Actueel Archief

‘Hier kun je als sv Grol bijzonder trots op zijn’

03-06-2012

‘Een geweldig mooi toernooi. Hier kun je als sv Grol bijzonder trots op zijn. Echt joh. Er zijn maar weinig verenigingen die dit kunnen. Dat kan ik gerust namens alle ouders zeggen, en we zijn best wel al het nodige gewend. En wat men opvalt is, je ziet zoveel mensen met overgave bezig als vrijwilliger. Dat zie je bij ons in het westen niet hoor.’

Richard Groos uit Spijkenisse is lyrisch over alles aangaande het Marveldtoernooi, waar hij als vader van zoon Danny, spits van Feyenoord, aanwezig was, met alle ouders van de Feyenoordploeg. ‘De helft verbleef op Marveld en de rest in het centrum van Groenlo. Ik was altijd al wel fan van deze regio,'al erkent hij er nog nooit geweest te zijn. ‘We hebben het enorm naar onze zin gehad, en echt iedereen was vriendelijk. Er valt niets meer te zeggen dan dat alles hier gewoon perfect geregeld was.'

ouders feyenoord


Presentatie deelnemersveld 31e Internationaal Marveldtoernooi

Op zaterdag 25 januari a.s. wordt het deelnemersveld van het 31e Internationaal Marveldtoernooi bekend gemaakt. Het toernooi vindt plaats in het weekend van 5, 6 en 7 juni 2020.

Fantastisch 2020

Het bestuur van het Internationaal Marveld Toernooi wenst iedereen een fantastisch 2020. Dat het wederom een mooi voetbaljaar mag worden, met veel passie, strijd, mooie acties, doelpunten, reddingen, vreugde en emotie. En ook een jaar waarin we weer een groot aantal talentvolle jeugdvoetballers uit Europa en de rest van de Wereld bij s.v. Grol in Groenlo mogen begroeten. We heten iedereen van harte welkom op sportpark Den Elshof op 5, 6 en 7 juni 2020.

Foto collage 2019 gereed

En ook van 2019 is er een prachtige fotocollage beschikbaar. Gemaakt door onze sponsor RingFoto Primeur uit Lichtenvoorde. Zeer mooi geworden! Dank hiervoor.

Video compilatie Marveldtoernooi 2019 gereed!

We hebben er even op moeten wachten, maar de video compilatie van het 30ste Marveldtoernooi is klaar! Geniet nog een keer na van een fantastisch weekend!

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.