Actueel Archief

Geslaagde tweede toernooidag.

25-05-2013

De tweede dag van het 24e Internationale Marveld Toernooi voor C-junioren zit er alweer op. Zo slecht als de vooruitzichten deze week nog leken, zo gunstig waren de weergoden de toernooiorganisatie gezind. Geen enkele druppel regen is er gevallen, sterker nog af en toe scheen een gezellig zonnetje over de velden.

De invulling voor de diverse finales op de zondag zijn bijna allemaal bekend. Alleen zullen Ajax en Vitesse (beide ex-aequo geëindigd op de vijfde positie in hun poule) door het schieten van penalty’s moeten uitmaken in welke kruisfinale zij spelen. Zondagmorgen om negen uur zal dit plaatsvinden.

Paris Saint Germain en nieuwkomer Atlético Paranaense zijn eerste geworden in hun poule en zij zullen in de halve finales  het opnemen tegen respectievelijk Manchester United (finalist van vorig jaar) en Mexico National Team O15, tevens debutant op het toernooi.


Foto collage 2019 gereed

En ook van 2019 is er een prachtige fotocollage beschikbaar. Gemaakt door onze sponsor RingFoto Primeur uit Lichtenvoorde. Zeer mooi geworden! Dank hiervoor.

Video compilatie Marveldtoernooi 2019 gereed!

We hebben er even op moeten wachten, maar de video compilatie van het 30ste Marveldtoernooi is klaar! Geniet nog een keer na van een fantastisch weekend!

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.