Actueel Archief

Ochtendgymnastiek

26-05-2013

In het ochtendgloren tussen het fluiten van de vogels door, lijkt de rust zich meester gemaakt te hebben van het voetbalterrein.

Echter, schijn bedriegt: bovenop de oefenhoek schalt de muziek over het met dauw bedekte veld. Acht vroege vogels hebben zich gemeld voor het nodige rekken en strekken van de spieren. Het is tijd voor ochtendgymnastiek! Freestyle voetballer Randy Koetsier neemt de jonge meiden onder zijn hoede en met veel beweging stoomt hij hen klaar voor de rest van de dag. Hij moet gedacht hebben: ‘een goed begin is het halve werk,’ en een goed begin was het zeker. ‘Kom op dames, even in actie komen! Nu gaan we met zijn allen door de knieën zakken, één, twee, ja! Ook eventjes de armen strekken: en links, en rechts…’

Zo werden de jonge meiden op een vroege zondagmorgen gedrild tot één brok discipline, wat hun ouders hen zeker in dank zullen afnemen.


Aftermovie 2019 door eDroneVideo

FC Barcelona winnaar 30e Internationaal Marveldtoernooi

Na een rustige start was het al snel weer erg druk op de zondag, de finaledag van het Internationaal Marveldtoernooi, evenals de voorgaande twee dagen. Dit mede door het fantastische voetbalweer tijdens het toernooi. Het voetbal was net als voorgaande jaren van erg hoog niveau. Met teams uit zoveel verschillende landen was het prachtig de verschillende speelstijlen te zien en te kunnen vergelijken.

Stichting Huntington Oost Achterhoek

“Het is een prachtig toernooi, op een prachtige accommodatie, en zo’n perfecte organisatie. Echt top!”

Overal zitten ze

Ze zijn met ruim 320 in getal overal te vinden op en om Sportpark Den Elshof. Onze vrijwilligers. De motor van ons toernooi. Onmisbaar. Velen zijn zichtbaar, maar nog veel meer van hen zijn onzichtbaar. Zoals de keukencrew die geen wedstrijd ziet. In alle hoeken en gaten zijn te vinden op het sportpark. Geen ruimte wordt onbenut gelaten. Chapeau!

Gaston Taument: het ultieme Feyenoordgevoel

Oud profvoetballer Gaston Taument loopt al een aantal Jaren mee in de voetbalwereld. Taument speelde jarenlang bij Feyenoord maar werd in 1995 door Louis van Gaal persoonlijk gebeld of hij voor Ajax wilde voetballen.

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.