Actueel Archief

Sportpark Den Elshof klaar voor Marveldtoernooi

24-05-2013

 

Zodra de laatste bal de laatste omwenteling heeft gemaakt in de finale van het Marveldtoernooi starten uiteraard de opruimwerkzaamheden. Niet veel later echter starten ook alweer de voorbereidingen van de editie van het jaar daarop. De organisatie is het gehele jaar door bezig een sterk deelnemersveld te presenteren en alles in goede banen te leiden. De laatste weken voorafgaande aan het toernooi zijn vele vrijwilligers in touw om de deelnemers, gasten en toeschouwers op een Grolwaardige manier te ontvangen. Zo zijn de kleedkamers 1 en 2 prachtig gerenoveerd en beleven ze dit weekend hun vuurdoop. Maar er is nog veel meer gebeurd. Zo is de Woensdaggroep meer dan alleen op deze dag in touw om het sportcomplex er strak bij te laten liggen. Woensdag voorafgaande aan het toernooi wordt de sporthal omgetoverd tot een ontvangstruimte waar elke ochtend bij het ontbijt en tijdens de warme maaltijd 450 gasten verblijven en voorzien worden van een natje en een droogje. Een hele operatie. Wordt er overdag nog volop gesport in de hal, ’s avonds is de hal onherkenbaar. Verantwoordelijk voor deze operatie is Frank Walterbos, deel uitmakend van het organiserende comité. “Zodra de sporters uit de hal zijn, beginnen we met een aantal mensen met de eerste werkzaamheden en voorbereidingen voor de avond, als er een ploeg van zo’n twintig vrijwilligers  aanwezig is om vloerplaten te leggen, voerbedekking, tafels en stoelen plaatsen en ‘de keuken’ in te richten.”

 

Voor ‘kantinebaas’ Rob Porskamp beginnen de voorbereidingen een aantal weken voorafgaande aan het toernooi. “Dan maken we de bestellingen en de personeelsplanning. De week voor het toernooi zijn we de hele week al druk om de reeds gearriveerde teams te voorzien van maaltijden.” Drukke dagen voor Rob en zijn team, maar ze hebben er zin in de gasten te ontvangen. “Er zijn meerdere plekken waar de mensen terecht kunnen. In het sportcafé uiteraard, in de snackbar en de snackwagen net binnen het terrein naast de kleedkamers.”

 


Wederom een fantastische bezetting 31e editie Internationaal Marveldtoernooi 2020

Op zaterdag 25 januari is door het bestuur van de Stichting Internationaal Marveldtoernooi, het deelnemersveld bekend gemaakt voor de 31e editie, dat dit jaar gehouden wordt in het weekend van 5, 6 en 7 juni.

Presentatie deelnemersveld 31e Internationaal Marveldtoernooi

Op zaterdag 25 januari a.s. wordt het deelnemersveld van het 31e Internationaal Marveldtoernooi bekend gemaakt. Het toernooi vindt plaats in het weekend van 5, 6 en 7 juni 2020.

Fantastisch 2020

Het bestuur van het Internationaal Marveld Toernooi wenst iedereen een fantastisch 2020. Dat het wederom een mooi voetbaljaar mag worden, met veel passie, strijd, mooie acties, doelpunten, reddingen, vreugde en emotie. En ook een jaar waarin we weer een groot aantal talentvolle jeugdvoetballers uit Europa en de rest van de Wereld bij s.v. Grol in Groenlo mogen begroeten. We heten iedereen van harte welkom op sportpark Den Elshof op 5, 6 en 7 juni 2020.

Foto collage 2019 gereed

En ook van 2019 is er een prachtige fotocollage beschikbaar. Gemaakt door onze sponsor RingFoto Primeur uit Lichtenvoorde. Zeer mooi geworden! Dank hiervoor.

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.