Actueel Archief

‘Wij komen om te winnen’

01-06-2012

Op het moment dat de laatste teams op sportpark Den Elshof arriveren, maken andere teams zichzelf reeds wegwijs op het sportcomplex en in de sportkantine. In de hal van de sportkantine fotocollages aan de wanden van eerdere edities van het toernooi.

 Het heeft de belangstelling van ondermeer de spelers van Feyenoord die al weg lijken te dromen hier volgend jaar ook tussen te hangen. Maar eerst nog even aan de bak. De spelers van Feyenoord laten merken gretig te zijn en een goed resultaat neer te willen zetten dit weekend.

 Feyenoord

Op de vraag of de jongens er zin aan hebben reageert aanvoerder Rick van der Meer stellig; ‘We komen hier om te winnen.' Ondanks dat hij eerste jaars C1-speler is komt hij dit weekend voor de tweede achtereenvolgende keer uit op het  toernooi. Hij zegt veel aan de ervaringen te hebben die hij afgelopen jaar opdeed. ‘We zijn toen vijfde geworden. Om een goed resultaat te behalen hebben we een paar keer speciaal getraind op dit toernooi. Zegt de aanvoerder nog te komen om te winnen, Melvin Kingsale is stelliger; ‘We gaan winnen.' De andere jongens lachen.... 


Aftermovie 2019 door eDroneVideo

FC Barcelona winnaar 30e Internationaal Marveldtoernooi

Na een rustige start was het al snel weer erg druk op de zondag, de finaledag van het Internationaal Marveldtoernooi, evenals de voorgaande twee dagen. Dit mede door het fantastische voetbalweer tijdens het toernooi. Het voetbal was net als voorgaande jaren van erg hoog niveau. Met teams uit zoveel verschillende landen was het prachtig de verschillende speelstijlen te zien en te kunnen vergelijken.

Stichting Huntington Oost Achterhoek

“Het is een prachtig toernooi, op een prachtige accommodatie, en zo’n perfecte organisatie. Echt top!”

Overal zitten ze

Ze zijn met ruim 320 in getal overal te vinden op en om Sportpark Den Elshof. Onze vrijwilligers. De motor van ons toernooi. Onmisbaar. Velen zijn zichtbaar, maar nog veel meer van hen zijn onzichtbaar. Zoals de keukencrew die geen wedstrijd ziet. In alle hoeken en gaten zijn te vinden op het sportpark. Geen ruimte wordt onbenut gelaten. Chapeau!

Gaston Taument: het ultieme Feyenoordgevoel

Oud profvoetballer Gaston Taument loopt al een aantal Jaren mee in de voetbalwereld. Taument speelde jarenlang bij Feyenoord maar werd in 1995 door Louis van Gaal persoonlijk gebeld of hij voor Ajax wilde voetballen.

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.