onderzoek ten behoeve van kankerbestrijding voor kinderen.’ Over het assortiment van het kraampje zeggen ze: ‘We hebben verschillende soorten knuffelberen, de beer is namelijk de mascotte van KiKa. Ze zijn er in alle soorten en maten, de keuze is reuze! Er zijn al flink wat beren verkocht, dus het is spannend of we het bedrag van vorig jaar overschreden hebben.  Blijf dus vooral doneren!’

Het KiKa-team: links Anke Penterman en rechts Monique Pfeifer.

 


Video compilatie Marveldtoernooi 2019 gereed!

We hebben er even op moeten wachten, maar de video compilatie van het 30ste Marveldtoernooi is klaar! Geniet nog een keer na van een fantastisch weekend!

Aftermovie 2019 door eDroneVideo

FC Barcelona winnaar 30e Internationaal Marveldtoernooi

Na een rustige start was het al snel weer erg druk op de zondag, de finaledag van het Internationaal Marveldtoernooi, evenals de voorgaande twee dagen. Dit mede door het fantastische voetbalweer tijdens het toernooi. Het voetbal was net als voorgaande jaren van erg hoog niveau. Met teams uit zoveel verschillende landen was het prachtig de verschillende speelstijlen te zien en te kunnen vergelijken.

Stichting Huntington Oost Achterhoek

“Het is een prachtig toernooi, op een prachtige accommodatie, en zo’n perfecte organisatie. Echt top!”

Overal zitten ze

Ze zijn met ruim 320 in getal overal te vinden op en om Sportpark Den Elshof. Onze vrijwilligers. De motor van ons toernooi. Onmisbaar. Velen zijn zichtbaar, maar nog veel meer van hen zijn onzichtbaar. Zoals de keukencrew die geen wedstrijd ziet. In alle hoeken en gaten zijn te vinden op het sportpark. Geen ruimte wordt onbenut gelaten. Chapeau!

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.