Actueel Archief

Gastvrije ontvangst bij Bayer 04 Leverkusen

06-03-2013

Het is nog vroeg in de tweede helft van het voetbalseizoen namelijk zaterdag 2 maart 2013. De Business Club s.v. Grol heeft haar tweede uitstapje gepland naar Bayer 04 Leverkusen. Met een geweldige aanmelding van 80 personen staat de grootste touringcar van Geldersch Reizen klaar om het gezelschap naar Leverkusen te brengen. Met een bezoek aan de Bayer Arena, het thuishonk van Bayer 04 Leverkusen en daarna een bezoek aan Restaurant - Die Wacht am Rhein - is het programma goed gevuld.

Dirk Diekmann, hoofd scouting van Bayer Leverkusen en een bekende bij het Grol Marveld C toernooi, is gastheer en vertelt over één van de beste jeugdopleidingen van de Duitse Bundesliga. Aan het eind van de dag is men getuige van de wedstrijd van Bayer 04 Leverkusen tegen VFB Stuttgart. Een onvergetelijke dag voor de BCG donateurs!

Ga voor een compleet verslag met foto's naar de website van de Business Club S.V. Grol: verslag Leverkusen.


Foto collage 2019 gereed

En ook van 2019 is er een prachtige fotocollage beschikbaar. Gemaakt door onze sponsor RingFoto Primeur uit Lichtenvoorde. Zeer mooi geworden! Dank hiervoor.

Video compilatie Marveldtoernooi 2019 gereed!

We hebben er even op moeten wachten, maar de video compilatie van het 30ste Marveldtoernooi is klaar! Geniet nog een keer na van een fantastisch weekend!

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.