Actueel Archief

Ochtendgymnastiek

26-05-2013

In het ochtendgloren tussen het fluiten van de vogels door, lijkt de rust zich meester gemaakt te hebben van het voetbalterrein.

Echter, schijn bedriegt: bovenop de oefenhoek schalt de muziek over het met dauw bedekte veld. Acht vroege vogels hebben zich gemeld voor het nodige rekken en strekken van de spieren. Het is tijd voor ochtendgymnastiek! Freestyle voetballer Randy Koetsier neemt de jonge meiden onder zijn hoede en met veel beweging stoomt hij hen klaar voor de rest van de dag. Hij moet gedacht hebben: ‘een goed begin is het halve werk,’ en een goed begin was het zeker. ‘Kom op dames, even in actie komen! Nu gaan we met zijn allen door de knieën zakken, één, twee, ja! Ook eventjes de armen strekken: en links, en rechts…’

Zo werden de jonge meiden op een vroege zondagmorgen gedrild tot één brok discipline, wat hun ouders hen zeker in dank zullen afnemen.


Presentatie deelnemersveld 31e Internationaal Marveldtoernooi

Op zaterdag 25 januari a.s. wordt het deelnemersveld van het 31e Internationaal Marveldtoernooi bekend gemaakt. Het toernooi vindt plaats in het weekend van 5, 6 en 7 juni 2020.

Fantastisch 2020

Het bestuur van het Internationaal Marveld Toernooi wenst iedereen een fantastisch 2020. Dat het wederom een mooi voetbaljaar mag worden, met veel passie, strijd, mooie acties, doelpunten, reddingen, vreugde en emotie. En ook een jaar waarin we weer een groot aantal talentvolle jeugdvoetballers uit Europa en de rest van de Wereld bij s.v. Grol in Groenlo mogen begroeten. We heten iedereen van harte welkom op sportpark Den Elshof op 5, 6 en 7 juni 2020.

Foto collage 2019 gereed

En ook van 2019 is er een prachtige fotocollage beschikbaar. Gemaakt door onze sponsor RingFoto Primeur uit Lichtenvoorde. Zeer mooi geworden! Dank hiervoor.

Video compilatie Marveldtoernooi 2019 gereed!

We hebben er even op moeten wachten, maar de video compilatie van het 30ste Marveldtoernooi is klaar! Geniet nog een keer na van een fantastisch weekend!

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.