Actueel Archief

Grolteam met applaus van het veld af

03-06-2012

‘Die overtreding op die speler van Liverpool die vond ik wel leuk,’ lacht Laura Nijland als haar gevraagd wordt naar een speciaal moment in haar eerste Marveldtoernooi. Het was een lichte overtreding maar ze vond het wel leuk hoe die jongen schrok.

Deze had vast niet een meisje tegenover zich verwacht, die ook nog eens het duel niet schuwt en haar partijtje wel meebuffelt tussen de jongens. Ze kijkt met bijzonder veel plezier terug op haar debuut. ‘Het was erg leuk, ook in de huisjes op Marveld,' vat ze het weekend kort en bondig samen. En de wedstrijden? ‘De wedstrijden tegen Feyenoord Ghana waren wel apart. Die spelers zijn erg snel en lopen alle kanten op.'

grol

 Aanvoerder Tim Leusink heeft ook enorm genoten, al is hij toch enigszins teleurgesteld met het eindresultaat. Er ‘Sommige wedstrijden hebben we te weinig gekregen. Tegen Liverpool  bijvoorbeeld. Met de rust was het nog 1-1 en verliezen we met 5-1. Dat was niet terecht.' De lach verschijnt al weer snel op zijn gezicht als zijn teamspelers met hem het veld aflopen en hun zinnen al op de snackcorner in het sportcafé hebben gezet. ‘Kom op Leusink, naar de snackbar,' wordt naar hem geroepen. De Groljongens lopen met een glimlach en opgeheven hoofd onder een luid applaus vanaf de kant voor de laatste keer het veld af dit toernooi.

grol

Coach Michel Kamphuis kijkt met gemengde gevoelens terug op het toernooi. ‘Het niveau van het toernooi is een stuk hoger als afgelopen jaar vind ik. Voor de jongens is het een prachtige ervaring geweest. Ze hebben enorm veel geleerd. Ze zijn erg geschrokken van de snelheid van het spel van de tegenstanders. Er lukte niet erg veel daardoor, ook door de zenuwen de eerste drie wedstrijden. De laatste dag zag je ze steeds meer voetballen, en dat kunnen ze ook stuk voor stuk erg goed. Jammer dat het er dan niet uit komt. De laatste wedstrijd tegen Ghana ging het al weer ene stuk beter en waren we bijna gelijkwaardig zelfs.' 


Aftermovie 2019 door eDroneVideo

FC Barcelona winnaar 30e Internationaal Marveldtoernooi

Na een rustige start was het al snel weer erg druk op de zondag, de finaledag van het Internationaal Marveldtoernooi, evenals de voorgaande twee dagen. Dit mede door het fantastische voetbalweer tijdens het toernooi. Het voetbal was net als voorgaande jaren van erg hoog niveau. Met teams uit zoveel verschillende landen was het prachtig de verschillende speelstijlen te zien en te kunnen vergelijken.

Stichting Huntington Oost Achterhoek

“Het is een prachtig toernooi, op een prachtige accommodatie, en zo’n perfecte organisatie. Echt top!”

Overal zitten ze

Ze zijn met ruim 320 in getal overal te vinden op en om Sportpark Den Elshof. Onze vrijwilligers. De motor van ons toernooi. Onmisbaar. Velen zijn zichtbaar, maar nog veel meer van hen zijn onzichtbaar. Zoals de keukencrew die geen wedstrijd ziet. In alle hoeken en gaten zijn te vinden op het sportpark. Geen ruimte wordt onbenut gelaten. Chapeau!

Gaston Taument: het ultieme Feyenoordgevoel

Oud profvoetballer Gaston Taument loopt al een aantal Jaren mee in de voetbalwereld. Taument speelde jarenlang bij Feyenoord maar werd in 1995 door Louis van Gaal persoonlijk gebeld of hij voor Ajax wilde voetballen.

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.