Actueel Archief

Wedstrijdregistratie belangrijk voor ontwikkeling spelers

25-05-2013

Het Marveldtoernooi is voor geen enkel team zomaar een toernooi om het seizoen gezellig mee af te sluiten. Vanzelfsprekend is gezelligheid belangrijk, maar prestaties zijn een wezenlijk onderdeel voor de teams. Het toernooi wordt door alle BVO’s gezien als een belangrijk onderdeel in de ontwikkeling van een team maar ook voor de individuele speler.

Trainers kunnen zien hoe een team of spelers omgaan met een stukje belasting van 3 dagen toernooivoetbal, het zich houden in een groep, en nemen deze ervaringen mee voor het vervolgtraject. Zo laat FC Twente elke wedstrijd op het Marveldtoernooi met een camera registeren door eigen vrijwilligers voor een wedstrijdanalyse. Langs het veld waar het team uit Enschede speelt staat steeds een lange mast met daarop een videocamera die met de bal meebeweegt. Zaterdag is het Hans Braam die de camera bedient. Ervaring met het camerawerk deed hij al op bij RTV Sternet, de lokale omroep van Haaksbergen. “Elke wedstrijd bouw ik een half uur van te voren de mast op en neem de gehele wedstrijd op, en na afloop een kwartiertje afbreken.” En dat bij elke wedstrijd. Voor hem een schermpje waarop hij regelmatig kijkt. Niets geen inzoomen maar een zo groot mogelijk deel van het veld in beeld om zo het allerbeste overzicht te hebben. “De trainers krijgen na afloop de wedstrijd op een stick aangeleverd voor hun laptop en pikken de dingen en spelsituaties er uit die zei van belang vinden. Ze letten met name heel erg om de omschakelingsmomenten.” Het wordt als een grote meerwaarde gezien in Enschede. FC Twente neemt alle wedstrijden op van zowel de C, B als A-jeugd, het gehele seizoen door.

 


Presentatie deelnemersveld 31e Internationaal Marveldtoernooi

Op zaterdag 25 januari a.s. wordt het deelnemersveld van het 31e Internationaal Marveldtoernooi bekend gemaakt. Het toernooi vindt plaats in het weekend van 5, 6 en 7 juni 2020.

Fantastisch 2020

Het bestuur van het Internationaal Marveld Toernooi wenst iedereen een fantastisch 2020. Dat het wederom een mooi voetbaljaar mag worden, met veel passie, strijd, mooie acties, doelpunten, reddingen, vreugde en emotie. En ook een jaar waarin we weer een groot aantal talentvolle jeugdvoetballers uit Europa en de rest van de Wereld bij s.v. Grol in Groenlo mogen begroeten. We heten iedereen van harte welkom op sportpark Den Elshof op 5, 6 en 7 juni 2020.

Foto collage 2019 gereed

En ook van 2019 is er een prachtige fotocollage beschikbaar. Gemaakt door onze sponsor RingFoto Primeur uit Lichtenvoorde. Zeer mooi geworden! Dank hiervoor.

Video compilatie Marveldtoernooi 2019 gereed!

We hebben er even op moeten wachten, maar de video compilatie van het 30ste Marveldtoernooi is klaar! Geniet nog een keer na van een fantastisch weekend!

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.