Actueel Archief

Atletico Paranaense o.15 wint OSM toernooi

20-05-2013

Atletico Paranaense uit Curitiba in Brazilie is de trip in Nederland goed begonnen. Het internationale toernooi van OSM ’75 in Maarssen (18 en 19 mei) wisten ze winnend af te sluiten. In de finale, waarin Paranaense de sterkere ploeg was, werd Malmo FF na strafschoppen verslagen. Verder werden o.a. Anderlecht, FC Utrecht, PSV en Hapoel Tel Aviv in de groepswedstrijden verslagen.

Atletico Paranaense neemt aanstaande weekend deel aan het Internationale Marveldtoernooi in Groenlo. Op dinsdag 21 mei reizen ze van Maarssen naar Groenlo. Op woensdagavond wordt er geoefend tegen het Marveldtoernooiteam van de sv Grol. Aanvang 18.00 uur.


Aftermovie 2019 door eDroneVideo

FC Barcelona winnaar 30e Internationaal Marveldtoernooi

Na een rustige start was het al snel weer erg druk op de zondag, de finaledag van het Internationaal Marveldtoernooi, evenals de voorgaande twee dagen. Dit mede door het fantastische voetbalweer tijdens het toernooi. Het voetbal was net als voorgaande jaren van erg hoog niveau. Met teams uit zoveel verschillende landen was het prachtig de verschillende speelstijlen te zien en te kunnen vergelijken.

Stichting Huntington Oost Achterhoek

“Het is een prachtig toernooi, op een prachtige accommodatie, en zo’n perfecte organisatie. Echt top!”

Overal zitten ze

Ze zijn met ruim 320 in getal overal te vinden op en om Sportpark Den Elshof. Onze vrijwilligers. De motor van ons toernooi. Onmisbaar. Velen zijn zichtbaar, maar nog veel meer van hen zijn onzichtbaar. Zoals de keukencrew die geen wedstrijd ziet. In alle hoeken en gaten zijn te vinden op het sportpark. Geen ruimte wordt onbenut gelaten. Chapeau!

Gaston Taument: het ultieme Feyenoordgevoel

Oud profvoetballer Gaston Taument loopt al een aantal Jaren mee in de voetbalwereld. Taument speelde jarenlang bij Feyenoord maar werd in 1995 door Louis van Gaal persoonlijk gebeld of hij voor Ajax wilde voetballen.

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.