Actueel Archief

Samenwerking met Hotel Frerikshof

08-03-2013

Ook in 2013 heeft het Internationale Marveldtoernooi weer een samenwerking met Hotel Frerikshof in Winterswijk. Bezoekers aan het toernooi die willen overnachten kunnen voor een speciale toernooiprijs 1 of meerdere overnachtingen boeken.

Meer informatie over de aanbieding van Hotel Frerikshof is te vinden op de volgende pagina: verblijf Frerikshof. Er zijn nog enkele kamers beschikbaar, dus wees er snel bij.

Op de volgende pagina is informatie te vinden over de overnachtings mogelijkheden bij bungalow park Marveld Recreatie en overige hotels in Groenlo en in de buurt van Groenlo: verblijf overig.


Aftermovie 2019 door eDroneVideo

FC Barcelona winnaar 30e Internationaal Marveldtoernooi

Na een rustige start was het al snel weer erg druk op de zondag, de finaledag van het Internationaal Marveldtoernooi, evenals de voorgaande twee dagen. Dit mede door het fantastische voetbalweer tijdens het toernooi. Het voetbal was net als voorgaande jaren van erg hoog niveau. Met teams uit zoveel verschillende landen was het prachtig de verschillende speelstijlen te zien en te kunnen vergelijken.

Stichting Huntington Oost Achterhoek

“Het is een prachtig toernooi, op een prachtige accommodatie, en zo’n perfecte organisatie. Echt top!”

Overal zitten ze

Ze zijn met ruim 320 in getal overal te vinden op en om Sportpark Den Elshof. Onze vrijwilligers. De motor van ons toernooi. Onmisbaar. Velen zijn zichtbaar, maar nog veel meer van hen zijn onzichtbaar. Zoals de keukencrew die geen wedstrijd ziet. In alle hoeken en gaten zijn te vinden op het sportpark. Geen ruimte wordt onbenut gelaten. Chapeau!

Gaston Taument: het ultieme Feyenoordgevoel

Oud profvoetballer Gaston Taument loopt al een aantal Jaren mee in de voetbalwereld. Taument speelde jarenlang bij Feyenoord maar werd in 1995 door Louis van Gaal persoonlijk gebeld of hij voor Ajax wilde voetballen.

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.