Actueel Archief

Nebs: "Ik heb de hele week vrij genomen"

01-06-2012

Je ziet hem niet, je hoort hem niet, maar ook dit jaar stopt hij weer zijn hele ziel en zaligheid in de voorbereiding van het Marveld Toernooi. Bennie Ter Bogt, alias ‘Nebs’, heeft dit jaar zelfs een hele week vrij genomen bij zijn werkgever HFI Metaal.

Bennie weet nog goed hoe het allemaal begon voor hem. "Twintig jaar geleden, denk ik", zegt hij, terwijl hij samen met Hennie Wildenborg een reclamedoek in een vangnet hangt. "Toen was het nog heel klein en rustig he. Ik heb het toernooi zien groeien. Dit jaar begon het vorige week zaterdag al. Eerst de fietsenrekken, toen het scorebord, de nieuwe tribune op veld 1 en natuurlijk de vlaggenmasten. Ik heb maar een weekje vrij genomen dit jaar, anders redden we dat niet. Ik doe het graag hoor, anders had ik hier natuurlijk niet gestaan. Het is toch een geweldig toernooi en het is goed voor de club. Ik doe dit met mijn Grol-hart."

neps

De mooiste complimenten krijgt Bennie altijd als hij achter de kassa zit. "Van de ouders. Uit Amsterdam en Rotterdam. Dat wij dit allemaal kunnen organiseren met al die vrijwilligers. Dan zeggen ze: bij ons zouden ze meteen vragen: wat kost dat? En de complimenten over het complex natuurlijk. Daar ben ik ook enorm trots op." Hoe de sfeer is onder de vrijwilligers? "Ik zou het gezeik plezier noemen. Beetje draken. Rond het hoofdveld hangen van die kleine hokjes, waar camera's inzitten. Vanochtend hadden een paar gasten er een vogelnestje ingestopt, compleet met eitjes. Humor toch?"

Bennie weet zeker dat het een prachtig toernooi gaat worden. "Met veel bezoek en een hoog niveau. En ik hoop dat Grol het een beetje goed gaat doet. Ik ga hun wedstrijden zeker bekijken. Zou mooi zijn als ze hier en daar een puntje kunnen pakken."


Aftermovie 2019 door eDroneVideo

FC Barcelona winnaar 30e Internationaal Marveldtoernooi

Na een rustige start was het al snel weer erg druk op de zondag, de finaledag van het Internationaal Marveldtoernooi, evenals de voorgaande twee dagen. Dit mede door het fantastische voetbalweer tijdens het toernooi. Het voetbal was net als voorgaande jaren van erg hoog niveau. Met teams uit zoveel verschillende landen was het prachtig de verschillende speelstijlen te zien en te kunnen vergelijken.

Stichting Huntington Oost Achterhoek

“Het is een prachtig toernooi, op een prachtige accommodatie, en zo’n perfecte organisatie. Echt top!”

Overal zitten ze

Ze zijn met ruim 320 in getal overal te vinden op en om Sportpark Den Elshof. Onze vrijwilligers. De motor van ons toernooi. Onmisbaar. Velen zijn zichtbaar, maar nog veel meer van hen zijn onzichtbaar. Zoals de keukencrew die geen wedstrijd ziet. In alle hoeken en gaten zijn te vinden op het sportpark. Geen ruimte wordt onbenut gelaten. Chapeau!

Gaston Taument: het ultieme Feyenoordgevoel

Oud profvoetballer Gaston Taument loopt al een aantal Jaren mee in de voetbalwereld. Taument speelde jarenlang bij Feyenoord maar werd in 1995 door Louis van Gaal persoonlijk gebeld of hij voor Ajax wilde voetballen.

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.