Actueel Archief

Rode Ster wint oefenduel van sv Grol

03-06-2009

Als voorproefje op het Marveld C toernooi dat aanstaand weekend plaats vindt speelden Rode Ster Belgrado en SV Grol woensdag avond een oefenpot tegen elkaar. Miroljub Jovanovic, leider van Rode Ster liet weten tevreden te zijn over de wedstrijd.

"We hebben net een pinkstertoernooi in Duitsland achter de rug en dus nu zo'n 4 dagen rust voordat we weer aantreden op het Marveld toernooi. Dan is het altijd prettig om een trainingswedstrijd te spelen om het ritme erin te houden."

doorbewegen en bijsluiten
In de eerste helft hield SV Grol goed stand. Toch wist Ivah Ćirić een 0-1 op het scorebord te zetten. In de tweede helft kwam Grol echter goed terug toen Mathijs Warnar de gelijkmaker scoorde. “Ik ben heel tevreden”, vertelt Jorrit Bomers, leider van het Grol C team dat aan het Marveld toernooi mee gaat doen. “Je kunt goed zien dat het allemaal een paar tandjes sneller gaat dan bij ons. Ik heb erop gehamerd dat de jongens moeten bijsluiten en snel doorbewegen.” Gezien de inzet en het voetbal van de thuis spelende club kunnen er aanstaand weekend nog vele leuke wedstrijden volgen.fair play
Rode Ster Belgrado had vooral in de eerste helft een aantal reserve spelers opgezet. “SV Grol was een fijne tegenstander en ze speelden eerlijk voetbal, echt ‘fair play’, daar houden wij van”, vertelde Jovanovic van Rode Ster. In de tweede helft kwam de ploeg uit Belgrado sterk terug en door doelpunten van Marihkovic Marko, Savićević Vukan en Ćilić Stefan werd het uiteindelijk 1-4.

Real Madrid en Manchester United
Rode Ster Belgrado zal dit weekend SV Grol niet tegenkomen in de poulewedstrijden. Daar zullen zij wel Hertha BSC treffen tegen wie zij afgelopen Pinksterweekend ook al gespeeld hebben. Die match bleef toen onbetwist met een 0-0. “Dit weekend gaan we winnen”, aldus Jovanovic. Verder kijkt de leider van Rode Ster in het bijzonder uit naar de poulewedstrijd tegen Real Madrid. “Ze zijn één van de beste clubs uit Europa,” zegt hij. “Nee”, verbetert hij zich direct. “Real Madrid behoort tot de besten van de hele wereld.” Het team uit Servië gaat voor de winst en zij hopen in de finale Manchester United te treffen, die zij ook onder de grootste clubs ter wereld scharen. Volgens de voorspelling van leider Jovanovic zal Rode Ster deze finale met 1-0 gaan winnen. Of de ploeg uit Servië inderdaad de finale zal spelen zal het komend weekend bekend worden. Vrijdag avond om 18.30 uur zal de eerste wedstrijd tegen Auxerre zijn en zaterdag om 16.30 uur de match tegen Real Madrid.

Aftermovie 2019 door eDroneVideo

FC Barcelona winnaar 30e Internationaal Marveldtoernooi

Na een rustige start was het al snel weer erg druk op de zondag, de finaledag van het Internationaal Marveldtoernooi, evenals de voorgaande twee dagen. Dit mede door het fantastische voetbalweer tijdens het toernooi. Het voetbal was net als voorgaande jaren van erg hoog niveau. Met teams uit zoveel verschillende landen was het prachtig de verschillende speelstijlen te zien en te kunnen vergelijken.

Stichting Huntington Oost Achterhoek

“Het is een prachtig toernooi, op een prachtige accommodatie, en zo’n perfecte organisatie. Echt top!”

Overal zitten ze

Ze zijn met ruim 320 in getal overal te vinden op en om Sportpark Den Elshof. Onze vrijwilligers. De motor van ons toernooi. Onmisbaar. Velen zijn zichtbaar, maar nog veel meer van hen zijn onzichtbaar. Zoals de keukencrew die geen wedstrijd ziet. In alle hoeken en gaten zijn te vinden op het sportpark. Geen ruimte wordt onbenut gelaten. Chapeau!

Gaston Taument: het ultieme Feyenoordgevoel

Oud profvoetballer Gaston Taument loopt al een aantal Jaren mee in de voetbalwereld. Taument speelde jarenlang bij Feyenoord maar werd in 1995 door Louis van Gaal persoonlijk gebeld of hij voor Ajax wilde voetballen.

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.