Actueel Archief

Nog heel even......en het gaat beginnen

01-06-2012

Het aftellen nadert zijn final countdown en alle teams zijn inmiddels aanwezig. Vanmorgen werd volop getraind op de velden van sportpark Den Elshof en even na de middag volgde een gezamenlijke lunch met de teams en de reeds aanwezige scheidsrechters

Een overheerlijke pastamaaltijd werd geserveerd. Voordat het buffet geopend werd was het toernooivoorzitter Ben Bomers die alle aanwezigen welkom heette en zei trots te zijn op zo'n sterk deelnemersveld.

 Ben Bomers opening

Bomers vertelde verheugd te zijn over de aanwezigheid van Ajax en PSV op het toernooi. ‘Wil je de beste ploegen naar het Marveldtoernooi halen dan mogen deze beide ploegen uiteraard niet ontbreken.' Deelname van beide clubs heeft immers een tijd lang aan een zijden draadje gehangen. Ajax en PSV werden namelijk beiden kampioen in hun competitie en dienden vandaag (vrijdag) eigenlijk op de KNVB-voetbaldag tegen elkaar uit komen om uit te maken wie zich tot algeheel kampioen van Nederland zou mogen laten kronen. De KNVB was echter eerst onverbiddelijk, maar na een brandbrief van beide verenigingen aan de KNVB, met daarin een vriendelijk doch dringend verzoek toch in Groenlo uit te mogen komen, kwam er uiteindelijk toch goedkeuring van de KNVB. Het stemde de organisatie gelukkig. Bomers memoreerde dat het dit weekend niet alleen maar om de sportieve prestaties gaat maar om meer. ‘Je bent hier ook om elkaar te leren  waarderen.'  


Presentatie deelnemersveld 31e Internationaal Marveldtoernooi

Op zaterdag 25 januari a.s. wordt het deelnemersveld van het 31e Internationaal Marveldtoernooi bekend gemaakt. Het toernooi vindt plaats in het weekend van 5, 6 en 7 juni 2020.

Fantastisch 2020

Het bestuur van het Internationaal Marveld Toernooi wenst iedereen een fantastisch 2020. Dat het wederom een mooi voetbaljaar mag worden, met veel passie, strijd, mooie acties, doelpunten, reddingen, vreugde en emotie. En ook een jaar waarin we weer een groot aantal talentvolle jeugdvoetballers uit Europa en de rest van de Wereld bij s.v. Grol in Groenlo mogen begroeten. We heten iedereen van harte welkom op sportpark Den Elshof op 5, 6 en 7 juni 2020.

Foto collage 2019 gereed

En ook van 2019 is er een prachtige fotocollage beschikbaar. Gemaakt door onze sponsor RingFoto Primeur uit Lichtenvoorde. Zeer mooi geworden! Dank hiervoor.

Video compilatie Marveldtoernooi 2019 gereed!

We hebben er even op moeten wachten, maar de video compilatie van het 30ste Marveldtoernooi is klaar! Geniet nog een keer na van een fantastisch weekend!

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.