Actueel Archief

Grolteam met applaus van het veld af

03-06-2012

‘Die overtreding op die speler van Liverpool die vond ik wel leuk,’ lacht Laura Nijland als haar gevraagd wordt naar een speciaal moment in haar eerste Marveldtoernooi. Het was een lichte overtreding maar ze vond het wel leuk hoe die jongen schrok.

Deze had vast niet een meisje tegenover zich verwacht, die ook nog eens het duel niet schuwt en haar partijtje wel meebuffelt tussen de jongens. Ze kijkt met bijzonder veel plezier terug op haar debuut. ‘Het was erg leuk, ook in de huisjes op Marveld,' vat ze het weekend kort en bondig samen. En de wedstrijden? ‘De wedstrijden tegen Feyenoord Ghana waren wel apart. Die spelers zijn erg snel en lopen alle kanten op.'

grol

 Aanvoerder Tim Leusink heeft ook enorm genoten, al is hij toch enigszins teleurgesteld met het eindresultaat. Er ‘Sommige wedstrijden hebben we te weinig gekregen. Tegen Liverpool  bijvoorbeeld. Met de rust was het nog 1-1 en verliezen we met 5-1. Dat was niet terecht.' De lach verschijnt al weer snel op zijn gezicht als zijn teamspelers met hem het veld aflopen en hun zinnen al op de snackcorner in het sportcafé hebben gezet. ‘Kom op Leusink, naar de snackbar,' wordt naar hem geroepen. De Groljongens lopen met een glimlach en opgeheven hoofd onder een luid applaus vanaf de kant voor de laatste keer het veld af dit toernooi.

grol

Coach Michel Kamphuis kijkt met gemengde gevoelens terug op het toernooi. ‘Het niveau van het toernooi is een stuk hoger als afgelopen jaar vind ik. Voor de jongens is het een prachtige ervaring geweest. Ze hebben enorm veel geleerd. Ze zijn erg geschrokken van de snelheid van het spel van de tegenstanders. Er lukte niet erg veel daardoor, ook door de zenuwen de eerste drie wedstrijden. De laatste dag zag je ze steeds meer voetballen, en dat kunnen ze ook stuk voor stuk erg goed. Jammer dat het er dan niet uit komt. De laatste wedstrijd tegen Ghana ging het al weer ene stuk beter en waren we bijna gelijkwaardig zelfs.' 


Presentatie deelnemersveld 31e Internationaal Marveldtoernooi

Op zaterdag 25 januari a.s. wordt het deelnemersveld van het 31e Internationaal Marveldtoernooi bekend gemaakt. Het toernooi vindt plaats in het weekend van 5, 6 en 7 juni 2020.

Fantastisch 2020

Het bestuur van het Internationaal Marveld Toernooi wenst iedereen een fantastisch 2020. Dat het wederom een mooi voetbaljaar mag worden, met veel passie, strijd, mooie acties, doelpunten, reddingen, vreugde en emotie. En ook een jaar waarin we weer een groot aantal talentvolle jeugdvoetballers uit Europa en de rest van de Wereld bij s.v. Grol in Groenlo mogen begroeten. We heten iedereen van harte welkom op sportpark Den Elshof op 5, 6 en 7 juni 2020.

Foto collage 2019 gereed

En ook van 2019 is er een prachtige fotocollage beschikbaar. Gemaakt door onze sponsor RingFoto Primeur uit Lichtenvoorde. Zeer mooi geworden! Dank hiervoor.

Video compilatie Marveldtoernooi 2019 gereed!

We hebben er even op moeten wachten, maar de video compilatie van het 30ste Marveldtoernooi is klaar! Geniet nog een keer na van een fantastisch weekend!

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.