Actueel Archief

Presentatie deelnemersveld Internationaal Marveldtoernooi op 6 januari 2013

28-12-2012

Op zondag 6 januari a.s. wordt tijdens de nieuwjaarsreceptie van de s.v. Grol, het deelnemersveld van het 24e Internationale Marveldtoernooi bekend gemaakt. Na een aantal jaren is het de organisatie weer gelukt om vroegtijdig de teams vast te leggen. Het toernooi wordt in 2013 gehouden in het weekend van 24, 25 en 26 mei.

Middels een spectaculaire, vernieuwende presentatie zal het bestuur Stichting Internationaal Marveldtoernooi de deelnemende teams aan u presenteren. Dat het wederom 12 ploegen zijn, dat staat vast. Zeer verheugd is het bestuur over het feit dat het wederom is gelukt om een aantal verrassende, nieuwe teams naar Groenlo te halen. Hiermee is het deelnemersveld in 2013 nog sterker en gevarieerder dan voorgaande jaren. Aansluitend aan de presentatie zal de loting voor de poulesamenstelling plaatsvinden.

 

presentatie 2013 vraagteken

Nieuwsgierig geworden? Kom dan gezellig op 6 januari a.s. naar het sportcafe Den Elshof te Groenlo. Iedereen is van harte welkom! Het officiële programma begint om 12.30 uur.  

Meer informatie over het Internationale Marveldtoernooi vindt u op onze website (http://www.marveld.info/), via Twitter (@marveldtoernooi) of op Facebook (Marveldtournament).


Aftermovie 2019 door eDroneVideo

FC Barcelona winnaar 30e Internationaal Marveldtoernooi

Na een rustige start was het al snel weer erg druk op de zondag, de finaledag van het Internationaal Marveldtoernooi, evenals de voorgaande twee dagen. Dit mede door het fantastische voetbalweer tijdens het toernooi. Het voetbal was net als voorgaande jaren van erg hoog niveau. Met teams uit zoveel verschillende landen was het prachtig de verschillende speelstijlen te zien en te kunnen vergelijken.

Stichting Huntington Oost Achterhoek

“Het is een prachtig toernooi, op een prachtige accommodatie, en zo’n perfecte organisatie. Echt top!”

Overal zitten ze

Ze zijn met ruim 320 in getal overal te vinden op en om Sportpark Den Elshof. Onze vrijwilligers. De motor van ons toernooi. Onmisbaar. Velen zijn zichtbaar, maar nog veel meer van hen zijn onzichtbaar. Zoals de keukencrew die geen wedstrijd ziet. In alle hoeken en gaten zijn te vinden op het sportpark. Geen ruimte wordt onbenut gelaten. Chapeau!

Gaston Taument: het ultieme Feyenoordgevoel

Oud profvoetballer Gaston Taument loopt al een aantal Jaren mee in de voetbalwereld. Taument speelde jarenlang bij Feyenoord maar werd in 1995 door Louis van Gaal persoonlijk gebeld of hij voor Ajax wilde voetballen.

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.