Actueel Archief

‘Wij komen om te winnen’

01-06-2012

Op het moment dat de laatste teams op sportpark Den Elshof arriveren, maken andere teams zichzelf reeds wegwijs op het sportcomplex en in de sportkantine. In de hal van de sportkantine fotocollages aan de wanden van eerdere edities van het toernooi.

 Het heeft de belangstelling van ondermeer de spelers van Feyenoord die al weg lijken te dromen hier volgend jaar ook tussen te hangen. Maar eerst nog even aan de bak. De spelers van Feyenoord laten merken gretig te zijn en een goed resultaat neer te willen zetten dit weekend.

 Feyenoord

Op de vraag of de jongens er zin aan hebben reageert aanvoerder Rick van der Meer stellig; ‘We komen hier om te winnen.' Ondanks dat hij eerste jaars C1-speler is komt hij dit weekend voor de tweede achtereenvolgende keer uit op het  toernooi. Hij zegt veel aan de ervaringen te hebben die hij afgelopen jaar opdeed. ‘We zijn toen vijfde geworden. Om een goed resultaat te behalen hebben we een paar keer speciaal getraind op dit toernooi. Zegt de aanvoerder nog te komen om te winnen, Melvin Kingsale is stelliger; ‘We gaan winnen.' De andere jongens lachen....