Actueel Archief

24e internationale Marveldtoernooi geopend!

24-05-2013

Vanmiddag was het eindelijk zover: de opening van het 24e internationale Marveldtoernooi. Ook dit jaar zijn spelers uit alle delen van de wereld in Groenlo neergestreken voor het jeugdtoernooi.

 

Om half een werden de twaalf deelnemende teams met een warm welkom in de sportzaal ontvangen. In deze zaal bevond zich onder andere de club Kashiwa Reysol, uit Azië: een primeur. Deze Japanse club gooit op diverse toernooien hoge ogen en staat bekend om haar uitstekende jeugdopleiding. Na het dankwoord van Ben Bomers nam wethouder Sport van gemeente Oost-Gelre, Paul Wentink het woord: ‘Dit toernooi is een uitstekende gelegenheid voor de spelers om zich aan elkaar te meten. We zijn erg trots op dit evenement en wensen alle deelnemers en bezoekers een sportief, maar vooral aantrekkelijk voetbalweekend toe!’ Nadien konden de aanwezigen genieten van een warme maaltijd, en konden de spelers zich alvast richten op hun eerste wedstrijd. Het belooft een prachtig toernooi te worden, waarin het voetbaltalent van morgen ongetwijfeld zal laten zien wat het waard is!

 


Presentatie deelnemersveld 31e Internationaal Marveldtoernooi

Op zaterdag 25 januari a.s. wordt het deelnemersveld van het 31e Internationaal Marveldtoernooi bekend gemaakt. Het toernooi vindt plaats in het weekend van 5, 6 en 7 juni 2020.

Fantastisch 2020

Het bestuur van het Internationaal Marveld Toernooi wenst iedereen een fantastisch 2020. Dat het wederom een mooi voetbaljaar mag worden, met veel passie, strijd, mooie acties, doelpunten, reddingen, vreugde en emotie. En ook een jaar waarin we weer een groot aantal talentvolle jeugdvoetballers uit Europa en de rest van de Wereld bij s.v. Grol in Groenlo mogen begroeten. We heten iedereen van harte welkom op sportpark Den Elshof op 5, 6 en 7 juni 2020.

Foto collage 2019 gereed

En ook van 2019 is er een prachtige fotocollage beschikbaar. Gemaakt door onze sponsor RingFoto Primeur uit Lichtenvoorde. Zeer mooi geworden! Dank hiervoor.

Video compilatie Marveldtoernooi 2019 gereed!

We hebben er even op moeten wachten, maar de video compilatie van het 30ste Marveldtoernooi is klaar! Geniet nog een keer na van een fantastisch weekend!

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.