Actueel Archief

12 Vrijwilligers maken ballonvaart

23-04-2013

12 van de 200 vrijwilligers die jaarlijks helpen bij het Internationale Marveldtoernooi hebben op zondag 21 april een ballonvaart gemaakt. Dit werd hen aangeboden door het bestuur van het Internationale Jeugdtoernooi en Grolsch, een van de topsponsoren van het toernooi.

De 12 vrijwilligers verzamelden zich om 18.30 uur op sportpark Den Elshof in Groenlo om de voorbereidingen te treffen voor de vaart. Rond 19.00 vertrok men in noord-oostelijke richting. Onderweg kon men genieten van de stilte, de vergezichten en ondertussen natuurlijk napraten over het toernooi 2012. Onderweg voer men o.a. over Zwolle, Zwillbrock, Ellewick en Crosewick. De landing verliep soepel onder de vakkundige leiding van de mensen van Rien Jurg Promotions. Na afloop vond de gebruikelijke doping plaats.

ballongroepballonbomen

ballonlanding

ballonlotte

 

 


Aftermovie 2019 door eDroneVideo

FC Barcelona winnaar 30e Internationaal Marveldtoernooi

Na een rustige start was het al snel weer erg druk op de zondag, de finaledag van het Internationaal Marveldtoernooi, evenals de voorgaande twee dagen. Dit mede door het fantastische voetbalweer tijdens het toernooi. Het voetbal was net als voorgaande jaren van erg hoog niveau. Met teams uit zoveel verschillende landen was het prachtig de verschillende speelstijlen te zien en te kunnen vergelijken.

Stichting Huntington Oost Achterhoek

“Het is een prachtig toernooi, op een prachtige accommodatie, en zo’n perfecte organisatie. Echt top!”

Overal zitten ze

Ze zijn met ruim 320 in getal overal te vinden op en om Sportpark Den Elshof. Onze vrijwilligers. De motor van ons toernooi. Onmisbaar. Velen zijn zichtbaar, maar nog veel meer van hen zijn onzichtbaar. Zoals de keukencrew die geen wedstrijd ziet. In alle hoeken en gaten zijn te vinden op het sportpark. Geen ruimte wordt onbenut gelaten. Chapeau!

Gaston Taument: het ultieme Feyenoordgevoel

Oud profvoetballer Gaston Taument loopt al een aantal Jaren mee in de voetbalwereld. Taument speelde jarenlang bij Feyenoord maar werd in 1995 door Louis van Gaal persoonlijk gebeld of hij voor Ajax wilde voetballen.

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.