Actueel Archief

24e internationale Marveldtoernooi geopend!

24-05-2013

Vanmiddag was het eindelijk zover: de opening van het 24e internationale Marveldtoernooi. Ook dit jaar zijn spelers uit alle delen van de wereld in Groenlo neergestreken voor het jeugdtoernooi.

 

Om half een werden de twaalf deelnemende teams met een warm welkom in de sportzaal ontvangen. In deze zaal bevond zich onder andere de club Kashiwa Reysol, uit Azië: een primeur. Deze Japanse club gooit op diverse toernooien hoge ogen en staat bekend om haar uitstekende jeugdopleiding. Na het dankwoord van Ben Bomers nam wethouder Sport van gemeente Oost-Gelre, Paul Wentink het woord: ‘Dit toernooi is een uitstekende gelegenheid voor de spelers om zich aan elkaar te meten. We zijn erg trots op dit evenement en wensen alle deelnemers en bezoekers een sportief, maar vooral aantrekkelijk voetbalweekend toe!’ Nadien konden de aanwezigen genieten van een warme maaltijd, en konden de spelers zich alvast richten op hun eerste wedstrijd. Het belooft een prachtig toernooi te worden, waarin het voetbaltalent van morgen ongetwijfeld zal laten zien wat het waard is!

 


Video compilatie Marveldtoernooi 2019 gereed!

We hebben er even op moeten wachten, maar de video compilatie van het 30ste Marveldtoernooi is klaar! Geniet nog een keer na van een fantastisch weekend!

Aftermovie 2019 door eDroneVideo

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.