Actueel Archief

KiKa actie succesvol verlopen

16-06-2012

Tijdens de 23e editie van het Internationale Marveldtoernooi heeft de KiKa actie  € 1963,69 opgebracht. Dit bedrag is opgehaald door de verkoop van KiKa beertjes, het houden van een collecte en door middel van een aantal donaties. Dirrie Bottinga van KiKa nam op zondagmiddag 3 juni de cheque (met een afgerond bedrag) in ontvangst.

kika

Het Internationale Marveldtoernooi is een groot internationaal jeugdvoetbaltoernooi met teams uit heel Europa en ver daar buiten, dat jaarlijks wordt georganiseerd door de voetbalvereniging sv Grol uit Groenlo (voor meer info www.marveld.info). Jaarlijks wordt er ook een goed doel aan gekoppeld. In samenwerking met sponsor Pfeifer Heavy Machinery werd besloten om dit jaar een actie te houden voor KiKa. Een van de 3 velden was vernoemd naar KiKa om aandacht te vestigen op de actie. Er was een kraam voor de verkoop van KiKa beren en vrijwilligers gingen rond met een collectebus. Ook bij zustervereniging Grolse Boys werd hiervoor in hetzelfde weekend een collecte gehouden voor KiKa en de opbrengst hiervan maakt ook deel uit van het totaalbedrag.

KiKa zet zich in voor kinderen met kanker. Kinderen met kanker worden liever gisteren beter dan vandaag. Het geld zal ten goede komen aan de zeven kinderkankercentra in Nederland, om precies te zijn: aan onderzoek waarmee deze centra versneld therapieën beschikbaar willen maken voor een betere behandeling en genezing van kinderkanker. Minder pijn en strijd. En meer genezing en kwaliteit. Kijk voor meer informatie: www.kika.nl  

Langs deze weg wil het bestuur van de Stichting Internationaal Marveldtoernooi en de directie van Pfeifer Heavy Machinery iedereen die een bijdrage heeft geleverd hartelijk danken.

 


Aftermovie 2019 door eDroneVideo

FC Barcelona winnaar 30e Internationaal Marveldtoernooi

Na een rustige start was het al snel weer erg druk op de zondag, de finaledag van het Internationaal Marveldtoernooi, evenals de voorgaande twee dagen. Dit mede door het fantastische voetbalweer tijdens het toernooi. Het voetbal was net als voorgaande jaren van erg hoog niveau. Met teams uit zoveel verschillende landen was het prachtig de verschillende speelstijlen te zien en te kunnen vergelijken.

Stichting Huntington Oost Achterhoek

“Het is een prachtig toernooi, op een prachtige accommodatie, en zo’n perfecte organisatie. Echt top!”

Overal zitten ze

Ze zijn met ruim 320 in getal overal te vinden op en om Sportpark Den Elshof. Onze vrijwilligers. De motor van ons toernooi. Onmisbaar. Velen zijn zichtbaar, maar nog veel meer van hen zijn onzichtbaar. Zoals de keukencrew die geen wedstrijd ziet. In alle hoeken en gaten zijn te vinden op het sportpark. Geen ruimte wordt onbenut gelaten. Chapeau!

Gaston Taument: het ultieme Feyenoordgevoel

Oud profvoetballer Gaston Taument loopt al een aantal Jaren mee in de voetbalwereld. Taument speelde jarenlang bij Feyenoord maar werd in 1995 door Louis van Gaal persoonlijk gebeld of hij voor Ajax wilde voetballen.

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.