Actueel Archief

Leverkusen B1 actief in Groenlo

26-01-2013

Bayer 04 Leverkusen B1 is inmiddels in Groenlo gearriveerd. Dit is voor een zeer groot gedeelte het C1 team dat vorig jaar het Marveldtoernooi op haar naam wist te zetten, en geldt als 1 van de meest talentvolle lichtingen bij Leverkusen.

Na op vrijdagmiddag 25 januari in Leverkusen een training te hebben afgewerkt arriveerde men rond 18 uur op Marveld Recreatie. Daar verblijft men met 20 spelers en 6 stafleden in een 5-tal bungalows voor een trainingsweekend. Belangrijk aandachtspunt hierbij is teambuilding. En hiervoor is het verblijf in bungalows, waar bijvoorbeeld ook zelf gekookt kan worden, ideaal, aldus een van de trainers. Verder zal er gesproken worden over de ontwikkeling van de spelers en het team. Natuurlijk wordt er ook flink aan de conditie gewerkt en kan men gelukkig, ondanks de winterse omstandigheden, terecht op het Marveld Arena veld, dat eerder die week al sneeuwvrij was gemaakt voor een training van de Grol-selectie. Op zaterdagmorgen werden de eerste oefeningen afgewerkt. 's Middags vindt een tweede training plaats, hetzij op het veld, hetzij een stukje lopen op en rond het park. Op zondagmorgen vertrekt men weer richting Leverkusen alwaar op hun eigen jeugdcomplex nog getraind gaat worden, voordat het weekend daadwerkelijk is afgelopen.


leverkusen groenlo 1

Leverkusen groenlo 2

leverkusen groenlo 3


Aftermovie 2019 door eDroneVideo

FC Barcelona winnaar 30e Internationaal Marveldtoernooi

Na een rustige start was het al snel weer erg druk op de zondag, de finaledag van het Internationaal Marveldtoernooi, evenals de voorgaande twee dagen. Dit mede door het fantastische voetbalweer tijdens het toernooi. Het voetbal was net als voorgaande jaren van erg hoog niveau. Met teams uit zoveel verschillende landen was het prachtig de verschillende speelstijlen te zien en te kunnen vergelijken.

Stichting Huntington Oost Achterhoek

“Het is een prachtig toernooi, op een prachtige accommodatie, en zo’n perfecte organisatie. Echt top!”

Overal zitten ze

Ze zijn met ruim 320 in getal overal te vinden op en om Sportpark Den Elshof. Onze vrijwilligers. De motor van ons toernooi. Onmisbaar. Velen zijn zichtbaar, maar nog veel meer van hen zijn onzichtbaar. Zoals de keukencrew die geen wedstrijd ziet. In alle hoeken en gaten zijn te vinden op het sportpark. Geen ruimte wordt onbenut gelaten. Chapeau!

Gaston Taument: het ultieme Feyenoordgevoel

Oud profvoetballer Gaston Taument loopt al een aantal Jaren mee in de voetbalwereld. Taument speelde jarenlang bij Feyenoord maar werd in 1995 door Louis van Gaal persoonlijk gebeld of hij voor Ajax wilde voetballen.

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.