Actueel Archief

Grol met eerstejaars C

25-05-2013

Het Internationale Marveldtoernooi - iedere jonge s.v. Grol-speler droomt er van op dit toernooi te mogen spelen.

Helaas gaat het ze niet allemaal lukken, vooral omdat je ook nog een tweedejaars C1 of eerstejaars B moet zijn. Voor sommige spelers wordt echter een uitzondering gemaakt en dit jaar is dat speler Roar Storteler. Roar is keeper en speelt als eerstejaars in de C1. Enkele Grol-spelers zijn hem al wel voorgegaan die ook in hun eerste C-jaar mochten deelnemen aan het toernooi, zoals Tim Leusink en Ole Walterbos. Zelf stond Roar ervan te kijken dit jaar mee te mogen doen, want hij had het totaal niet verwacht. Roar verwacht dat s.v. Grol niet helemaal kansloos is. Zo zegt hij, “We worden sowieso niet laatste”. Hij hoopt dat ze zelfs nog gaan winnen van Paris Saint-Germain. Grol staat op dit moment laatste in de DLA ICT Groep. Bijna hadden ze gewonnen van PSV, maar helaas toch verloren (1-3). Het niveau van dit toernooi is hoog. Hij verwacht dat hij hier dus ook veel ervaring op kan doen en dat hij deze ervaring in zijn voetbalcarrière kan toepassen. Het toernooi heeft een mooie sfeer en Roar bevestigt dit. Hij heeft tot nu toe één wedstrijd gespeeld, maar hoopt dat het er meer worden.


Foto collage 2019 gereed

En ook van 2019 is er een prachtige fotocollage beschikbaar. Gemaakt door onze sponsor RingFoto Primeur uit Lichtenvoorde. Zeer mooi geworden! Dank hiervoor.

Video compilatie Marveldtoernooi 2019 gereed!

We hebben er even op moeten wachten, maar de video compilatie van het 30ste Marveldtoernooi is klaar! Geniet nog een keer na van een fantastisch weekend!

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.