Actueel Archief

Marveld Toernooi ideale ‘seizoensafsluiting’ voor Vitesse.

24-05-2013

Voor het eerst in tien jaar is Vitesse weer actief op het Marveld Toernooi. De Arnhemmers staan onder leiding van trainer Kevin Moeliker, die wordt geassisteerd door Frank Berghuis en Remco van Leeuwen. Die laatste is een oude bekende. Van Leeuwen woont namelijk in Lichtenvoorde en speelt zelf nog in het eerste van RKZVC.

 

Via een stage tijdens zijn opleiding Trainer/coach 2 kwam hij vier jaar geleden in de academie van Vitesse terecht. “Mijn toenmalige zaalvoetbaltrainer Marino Pusic (Dit seizoen trainer van Vitesse A1, volgend seizoen assistent-trainer bij NAC Breda, red.) liep stage bij de jeugd van Vitesse en de keeper uit dat zaal team is hier fysiotherapeut. Via hen ben ik hier eigenlijk binnen gekomen. Ik ben begonnen bij onder 15 en omdat dat van beide kanten zo goed beviel heb ik het seizoen erop al onder 11 onder mijn hoede gekregen. Dat heb ik twee jaar gedaan en vanaf dit seizoen doe ik daar het assistentschap bij de C1 weer bij.”

 

Het Marveld Toernooi is voor de Arnhemmers een soort ‘afsluiting van het seizoen’. “Het is het laatste toernooi”, legt Van Leeuwen uit. “Een ideale afsluiting, want dit is echt een geweldig toernooi. Een mooi moment om ons te meten met de Internationale top. Wat we verwachten? We proberen zo hoog mogelijk te eindigen. Het liefst halen we de winnaarspoule, maar dat is lastig te zeggen, omdat we iedereen willen laten spelen.” Qua spel hebben de Arnhemmers wel een doel voor ogen. “Lekker voetballen van achteruit. Tegen Manchester konden we hun onze wil opleggen en waren we voetballend de bovenliggende partij. Dat de 1-1 vlak voor tijd uit een lullige penalty viel is daarom erg jammer.”

Bij Vitesse zijn doelman Stef Brummel, spits Cali Daniёl en de middenvelders Hidde van Dijk en Jesse Schuurman spelers om in de gaten te houden, meent de assistent. “En Anderson, onze spits die eigenlijk nog in onder 14 speelt, maar volgend jaar naar Ajax gaat. Persoonlijk ben ik een groot fan van Hidde en Jesse, twee controlerende middenvelders met dynamiek en een begaafde techniek.” En de kleine Büttner dan? “Giovanni is linksbuiten. Een echte Büttner ook, met een ongelofelijke wil om te winnen. Maar, zoals bij zoveel op deze leeftijd een manco is, heeft ook Giovanni last van zijn fysiek. Hij is nog te licht.”


Presentatie deelnemersveld 31e Internationaal Marveldtoernooi

Op zaterdag 25 januari a.s. wordt het deelnemersveld van het 31e Internationaal Marveldtoernooi bekend gemaakt. Het toernooi vindt plaats in het weekend van 5, 6 en 7 juni 2020.

Fantastisch 2020

Het bestuur van het Internationaal Marveld Toernooi wenst iedereen een fantastisch 2020. Dat het wederom een mooi voetbaljaar mag worden, met veel passie, strijd, mooie acties, doelpunten, reddingen, vreugde en emotie. En ook een jaar waarin we weer een groot aantal talentvolle jeugdvoetballers uit Europa en de rest van de Wereld bij s.v. Grol in Groenlo mogen begroeten. We heten iedereen van harte welkom op sportpark Den Elshof op 5, 6 en 7 juni 2020.

Foto collage 2019 gereed

En ook van 2019 is er een prachtige fotocollage beschikbaar. Gemaakt door onze sponsor RingFoto Primeur uit Lichtenvoorde. Zeer mooi geworden! Dank hiervoor.

Video compilatie Marveldtoernooi 2019 gereed!

We hebben er even op moeten wachten, maar de video compilatie van het 30ste Marveldtoernooi is klaar! Geniet nog een keer na van een fantastisch weekend!

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.