Actueel Archief

Happy birthday....

03-06-2012

Voetballen op het Marveldtoernooi en dan ook nog jarig zijn. Dat zijn twee feestjes tegelijk. Voetballen op dit toernooi is natuurlijk ‘belangrijk’, maar een verjaardag mag natuurlijk nooit ongemerkt voorbij gaan.

De organisatie was uiteraard op de hoogte van deze heuglijke gebeurtenissen en sv Grol zou natuurlijk sv Grol niet zijn als er niet stil bij gestaan zou worden. Liefst 3 spelers vierden vrijdag (1) en zaterdag (2) hun verjaardag. Bij het ontbijt werden Rubén Ualoloco Riesco  (Real Madrid, 15 jaar) en Furkan Kurban (Ajax, 15 jaar) door een volle sporthal toegezongen en in het zonnetje gezet door het ‘keukenpersoneel' onder aanvoering van een uitbundige meester-kok Patrick Pos.

Rubén Ualoloco Riesco birthday
Rubén Ualoloco Riesco

Furkan Kurban jarig
Furkan Kurban

Beide jongens wisten de geste en de surprise wel te waarderen. Ook Patrick en de zijnen hadden er lol in. ‘We zijn in optocht met ons clubje naar de jongens toegelopen met een schaaltje met daarop een aantal kaarsjes en een stuk Mars op een stroopwafel. Echt een Hollandse traditie.  Tijdens de lunch het zelfde tafereel met Faustin Makela (13) van Manchester United die niet bij het ontbijt aanwezig waren.


Foto collage 2019 gereed

En ook van 2019 is er een prachtige fotocollage beschikbaar. Gemaakt door onze sponsor RingFoto Primeur uit Lichtenvoorde. Zeer mooi geworden! Dank hiervoor.

Video compilatie Marveldtoernooi 2019 gereed!

We hebben er even op moeten wachten, maar de video compilatie van het 30ste Marveldtoernooi is klaar! Geniet nog een keer na van een fantastisch weekend!

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.