Actueel Archief

Lokomotiv Moskou kijkt kunst af bij Pierre van Hooijdonk

03-06-2009

Onder toeziend oog van de C-spelers van Lokomotiv Moskou uit Rusland gaf Pierre van Hooijdonk dinsdagavond 2 juni bij de s.v. Grol een speciale clinic over vrije trappen. Lokomotiv Moskou is dinsdag in Groenlo aangekomen om in het weekend van 5 tot en met 7 juni mee te spelen met het Marveld C-toernooi.

 

Lokomotiv Moskou is dinsdag samen met Rode Ster Belgrado uit Servië door de organisatie met één grote touringcar opgehaald uit Hollage (nabij Osnabruck) in Duitsland. Tijdens het Pinksterweekend hebben zij daar deelgenomen aan een internationaal jeugdvoetbaltoernooi. De clubs verblijven op Marveld Recreatie. De eerste avond in Groenlo benutten de spelers uit Rusland dus met het bekijken van de fijne kneepjes van het vrije trappen nemen door Van Hooijdonk. Zij zullen ongetwijfeld de tips en trucks die de 46-voudige international aan de trainees gaf niet hebben verstaan, maar waarschijnlijk hebben ze wel wat opgestoken van de trappen die (muurtje of geen muurtje) allemaal feilloos in de richting van het doel gingen. “Kijk, ik schiet ze in de korte hoek en daarmee bedoel ik de linkerhoek”, zei Van Hooijdonk waarna de bal precies in de kruising terecht kwam. Of de spelers van Lokomotiv Moskou dit na kunnen doen zal wellicht dit weekend tijdens het Marveldtoernooi te zien zijn. Vrijdagavond 5 juni om 19.30 uur zal de club uit Rusland aantreden tegen SV Grol op veld 1.

Pierre van Hooijdonk gaf op het Grol veld een clinic in verband met de AB Oost Free Kick Competitie. 64 amateurclubs uit Gelderland, Overijssel, Drenthe en Flevoland strijden in deze wedstrijd waar uiteindelijk op vrijdag 26 juni in het FC Zwolle stadion de beste vrijetrappenspecialist uit zal komen. De winnaar ontvangt € 10.000,- voor zijn of haar voetbal club. Een aantal finalisten kreeg als extra een training voor de finale van de ‘vrijetrappenspecialist pur sang’, Pierre van Hooijdonk.


Wederom een fantastische bezetting 31e editie Internationaal Marveldtoernooi 2020

Op zaterdag 25 januari is door het bestuur van de Stichting Internationaal Marveldtoernooi, het deelnemersveld bekend gemaakt voor de 31e editie, dat dit jaar gehouden wordt in het weekend van 5, 6 en 7 juni.

Presentatie deelnemersveld 31e Internationaal Marveldtoernooi

Op zaterdag 25 januari a.s. wordt het deelnemersveld van het 31e Internationaal Marveldtoernooi bekend gemaakt. Het toernooi vindt plaats in het weekend van 5, 6 en 7 juni 2020.

Fantastisch 2020

Het bestuur van het Internationaal Marveld Toernooi wenst iedereen een fantastisch 2020. Dat het wederom een mooi voetbaljaar mag worden, met veel passie, strijd, mooie acties, doelpunten, reddingen, vreugde en emotie. En ook een jaar waarin we weer een groot aantal talentvolle jeugdvoetballers uit Europa en de rest van de Wereld bij s.v. Grol in Groenlo mogen begroeten. We heten iedereen van harte welkom op sportpark Den Elshof op 5, 6 en 7 juni 2020.

Foto collage 2019 gereed

En ook van 2019 is er een prachtige fotocollage beschikbaar. Gemaakt door onze sponsor RingFoto Primeur uit Lichtenvoorde. Zeer mooi geworden! Dank hiervoor.

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.