Actueel Archief

24e internationale Marveldtoernooi geopend!

24-05-2013

Vanmiddag was het eindelijk zover: de opening van het 24e internationale Marveldtoernooi. Ook dit jaar zijn spelers uit alle delen van de wereld in Groenlo neergestreken voor het jeugdtoernooi.

 

Om half een werden de twaalf deelnemende teams met een warm welkom in de sportzaal ontvangen. In deze zaal bevond zich onder andere de club Kashiwa Reysol, uit Azië: een primeur. Deze Japanse club gooit op diverse toernooien hoge ogen en staat bekend om haar uitstekende jeugdopleiding. Na het dankwoord van Ben Bomers nam wethouder Sport van gemeente Oost-Gelre, Paul Wentink het woord: ‘Dit toernooi is een uitstekende gelegenheid voor de spelers om zich aan elkaar te meten. We zijn erg trots op dit evenement en wensen alle deelnemers en bezoekers een sportief, maar vooral aantrekkelijk voetbalweekend toe!’ Nadien konden de aanwezigen genieten van een warme maaltijd, en konden de spelers zich alvast richten op hun eerste wedstrijd. Het belooft een prachtig toernooi te worden, waarin het voetbaltalent van morgen ongetwijfeld zal laten zien wat het waard is!

 


Aftermovie 2019 door eDroneVideo

FC Barcelona winnaar 30e Internationaal Marveldtoernooi

Na een rustige start was het al snel weer erg druk op de zondag, de finaledag van het Internationaal Marveldtoernooi, evenals de voorgaande twee dagen. Dit mede door het fantastische voetbalweer tijdens het toernooi. Het voetbal was net als voorgaande jaren van erg hoog niveau. Met teams uit zoveel verschillende landen was het prachtig de verschillende speelstijlen te zien en te kunnen vergelijken.

Stichting Huntington Oost Achterhoek

“Het is een prachtig toernooi, op een prachtige accommodatie, en zo’n perfecte organisatie. Echt top!”

Overal zitten ze

Ze zijn met ruim 320 in getal overal te vinden op en om Sportpark Den Elshof. Onze vrijwilligers. De motor van ons toernooi. Onmisbaar. Velen zijn zichtbaar, maar nog veel meer van hen zijn onzichtbaar. Zoals de keukencrew die geen wedstrijd ziet. In alle hoeken en gaten zijn te vinden op het sportpark. Geen ruimte wordt onbenut gelaten. Chapeau!

Gaston Taument: het ultieme Feyenoordgevoel

Oud profvoetballer Gaston Taument loopt al een aantal Jaren mee in de voetbalwereld. Taument speelde jarenlang bij Feyenoord maar werd in 1995 door Louis van Gaal persoonlijk gebeld of hij voor Ajax wilde voetballen.

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.