Actueel Archief

Atletico Paranaense o.15 wint OSM toernooi

20-05-2013

Atletico Paranaense uit Curitiba in Brazilie is de trip in Nederland goed begonnen. Het internationale toernooi van OSM ’75 in Maarssen (18 en 19 mei) wisten ze winnend af te sluiten. In de finale, waarin Paranaense de sterkere ploeg was, werd Malmo FF na strafschoppen verslagen. Verder werden o.a. Anderlecht, FC Utrecht, PSV en Hapoel Tel Aviv in de groepswedstrijden verslagen.

Atletico Paranaense neemt aanstaande weekend deel aan het Internationale Marveldtoernooi in Groenlo. Op dinsdag 21 mei reizen ze van Maarssen naar Groenlo. Op woensdagavond wordt er geoefend tegen het Marveldtoernooiteam van de sv Grol. Aanvang 18.00 uur.


Presentatie deelnemersveld 31e Internationaal Marveldtoernooi

Op zaterdag 25 januari a.s. wordt het deelnemersveld van het 31e Internationaal Marveldtoernooi bekend gemaakt. Het toernooi vindt plaats in het weekend van 5, 6 en 7 juni 2020.

Fantastisch 2020

Het bestuur van het Internationaal Marveld Toernooi wenst iedereen een fantastisch 2020. Dat het wederom een mooi voetbaljaar mag worden, met veel passie, strijd, mooie acties, doelpunten, reddingen, vreugde en emotie. En ook een jaar waarin we weer een groot aantal talentvolle jeugdvoetballers uit Europa en de rest van de Wereld bij s.v. Grol in Groenlo mogen begroeten. We heten iedereen van harte welkom op sportpark Den Elshof op 5, 6 en 7 juni 2020.

Foto collage 2019 gereed

En ook van 2019 is er een prachtige fotocollage beschikbaar. Gemaakt door onze sponsor RingFoto Primeur uit Lichtenvoorde. Zeer mooi geworden! Dank hiervoor.

Video compilatie Marveldtoernooi 2019 gereed!

We hebben er even op moeten wachten, maar de video compilatie van het 30ste Marveldtoernooi is klaar! Geniet nog een keer na van een fantastisch weekend!

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.