Actueel Archief

Gastvrije ontvangst bij Bayer 04 Leverkusen

06-03-2013

Het is nog vroeg in de tweede helft van het voetbalseizoen namelijk zaterdag 2 maart 2013. De Business Club s.v. Grol heeft haar tweede uitstapje gepland naar Bayer 04 Leverkusen. Met een geweldige aanmelding van 80 personen staat de grootste touringcar van Geldersch Reizen klaar om het gezelschap naar Leverkusen te brengen. Met een bezoek aan de Bayer Arena, het thuishonk van Bayer 04 Leverkusen en daarna een bezoek aan Restaurant - Die Wacht am Rhein - is het programma goed gevuld.

Dirk Diekmann, hoofd scouting van Bayer Leverkusen en een bekende bij het Grol Marveld C toernooi, is gastheer en vertelt over één van de beste jeugdopleidingen van de Duitse Bundesliga. Aan het eind van de dag is men getuige van de wedstrijd van Bayer 04 Leverkusen tegen VFB Stuttgart. Een onvergetelijke dag voor de BCG donateurs!

Ga voor een compleet verslag met foto's naar de website van de Business Club S.V. Grol: verslag Leverkusen.


Manchester City op alle fronten tevreden!

Craig Mudd, de trainer van Manchester City Under 14, is zeer tevreden over zijn eerste Marveld toernooi ervaringen.

“We zoeken de beste speler van het toernooi!”

Een uitgebreide commissie van 8 leden zoekt uiteindelijk met elkaar de beste speler en keeper van het toernooi. Een wijze commissie moet dat zijn want het is een omvangrijk karwei!

“Meteen doen!!”

We maken een babbeltje met Lianne Lindner. Lianne Lindner zegt u? Is dat niet? Ja, ja ze is het inderdaad! Als 5-jarige meldde zij zich al aan bij sv Grol, samen met haar tweelingzus Simone. Er waren toen nog geen meisjesteams dus moesten ze samen spelen met jongens om later met onder andere Carry Walterbos, Nancy Reinders en Ans Theissen het dameselftal te vormen. Zij speelde van 1986 tot 2007 bij ‘de Grol’.

Wooow!

Een plaatje dat zeer gekoesterd kan worden door het team van sv Grol. Grol – Atletico 1-0!

Yesss!

Spelen buiten de jonge talenten hun laatste potjes van de zaterdag, gadegeslagen door duizenden toeschouwers, in het sportcafé vele liefhebbers van de Oranje Leeuwinnen die de wedstrijd tegen Kameroen volgen op het WK in Frankrijk.

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.