Actueel Archief

Leverkusen B1 actief in Groenlo

26-01-2013

Bayer 04 Leverkusen B1 is inmiddels in Groenlo gearriveerd. Dit is voor een zeer groot gedeelte het C1 team dat vorig jaar het Marveldtoernooi op haar naam wist te zetten, en geldt als 1 van de meest talentvolle lichtingen bij Leverkusen.

Na op vrijdagmiddag 25 januari in Leverkusen een training te hebben afgewerkt arriveerde men rond 18 uur op Marveld Recreatie. Daar verblijft men met 20 spelers en 6 stafleden in een 5-tal bungalows voor een trainingsweekend. Belangrijk aandachtspunt hierbij is teambuilding. En hiervoor is het verblijf in bungalows, waar bijvoorbeeld ook zelf gekookt kan worden, ideaal, aldus een van de trainers. Verder zal er gesproken worden over de ontwikkeling van de spelers en het team. Natuurlijk wordt er ook flink aan de conditie gewerkt en kan men gelukkig, ondanks de winterse omstandigheden, terecht op het Marveld Arena veld, dat eerder die week al sneeuwvrij was gemaakt voor een training van de Grol-selectie. Op zaterdagmorgen werden de eerste oefeningen afgewerkt. 's Middags vindt een tweede training plaats, hetzij op het veld, hetzij een stukje lopen op en rond het park. Op zondagmorgen vertrekt men weer richting Leverkusen alwaar op hun eigen jeugdcomplex nog getraind gaat worden, voordat het weekend daadwerkelijk is afgelopen.


leverkusen groenlo 1

Leverkusen groenlo 2

leverkusen groenlo 3


Foto collage 2019 gereed

En ook van 2019 is er een prachtige fotocollage beschikbaar. Gemaakt door onze sponsor RingFoto Primeur uit Lichtenvoorde. Zeer mooi geworden! Dank hiervoor.

Video compilatie Marveldtoernooi 2019 gereed!

We hebben er even op moeten wachten, maar de video compilatie van het 30ste Marveldtoernooi is klaar! Geniet nog een keer na van een fantastisch weekend!

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.