Actueel Archief

Rob van Meurs geniet als teambegeleider

03-06-2012

Het Marveldtoernooi kost ontelbare uren voor het grote aantal vrijwilligers die dit toernooi in actie komen. En allen voor dat ene doel; het welslagen van het toernooi. Vele inspanningen worden verricht, maar altijd weer met een stralende lach.

Niet alleen voor de spelers en begeleiders is het Marveldtoernooi een evenement waar men lang naar uit kijkt, ook al die vrijwilligers zien er elk jaar weer naar uit. Zo ook Rob van Meurs, al vele jaren vrijwilliger binnen sv Grol. Was hij zo'n 10 jaar lang  actief als grensrechter, en een jaar als vierde man, dit jaar is hij voor het eerst begeleider van een team, en wel Manchester United. ‘Het is ontzettend leuk om te doen en ik heb mazzel dat ik een heel gemakkelijk team heb en hun begeleider Tommy Martin al voor het zesde jaar op het toernooi aanwezig is. Hij kent alle ‘ins and outs' en is gepokt en gemazeld. Daarnaast ben ik al drie keer in Manchester geweest op uitnodiging. Ik had al contacten opgedaan de afgelopen jaren.' Van Meurs bewaart zeer goede herinneringen aan de tripjes naar abroad. ‘Als je daar aankomt word je met alle egards behandeld. Als je ergens komt en ze zeggen ‘this are people from the Marveldtournement' gaan alle deuren voor je open. We zaten op de beste plaatsen bij de wedstrijd Manchester - Chelsea, de wedstrijd van het jaar. Prachtig man. Iedereen binnen Manchester kent het Marveldtoernooi.' Van Meurs is erg onder de indruk van hoeveel respect men binnen de Engelse topclub heeft voor vrijwilligers.  ‘Ze zijn erg onder de indruk van wat wij hier allemaal doen en alles geregeld wordt.' 

Ron van Meurs en Manchester

Donderdag maakte van  Meurs kennis met de groep toen hij ze afhaalde van het vliegveld. Hij kijkt terug op een zeer geslaagd toernooi en hoe alles verlopen is. United kan ook blij zijn met een begeleider als van Meurs. ‘Ach je doet gewoon je ding. Ik doe alles op facilitair gebeid zeg maar. Alles in dienst van....Als ze wat nodig hebben dan regel ik dat en voor elke wedstrijd leg ik even contact met de tegenstander.'

 


Video compilatie Marveldtoernooi 2019 gereed!

We hebben er even op moeten wachten, maar de video compilatie van het 30ste Marveldtoernooi is klaar! Geniet nog een keer na van een fantastisch weekend!

Aftermovie 2019 door eDroneVideo

FC Barcelona winnaar 30e Internationaal Marveldtoernooi

Na een rustige start was het al snel weer erg druk op de zondag, de finaledag van het Internationaal Marveldtoernooi, evenals de voorgaande twee dagen. Dit mede door het fantastische voetbalweer tijdens het toernooi. Het voetbal was net als voorgaande jaren van erg hoog niveau. Met teams uit zoveel verschillende landen was het prachtig de verschillende speelstijlen te zien en te kunnen vergelijken.

Stichting Huntington Oost Achterhoek

“Het is een prachtig toernooi, op een prachtige accommodatie, en zo’n perfecte organisatie. Echt top!”

Overal zitten ze

Ze zijn met ruim 320 in getal overal te vinden op en om Sportpark Den Elshof. Onze vrijwilligers. De motor van ons toernooi. Onmisbaar. Velen zijn zichtbaar, maar nog veel meer van hen zijn onzichtbaar. Zoals de keukencrew die geen wedstrijd ziet. In alle hoeken en gaten zijn te vinden op het sportpark. Geen ruimte wordt onbenut gelaten. Chapeau!

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.