Actueel Archief

‘Wij staan voor KiKa!’

26-05-2013

Bij het langslopen kunnen deze twee vrolijke blondines u onmogelijk ontgaan zijn: Monique Hengeveld en Anke Penterman. Dit tweetal zet zich door weer en wind vrijwillig in voor stichting KiKa: Kinderen Kankervrij.

Monique vertelt enthousiast: ‘Dit is het tweede jaar dat ik hier op het Marveldtoernooi met het kraampje sta, en krijg vandaag assistentie van Anke. Wij staan voor KiKa, het ligt ons dan ook na aan ’t hart. We doen ons uiterste best om dit jaar het opgehaalde bedrag van vorig jaar te verhogen. Afgelopen jaar hebben we €900,- opgehaald, het wordt dus een flinke opgave. Om de stichting een extra hart onder de riem te steken, wordt het bedrag ook nog eens elk jaar verdubbeld, door het bedrijf van mijn vriend waar wij beide werken: Pfeifer Heavy Machinery.’ Anke: ‘Hierdoor hebben wij uiteindelijk een cheque kunnen overhandigen ter waarde van €2000,-! Dit geld komt ten goede aan ziekenhuizen en onderzoek, voor minder pijn en strijd, meer genezing en een hogere kwaliteit van leven, ook op latere leeftijd. Kinderen vragen weleens of ze ook een beetje mogen geven, ik zeg dan altijd dat alle beetjes helpen, en zo is het ook. Elke euro telt! Daarom heeft Pfeifer Heavy Machinery dit jaar extra gesponsord; zoals je ongetwijfeld gezien hebt is er een KiKa-veld. Goed voor de naamsbekendheid, maar vooral voor het onderzoek ten behoeve van kankerbestrijding voor kinderen.’ Over het assortiment van het kraampje zeggen ze: ‘We hebben verschillende soorten knuffelberen, de beer is namelijk de mascotte van KiKa. Ze zijn er in alle soorten en maten, de keuze is reuze! Er zijn al flink wat beren verkocht, dus het is spannend of we het bedrag van vorig jaar overschreden hebben.  Blijf dus vooral doneren!’

Het KiKa-team: links Anke Penterman en rechts Monique Pfeifer.

 


Wederom een fantastische bezetting 31e editie Internationaal Marveldtoernooi 2020

Op zaterdag 25 januari is door het bestuur van de Stichting Internationaal Marveldtoernooi, het deelnemersveld bekend gemaakt voor de 31e editie, dat dit jaar gehouden wordt in het weekend van 5, 6 en 7 juni.

Presentatie deelnemersveld 31e Internationaal Marveldtoernooi

Op zaterdag 25 januari a.s. wordt het deelnemersveld van het 31e Internationaal Marveldtoernooi bekend gemaakt. Het toernooi vindt plaats in het weekend van 5, 6 en 7 juni 2020.

Fantastisch 2020

Het bestuur van het Internationaal Marveld Toernooi wenst iedereen een fantastisch 2020. Dat het wederom een mooi voetbaljaar mag worden, met veel passie, strijd, mooie acties, doelpunten, reddingen, vreugde en emotie. En ook een jaar waarin we weer een groot aantal talentvolle jeugdvoetballers uit Europa en de rest van de Wereld bij s.v. Grol in Groenlo mogen begroeten. We heten iedereen van harte welkom op sportpark Den Elshof op 5, 6 en 7 juni 2020.

Foto collage 2019 gereed

En ook van 2019 is er een prachtige fotocollage beschikbaar. Gemaakt door onze sponsor RingFoto Primeur uit Lichtenvoorde. Zeer mooi geworden! Dank hiervoor.

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.