Actueel Archief

Presentatie deelnemersveld Internationaal Marveldtoernooi op 6 januari 2013

28-12-2012

Op zondag 6 januari a.s. wordt tijdens de nieuwjaarsreceptie van de s.v. Grol, het deelnemersveld van het 24e Internationale Marveldtoernooi bekend gemaakt. Na een aantal jaren is het de organisatie weer gelukt om vroegtijdig de teams vast te leggen. Het toernooi wordt in 2013 gehouden in het weekend van 24, 25 en 26 mei.

Middels een spectaculaire, vernieuwende presentatie zal het bestuur Stichting Internationaal Marveldtoernooi de deelnemende teams aan u presenteren. Dat het wederom 12 ploegen zijn, dat staat vast. Zeer verheugd is het bestuur over het feit dat het wederom is gelukt om een aantal verrassende, nieuwe teams naar Groenlo te halen. Hiermee is het deelnemersveld in 2013 nog sterker en gevarieerder dan voorgaande jaren. Aansluitend aan de presentatie zal de loting voor de poulesamenstelling plaatsvinden.

 

presentatie 2013 vraagteken

Nieuwsgierig geworden? Kom dan gezellig op 6 januari a.s. naar het sportcafe Den Elshof te Groenlo. Iedereen is van harte welkom! Het officiële programma begint om 12.30 uur.  

Meer informatie over het Internationale Marveldtoernooi vindt u op onze website (http://www.marveld.info/), via Twitter (@marveldtoernooi) of op Facebook (Marveldtournament).


Presentatie deelnemersveld 31e Internationaal Marveldtoernooi

Op zaterdag 25 januari a.s. wordt het deelnemersveld van het 31e Internationaal Marveldtoernooi bekend gemaakt. Het toernooi vindt plaats in het weekend van 5, 6 en 7 juni 2020.

Fantastisch 2020

Het bestuur van het Internationaal Marveld Toernooi wenst iedereen een fantastisch 2020. Dat het wederom een mooi voetbaljaar mag worden, met veel passie, strijd, mooie acties, doelpunten, reddingen, vreugde en emotie. En ook een jaar waarin we weer een groot aantal talentvolle jeugdvoetballers uit Europa en de rest van de Wereld bij s.v. Grol in Groenlo mogen begroeten. We heten iedereen van harte welkom op sportpark Den Elshof op 5, 6 en 7 juni 2020.

Foto collage 2019 gereed

En ook van 2019 is er een prachtige fotocollage beschikbaar. Gemaakt door onze sponsor RingFoto Primeur uit Lichtenvoorde. Zeer mooi geworden! Dank hiervoor.

Video compilatie Marveldtoernooi 2019 gereed!

We hebben er even op moeten wachten, maar de video compilatie van het 30ste Marveldtoernooi is klaar! Geniet nog een keer na van een fantastisch weekend!

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.