Actueel Archief

Presentatie deelnemersveld Internationaal Marveldtoernooi op 6 januari 2013

28-12-2012

Op zondag 6 januari a.s. wordt tijdens de nieuwjaarsreceptie van de s.v. Grol, het deelnemersveld van het 24e Internationale Marveldtoernooi bekend gemaakt. Na een aantal jaren is het de organisatie weer gelukt om vroegtijdig de teams vast te leggen. Het toernooi wordt in 2013 gehouden in het weekend van 24, 25 en 26 mei.

Middels een spectaculaire, vernieuwende presentatie zal het bestuur Stichting Internationaal Marveldtoernooi de deelnemende teams aan u presenteren. Dat het wederom 12 ploegen zijn, dat staat vast. Zeer verheugd is het bestuur over het feit dat het wederom is gelukt om een aantal verrassende, nieuwe teams naar Groenlo te halen. Hiermee is het deelnemersveld in 2013 nog sterker en gevarieerder dan voorgaande jaren. Aansluitend aan de presentatie zal de loting voor de poulesamenstelling plaatsvinden.

 

presentatie 2013 vraagteken

Nieuwsgierig geworden? Kom dan gezellig op 6 januari a.s. naar het sportcafe Den Elshof te Groenlo. Iedereen is van harte welkom! Het officiële programma begint om 12.30 uur.  

Meer informatie over het Internationale Marveldtoernooi vindt u op onze website (http://www.marveld.info/), via Twitter (@marveldtoernooi) of op Facebook (Marveldtournament).