Actueel Archief

Geslaagde tweede toernooidag.

25-05-2013

De tweede dag van het 24e Internationale Marveld Toernooi voor C-junioren zit er alweer op. Zo slecht als de vooruitzichten deze week nog leken, zo gunstig waren de weergoden de toernooiorganisatie gezind. Geen enkele druppel regen is er gevallen, sterker nog af en toe scheen een gezellig zonnetje over de velden.

De invulling voor de diverse finales op de zondag zijn bijna allemaal bekend. Alleen zullen Ajax en Vitesse (beide ex-aequo geëindigd op de vijfde positie in hun poule) door het schieten van penalty’s moeten uitmaken in welke kruisfinale zij spelen. Zondagmorgen om negen uur zal dit plaatsvinden.

Paris Saint Germain en nieuwkomer Atlético Paranaense zijn eerste geworden in hun poule en zij zullen in de halve finales  het opnemen tegen respectievelijk Manchester United (finalist van vorig jaar) en Mexico National Team O15, tevens debutant op het toernooi.


Aftermovie 2019 door eDroneVideo

FC Barcelona winnaar 30e Internationaal Marveldtoernooi

Na een rustige start was het al snel weer erg druk op de zondag, de finaledag van het Internationaal Marveldtoernooi, evenals de voorgaande twee dagen. Dit mede door het fantastische voetbalweer tijdens het toernooi. Het voetbal was net als voorgaande jaren van erg hoog niveau. Met teams uit zoveel verschillende landen was het prachtig de verschillende speelstijlen te zien en te kunnen vergelijken.

Stichting Huntington Oost Achterhoek

“Het is een prachtig toernooi, op een prachtige accommodatie, en zo’n perfecte organisatie. Echt top!”

Overal zitten ze

Ze zijn met ruim 320 in getal overal te vinden op en om Sportpark Den Elshof. Onze vrijwilligers. De motor van ons toernooi. Onmisbaar. Velen zijn zichtbaar, maar nog veel meer van hen zijn onzichtbaar. Zoals de keukencrew die geen wedstrijd ziet. In alle hoeken en gaten zijn te vinden op het sportpark. Geen ruimte wordt onbenut gelaten. Chapeau!

Gaston Taument: het ultieme Feyenoordgevoel

Oud profvoetballer Gaston Taument loopt al een aantal Jaren mee in de voetbalwereld. Taument speelde jarenlang bij Feyenoord maar werd in 1995 door Louis van Gaal persoonlijk gebeld of hij voor Ajax wilde voetballen.

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.