Actueel Archief

Sportpark Den Elshof klaar voor Marveldtoernooi

24-05-2013

 

Zodra de laatste bal de laatste omwenteling heeft gemaakt in de finale van het Marveldtoernooi starten uiteraard de opruimwerkzaamheden. Niet veel later echter starten ook alweer de voorbereidingen van de editie van het jaar daarop. De organisatie is het gehele jaar door bezig een sterk deelnemersveld te presenteren en alles in goede banen te leiden. De laatste weken voorafgaande aan het toernooi zijn vele vrijwilligers in touw om de deelnemers, gasten en toeschouwers op een Grolwaardige manier te ontvangen. Zo zijn de kleedkamers 1 en 2 prachtig gerenoveerd en beleven ze dit weekend hun vuurdoop. Maar er is nog veel meer gebeurd. Zo is de Woensdaggroep meer dan alleen op deze dag in touw om het sportcomplex er strak bij te laten liggen. Woensdag voorafgaande aan het toernooi wordt de sporthal omgetoverd tot een ontvangstruimte waar elke ochtend bij het ontbijt en tijdens de warme maaltijd 450 gasten verblijven en voorzien worden van een natje en een droogje. Een hele operatie. Wordt er overdag nog volop gesport in de hal, ’s avonds is de hal onherkenbaar. Verantwoordelijk voor deze operatie is Frank Walterbos, deel uitmakend van het organiserende comité. “Zodra de sporters uit de hal zijn, beginnen we met een aantal mensen met de eerste werkzaamheden en voorbereidingen voor de avond, als er een ploeg van zo’n twintig vrijwilligers  aanwezig is om vloerplaten te leggen, voerbedekking, tafels en stoelen plaatsen en ‘de keuken’ in te richten.”

 

Voor ‘kantinebaas’ Rob Porskamp beginnen de voorbereidingen een aantal weken voorafgaande aan het toernooi. “Dan maken we de bestellingen en de personeelsplanning. De week voor het toernooi zijn we de hele week al druk om de reeds gearriveerde teams te voorzien van maaltijden.” Drukke dagen voor Rob en zijn team, maar ze hebben er zin in de gasten te ontvangen. “Er zijn meerdere plekken waar de mensen terecht kunnen. In het sportcafé uiteraard, in de snackbar en de snackwagen net binnen het terrein naast de kleedkamers.”

 


Aftermovie 2019 door eDroneVideo

FC Barcelona winnaar 30e Internationaal Marveldtoernooi

Na een rustige start was het al snel weer erg druk op de zondag, de finaledag van het Internationaal Marveldtoernooi, evenals de voorgaande twee dagen. Dit mede door het fantastische voetbalweer tijdens het toernooi. Het voetbal was net als voorgaande jaren van erg hoog niveau. Met teams uit zoveel verschillende landen was het prachtig de verschillende speelstijlen te zien en te kunnen vergelijken.

Stichting Huntington Oost Achterhoek

“Het is een prachtig toernooi, op een prachtige accommodatie, en zo’n perfecte organisatie. Echt top!”

Overal zitten ze

Ze zijn met ruim 320 in getal overal te vinden op en om Sportpark Den Elshof. Onze vrijwilligers. De motor van ons toernooi. Onmisbaar. Velen zijn zichtbaar, maar nog veel meer van hen zijn onzichtbaar. Zoals de keukencrew die geen wedstrijd ziet. In alle hoeken en gaten zijn te vinden op het sportpark. Geen ruimte wordt onbenut gelaten. Chapeau!

Gaston Taument: het ultieme Feyenoordgevoel

Oud profvoetballer Gaston Taument loopt al een aantal Jaren mee in de voetbalwereld. Taument speelde jarenlang bij Feyenoord maar werd in 1995 door Louis van Gaal persoonlijk gebeld of hij voor Ajax wilde voetballen.

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.