Actueel Archief

12 Vrijwilligers maken ballonvaart

23-04-2013

12 van de 200 vrijwilligers die jaarlijks helpen bij het Internationale Marveldtoernooi hebben op zondag 21 april een ballonvaart gemaakt. Dit werd hen aangeboden door het bestuur van het Internationale Jeugdtoernooi en Grolsch, een van de topsponsoren van het toernooi.

De 12 vrijwilligers verzamelden zich om 18.30 uur op sportpark Den Elshof in Groenlo om de voorbereidingen te treffen voor de vaart. Rond 19.00 vertrok men in noord-oostelijke richting. Onderweg kon men genieten van de stilte, de vergezichten en ondertussen natuurlijk napraten over het toernooi 2012. Onderweg voer men o.a. over Zwolle, Zwillbrock, Ellewick en Crosewick. De landing verliep soepel onder de vakkundige leiding van de mensen van Rien Jurg Promotions. Na afloop vond de gebruikelijke doping plaats.

ballongroepballonbomen

ballonlanding

ballonlotte

 

 


Foto collage 2019 gereed

En ook van 2019 is er een prachtige fotocollage beschikbaar. Gemaakt door onze sponsor RingFoto Primeur uit Lichtenvoorde. Zeer mooi geworden! Dank hiervoor.

Video compilatie Marveldtoernooi 2019 gereed!

We hebben er even op moeten wachten, maar de video compilatie van het 30ste Marveldtoernooi is klaar! Geniet nog een keer na van een fantastisch weekend!

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.