Actueel Archief

Nog heel even......en het gaat beginnen

01-06-2012

Het aftellen nadert zijn final countdown en alle teams zijn inmiddels aanwezig. Vanmorgen werd volop getraind op de velden van sportpark Den Elshof en even na de middag volgde een gezamenlijke lunch met de teams en de reeds aanwezige scheidsrechters

Een overheerlijke pastamaaltijd werd geserveerd. Voordat het buffet geopend werd was het toernooivoorzitter Ben Bomers die alle aanwezigen welkom heette en zei trots te zijn op zo'n sterk deelnemersveld.

 Ben Bomers opening

Bomers vertelde verheugd te zijn over de aanwezigheid van Ajax en PSV op het toernooi. ‘Wil je de beste ploegen naar het Marveldtoernooi halen dan mogen deze beide ploegen uiteraard niet ontbreken.' Deelname van beide clubs heeft immers een tijd lang aan een zijden draadje gehangen. Ajax en PSV werden namelijk beiden kampioen in hun competitie en dienden vandaag (vrijdag) eigenlijk op de KNVB-voetbaldag tegen elkaar uit komen om uit te maken wie zich tot algeheel kampioen van Nederland zou mogen laten kronen. De KNVB was echter eerst onverbiddelijk, maar na een brandbrief van beide verenigingen aan de KNVB, met daarin een vriendelijk doch dringend verzoek toch in Groenlo uit te mogen komen, kwam er uiteindelijk toch goedkeuring van de KNVB. Het stemde de organisatie gelukkig. Bomers memoreerde dat het dit weekend niet alleen maar om de sportieve prestaties gaat maar om meer. ‘Je bent hier ook om elkaar te leren  waarderen.'  


Aftermovie 2019 door eDroneVideo

FC Barcelona winnaar 30e Internationaal Marveldtoernooi

Na een rustige start was het al snel weer erg druk op de zondag, de finaledag van het Internationaal Marveldtoernooi, evenals de voorgaande twee dagen. Dit mede door het fantastische voetbalweer tijdens het toernooi. Het voetbal was net als voorgaande jaren van erg hoog niveau. Met teams uit zoveel verschillende landen was het prachtig de verschillende speelstijlen te zien en te kunnen vergelijken.

Stichting Huntington Oost Achterhoek

“Het is een prachtig toernooi, op een prachtige accommodatie, en zo’n perfecte organisatie. Echt top!”

Overal zitten ze

Ze zijn met ruim 320 in getal overal te vinden op en om Sportpark Den Elshof. Onze vrijwilligers. De motor van ons toernooi. Onmisbaar. Velen zijn zichtbaar, maar nog veel meer van hen zijn onzichtbaar. Zoals de keukencrew die geen wedstrijd ziet. In alle hoeken en gaten zijn te vinden op het sportpark. Geen ruimte wordt onbenut gelaten. Chapeau!

Gaston Taument: het ultieme Feyenoordgevoel

Oud profvoetballer Gaston Taument loopt al een aantal Jaren mee in de voetbalwereld. Taument speelde jarenlang bij Feyenoord maar werd in 1995 door Louis van Gaal persoonlijk gebeld of hij voor Ajax wilde voetballen.

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.