Actueel Archief

‘Wij komen om te winnen’

01-06-2012

Op het moment dat de laatste teams op sportpark Den Elshof arriveren, maken andere teams zichzelf reeds wegwijs op het sportcomplex en in de sportkantine. In de hal van de sportkantine fotocollages aan de wanden van eerdere edities van het toernooi.

 Het heeft de belangstelling van ondermeer de spelers van Feyenoord die al weg lijken te dromen hier volgend jaar ook tussen te hangen. Maar eerst nog even aan de bak. De spelers van Feyenoord laten merken gretig te zijn en een goed resultaat neer te willen zetten dit weekend.

 Feyenoord

Op de vraag of de jongens er zin aan hebben reageert aanvoerder Rick van der Meer stellig; ‘We komen hier om te winnen.' Ondanks dat hij eerste jaars C1-speler is komt hij dit weekend voor de tweede achtereenvolgende keer uit op het  toernooi. Hij zegt veel aan de ervaringen te hebben die hij afgelopen jaar opdeed. ‘We zijn toen vijfde geworden. Om een goed resultaat te behalen hebben we een paar keer speciaal getraind op dit toernooi. Zegt de aanvoerder nog te komen om te winnen, Melvin Kingsale is stelliger; ‘We gaan winnen.' De andere jongens lachen.... 


Foto collage 2019 gereed

En ook van 2019 is er een prachtige fotocollage beschikbaar. Gemaakt door onze sponsor RingFoto Primeur uit Lichtenvoorde. Zeer mooi geworden! Dank hiervoor.

Video compilatie Marveldtoernooi 2019 gereed!

We hebben er even op moeten wachten, maar de video compilatie van het 30ste Marveldtoernooi is klaar! Geniet nog een keer na van een fantastisch weekend!

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.