Actueel Archief

Handtekeningen van de sterren van morgen

26-05-2013

Grote voetballers zijn er inmiddels aan gewend, handtekeningenjagers. In het programmaboekje van het toernooi treft u een indrukwekkende lijst aan van grote namen die ooit op het Marveldtoernooi uitkwamen.

Jonge voetballertjes krijgen op het Marveldtoernooi alvast de kans te wennen aan hun mogelijk toekomstige status. Ze worden nu in sommige gevallen al belaagd door jonge handtekeningenjagers. Soms levert dit vertederende momenten op. Zo werd een Ajax-speler om een handtekening gevraagd. Het jochie moest zich verontschuldigen omdat hij nog geen handtekening had om te zetten. Een speler van het Japanse team plaatste als een reeds gearriveerde ster zijn handtekening en bedankt zijn ‘belagers’ op zijn beurt. Altijd leuk om mee thuis te komen natuurlijk. Zowel voor de jongens als voor de spelers.

Ook de scheidsrechters op het toernooi ontkomen niet aan het uitdelen van hun handtekening. Zoals Kevin Blom die behalve gele en rode kaarten ook een foto van zichzelf graag van een persoonlijke krabbel voorziet.


Presentatie deelnemersveld 31e Internationaal Marveldtoernooi

Op zaterdag 25 januari a.s. wordt het deelnemersveld van het 31e Internationaal Marveldtoernooi bekend gemaakt. Het toernooi vindt plaats in het weekend van 5, 6 en 7 juni 2020.

Fantastisch 2020

Het bestuur van het Internationaal Marveld Toernooi wenst iedereen een fantastisch 2020. Dat het wederom een mooi voetbaljaar mag worden, met veel passie, strijd, mooie acties, doelpunten, reddingen, vreugde en emotie. En ook een jaar waarin we weer een groot aantal talentvolle jeugdvoetballers uit Europa en de rest van de Wereld bij s.v. Grol in Groenlo mogen begroeten. We heten iedereen van harte welkom op sportpark Den Elshof op 5, 6 en 7 juni 2020.

Foto collage 2019 gereed

En ook van 2019 is er een prachtige fotocollage beschikbaar. Gemaakt door onze sponsor RingFoto Primeur uit Lichtenvoorde. Zeer mooi geworden! Dank hiervoor.

Video compilatie Marveldtoernooi 2019 gereed!

We hebben er even op moeten wachten, maar de video compilatie van het 30ste Marveldtoernooi is klaar! Geniet nog een keer na van een fantastisch weekend!

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.