Actueel Archief

‘Hier kun je als sv Grol bijzonder trots op zijn’

03-06-2012

‘Een geweldig mooi toernooi. Hier kun je als sv Grol bijzonder trots op zijn. Echt joh. Er zijn maar weinig verenigingen die dit kunnen. Dat kan ik gerust namens alle ouders zeggen, en we zijn best wel al het nodige gewend. En wat men opvalt is, je ziet zoveel mensen met overgave bezig als vrijwilliger. Dat zie je bij ons in het westen niet hoor.’

Richard Groos uit Spijkenisse is lyrisch over alles aangaande het Marveldtoernooi, waar hij als vader van zoon Danny, spits van Feyenoord, aanwezig was, met alle ouders van de Feyenoordploeg. ‘De helft verbleef op Marveld en de rest in het centrum van Groenlo. Ik was altijd al wel fan van deze regio,'al erkent hij er nog nooit geweest te zijn. ‘We hebben het enorm naar onze zin gehad, en echt iedereen was vriendelijk. Er valt niets meer te zeggen dan dat alles hier gewoon perfect geregeld was.'

ouders feyenoord


Aftermovie 2019 door eDroneVideo

FC Barcelona winnaar 30e Internationaal Marveldtoernooi

Na een rustige start was het al snel weer erg druk op de zondag, de finaledag van het Internationaal Marveldtoernooi, evenals de voorgaande twee dagen. Dit mede door het fantastische voetbalweer tijdens het toernooi. Het voetbal was net als voorgaande jaren van erg hoog niveau. Met teams uit zoveel verschillende landen was het prachtig de verschillende speelstijlen te zien en te kunnen vergelijken.

Stichting Huntington Oost Achterhoek

“Het is een prachtig toernooi, op een prachtige accommodatie, en zo’n perfecte organisatie. Echt top!”

Overal zitten ze

Ze zijn met ruim 320 in getal overal te vinden op en om Sportpark Den Elshof. Onze vrijwilligers. De motor van ons toernooi. Onmisbaar. Velen zijn zichtbaar, maar nog veel meer van hen zijn onzichtbaar. Zoals de keukencrew die geen wedstrijd ziet. In alle hoeken en gaten zijn te vinden op het sportpark. Geen ruimte wordt onbenut gelaten. Chapeau!

Gaston Taument: het ultieme Feyenoordgevoel

Oud profvoetballer Gaston Taument loopt al een aantal Jaren mee in de voetbalwereld. Taument speelde jarenlang bij Feyenoord maar werd in 1995 door Louis van Gaal persoonlijk gebeld of hij voor Ajax wilde voetballen.

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.