Actueel Archief

Rob van Meurs geniet als teambegeleider

03-06-2012

Het Marveldtoernooi kost ontelbare uren voor het grote aantal vrijwilligers die dit toernooi in actie komen. En allen voor dat ene doel; het welslagen van het toernooi. Vele inspanningen worden verricht, maar altijd weer met een stralende lach.

Niet alleen voor de spelers en begeleiders is het Marveldtoernooi een evenement waar men lang naar uit kijkt, ook al die vrijwilligers zien er elk jaar weer naar uit. Zo ook Rob van Meurs, al vele jaren vrijwilliger binnen sv Grol. Was hij zo'n 10 jaar lang  actief als grensrechter, en een jaar als vierde man, dit jaar is hij voor het eerst begeleider van een team, en wel Manchester United. ‘Het is ontzettend leuk om te doen en ik heb mazzel dat ik een heel gemakkelijk team heb en hun begeleider Tommy Martin al voor het zesde jaar op het toernooi aanwezig is. Hij kent alle ‘ins and outs' en is gepokt en gemazeld. Daarnaast ben ik al drie keer in Manchester geweest op uitnodiging. Ik had al contacten opgedaan de afgelopen jaren.' Van Meurs bewaart zeer goede herinneringen aan de tripjes naar abroad. ‘Als je daar aankomt word je met alle egards behandeld. Als je ergens komt en ze zeggen ‘this are people from the Marveldtournement' gaan alle deuren voor je open. We zaten op de beste plaatsen bij de wedstrijd Manchester - Chelsea, de wedstrijd van het jaar. Prachtig man. Iedereen binnen Manchester kent het Marveldtoernooi.' Van Meurs is erg onder de indruk van hoeveel respect men binnen de Engelse topclub heeft voor vrijwilligers.  ‘Ze zijn erg onder de indruk van wat wij hier allemaal doen en alles geregeld wordt.' 

Ron van Meurs en Manchester

Donderdag maakte van  Meurs kennis met de groep toen hij ze afhaalde van het vliegveld. Hij kijkt terug op een zeer geslaagd toernooi en hoe alles verlopen is. United kan ook blij zijn met een begeleider als van Meurs. ‘Ach je doet gewoon je ding. Ik doe alles op facilitair gebeid zeg maar. Alles in dienst van....Als ze wat nodig hebben dan regel ik dat en voor elke wedstrijd leg ik even contact met de tegenstander.'

 


Wederom een fantastische bezetting 31e editie Internationaal Marveldtoernooi 2020

Op zaterdag 25 januari is door het bestuur van de Stichting Internationaal Marveldtoernooi, het deelnemersveld bekend gemaakt voor de 31e editie, dat dit jaar gehouden wordt in het weekend van 5, 6 en 7 juni.

Presentatie deelnemersveld 31e Internationaal Marveldtoernooi

Op zaterdag 25 januari a.s. wordt het deelnemersveld van het 31e Internationaal Marveldtoernooi bekend gemaakt. Het toernooi vindt plaats in het weekend van 5, 6 en 7 juni 2020.

Fantastisch 2020

Het bestuur van het Internationaal Marveld Toernooi wenst iedereen een fantastisch 2020. Dat het wederom een mooi voetbaljaar mag worden, met veel passie, strijd, mooie acties, doelpunten, reddingen, vreugde en emotie. En ook een jaar waarin we weer een groot aantal talentvolle jeugdvoetballers uit Europa en de rest van de Wereld bij s.v. Grol in Groenlo mogen begroeten. We heten iedereen van harte welkom op sportpark Den Elshof op 5, 6 en 7 juni 2020.

Foto collage 2019 gereed

En ook van 2019 is er een prachtige fotocollage beschikbaar. Gemaakt door onze sponsor RingFoto Primeur uit Lichtenvoorde. Zeer mooi geworden! Dank hiervoor.

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.