Actueel Archief

Gastvrije ontvangst bij Bayer 04 Leverkusen

06-03-2013

Het is nog vroeg in de tweede helft van het voetbalseizoen namelijk zaterdag 2 maart 2013. De Business Club s.v. Grol heeft haar tweede uitstapje gepland naar Bayer 04 Leverkusen. Met een geweldige aanmelding van 80 personen staat de grootste touringcar van Geldersch Reizen klaar om het gezelschap naar Leverkusen te brengen. Met een bezoek aan de Bayer Arena, het thuishonk van Bayer 04 Leverkusen en daarna een bezoek aan Restaurant - Die Wacht am Rhein - is het programma goed gevuld.

Dirk Diekmann, hoofd scouting van Bayer Leverkusen en een bekende bij het Grol Marveld C toernooi, is gastheer en vertelt over één van de beste jeugdopleidingen van de Duitse Bundesliga. Aan het eind van de dag is men getuige van de wedstrijd van Bayer 04 Leverkusen tegen VFB Stuttgart. Een onvergetelijke dag voor de BCG donateurs!

Ga voor een compleet verslag met foto's naar de website van de Business Club S.V. Grol: verslag Leverkusen.


Aftermovie 2019 door eDroneVideo

FC Barcelona winnaar 30e Internationaal Marveldtoernooi

Na een rustige start was het al snel weer erg druk op de zondag, de finaledag van het Internationaal Marveldtoernooi, evenals de voorgaande twee dagen. Dit mede door het fantastische voetbalweer tijdens het toernooi. Het voetbal was net als voorgaande jaren van erg hoog niveau. Met teams uit zoveel verschillende landen was het prachtig de verschillende speelstijlen te zien en te kunnen vergelijken.

Stichting Huntington Oost Achterhoek

“Het is een prachtig toernooi, op een prachtige accommodatie, en zo’n perfecte organisatie. Echt top!”

Overal zitten ze

Ze zijn met ruim 320 in getal overal te vinden op en om Sportpark Den Elshof. Onze vrijwilligers. De motor van ons toernooi. Onmisbaar. Velen zijn zichtbaar, maar nog veel meer van hen zijn onzichtbaar. Zoals de keukencrew die geen wedstrijd ziet. In alle hoeken en gaten zijn te vinden op het sportpark. Geen ruimte wordt onbenut gelaten. Chapeau!

Gaston Taument: het ultieme Feyenoordgevoel

Oud profvoetballer Gaston Taument loopt al een aantal Jaren mee in de voetbalwereld. Taument speelde jarenlang bij Feyenoord maar werd in 1995 door Louis van Gaal persoonlijk gebeld of hij voor Ajax wilde voetballen.

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.