Actueel Archief

Handtekeningen van de sterren van morgen

26-05-2013

Grote voetballers zijn er inmiddels aan gewend, handtekeningenjagers. In het programmaboekje van het toernooi treft u een indrukwekkende lijst aan van grote namen die ooit op het Marveldtoernooi uitkwamen.

Jonge voetballertjes krijgen op het Marveldtoernooi alvast de kans te wennen aan hun mogelijk toekomstige status. Ze worden nu in sommige gevallen al belaagd door jonge handtekeningenjagers. Soms levert dit vertederende momenten op. Zo werd een Ajax-speler om een handtekening gevraagd. Het jochie moest zich verontschuldigen omdat hij nog geen handtekening had om te zetten. Een speler van het Japanse team plaatste als een reeds gearriveerde ster zijn handtekening en bedankt zijn ‘belagers’ op zijn beurt. Altijd leuk om mee thuis te komen natuurlijk. Zowel voor de jongens als voor de spelers.

Ook de scheidsrechters op het toernooi ontkomen niet aan het uitdelen van hun handtekening. Zoals Kevin Blom die behalve gele en rode kaarten ook een foto van zichzelf graag van een persoonlijke krabbel voorziet.


Aftermovie 2019 door eDroneVideo

FC Barcelona winnaar 30e Internationaal Marveldtoernooi

Na een rustige start was het al snel weer erg druk op de zondag, de finaledag van het Internationaal Marveldtoernooi, evenals de voorgaande twee dagen. Dit mede door het fantastische voetbalweer tijdens het toernooi. Het voetbal was net als voorgaande jaren van erg hoog niveau. Met teams uit zoveel verschillende landen was het prachtig de verschillende speelstijlen te zien en te kunnen vergelijken.

Stichting Huntington Oost Achterhoek

“Het is een prachtig toernooi, op een prachtige accommodatie, en zo’n perfecte organisatie. Echt top!”

Overal zitten ze

Ze zijn met ruim 320 in getal overal te vinden op en om Sportpark Den Elshof. Onze vrijwilligers. De motor van ons toernooi. Onmisbaar. Velen zijn zichtbaar, maar nog veel meer van hen zijn onzichtbaar. Zoals de keukencrew die geen wedstrijd ziet. In alle hoeken en gaten zijn te vinden op het sportpark. Geen ruimte wordt onbenut gelaten. Chapeau!

Gaston Taument: het ultieme Feyenoordgevoel

Oud profvoetballer Gaston Taument loopt al een aantal Jaren mee in de voetbalwereld. Taument speelde jarenlang bij Feyenoord maar werd in 1995 door Louis van Gaal persoonlijk gebeld of hij voor Ajax wilde voetballen.

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.