Actueel Archief

Grol met eerstejaars C

25-05-2013

Het Internationale Marveldtoernooi - iedere jonge s.v. Grol-speler droomt er van op dit toernooi te mogen spelen.

Helaas gaat het ze niet allemaal lukken, vooral omdat je ook nog een tweedejaars C1 of eerstejaars B moet zijn. Voor sommige spelers wordt echter een uitzondering gemaakt en dit jaar is dat speler Roar Storteler. Roar is keeper en speelt als eerstejaars in de C1. Enkele Grol-spelers zijn hem al wel voorgegaan die ook in hun eerste C-jaar mochten deelnemen aan het toernooi, zoals Tim Leusink en Ole Walterbos. Zelf stond Roar ervan te kijken dit jaar mee te mogen doen, want hij had het totaal niet verwacht. Roar verwacht dat s.v. Grol niet helemaal kansloos is. Zo zegt hij, “We worden sowieso niet laatste”. Hij hoopt dat ze zelfs nog gaan winnen van Paris Saint-Germain. Grol staat op dit moment laatste in de DLA ICT Groep. Bijna hadden ze gewonnen van PSV, maar helaas toch verloren (1-3). Het niveau van dit toernooi is hoog. Hij verwacht dat hij hier dus ook veel ervaring op kan doen en dat hij deze ervaring in zijn voetbalcarrière kan toepassen. Het toernooi heeft een mooie sfeer en Roar bevestigt dit. Hij heeft tot nu toe één wedstrijd gespeeld, maar hoopt dat het er meer worden.


Aftermovie 2019 door eDroneVideo

FC Barcelona winnaar 30e Internationaal Marveldtoernooi

Na een rustige start was het al snel weer erg druk op de zondag, de finaledag van het Internationaal Marveldtoernooi, evenals de voorgaande twee dagen. Dit mede door het fantastische voetbalweer tijdens het toernooi. Het voetbal was net als voorgaande jaren van erg hoog niveau. Met teams uit zoveel verschillende landen was het prachtig de verschillende speelstijlen te zien en te kunnen vergelijken.

Stichting Huntington Oost Achterhoek

“Het is een prachtig toernooi, op een prachtige accommodatie, en zo’n perfecte organisatie. Echt top!”

Overal zitten ze

Ze zijn met ruim 320 in getal overal te vinden op en om Sportpark Den Elshof. Onze vrijwilligers. De motor van ons toernooi. Onmisbaar. Velen zijn zichtbaar, maar nog veel meer van hen zijn onzichtbaar. Zoals de keukencrew die geen wedstrijd ziet. In alle hoeken en gaten zijn te vinden op het sportpark. Geen ruimte wordt onbenut gelaten. Chapeau!

Gaston Taument: het ultieme Feyenoordgevoel

Oud profvoetballer Gaston Taument loopt al een aantal Jaren mee in de voetbalwereld. Taument speelde jarenlang bij Feyenoord maar werd in 1995 door Louis van Gaal persoonlijk gebeld of hij voor Ajax wilde voetballen.

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.