Actueel Archief

KiKa actie succesvol verlopen

16-06-2012

Tijdens de 23e editie van het Internationale Marveldtoernooi heeft de KiKa actie  € 1963,69 opgebracht. Dit bedrag is opgehaald door de verkoop van KiKa beertjes, het houden van een collecte en door middel van een aantal donaties. Dirrie Bottinga van KiKa nam op zondagmiddag 3 juni de cheque (met een afgerond bedrag) in ontvangst.

kika

Het Internationale Marveldtoernooi is een groot internationaal jeugdvoetbaltoernooi met teams uit heel Europa en ver daar buiten, dat jaarlijks wordt georganiseerd door de voetbalvereniging sv Grol uit Groenlo (voor meer info www.marveld.info). Jaarlijks wordt er ook een goed doel aan gekoppeld. In samenwerking met sponsor Pfeifer Heavy Machinery werd besloten om dit jaar een actie te houden voor KiKa. Een van de 3 velden was vernoemd naar KiKa om aandacht te vestigen op de actie. Er was een kraam voor de verkoop van KiKa beren en vrijwilligers gingen rond met een collectebus. Ook bij zustervereniging Grolse Boys werd hiervoor in hetzelfde weekend een collecte gehouden voor KiKa en de opbrengst hiervan maakt ook deel uit van het totaalbedrag.

KiKa zet zich in voor kinderen met kanker. Kinderen met kanker worden liever gisteren beter dan vandaag. Het geld zal ten goede komen aan de zeven kinderkankercentra in Nederland, om precies te zijn: aan onderzoek waarmee deze centra versneld therapieën beschikbaar willen maken voor een betere behandeling en genezing van kinderkanker. Minder pijn en strijd. En meer genezing en kwaliteit. Kijk voor meer informatie: www.kika.nl  

Langs deze weg wil het bestuur van de Stichting Internationaal Marveldtoernooi en de directie van Pfeifer Heavy Machinery iedereen die een bijdrage heeft geleverd hartelijk danken.