Actueel Archief

Nebs: "Ik heb de hele week vrij genomen"

01-06-2012

Je ziet hem niet, je hoort hem niet, maar ook dit jaar stopt hij weer zijn hele ziel en zaligheid in de voorbereiding van het Marveld Toernooi. Bennie Ter Bogt, alias ‘Nebs’, heeft dit jaar zelfs een hele week vrij genomen bij zijn werkgever HFI Metaal.

Bennie weet nog goed hoe het allemaal begon voor hem. "Twintig jaar geleden, denk ik", zegt hij, terwijl hij samen met Hennie Wildenborg een reclamedoek in een vangnet hangt. "Toen was het nog heel klein en rustig he. Ik heb het toernooi zien groeien. Dit jaar begon het vorige week zaterdag al. Eerst de fietsenrekken, toen het scorebord, de nieuwe tribune op veld 1 en natuurlijk de vlaggenmasten. Ik heb maar een weekje vrij genomen dit jaar, anders redden we dat niet. Ik doe het graag hoor, anders had ik hier natuurlijk niet gestaan. Het is toch een geweldig toernooi en het is goed voor de club. Ik doe dit met mijn Grol-hart."

neps

De mooiste complimenten krijgt Bennie altijd als hij achter de kassa zit. "Van de ouders. Uit Amsterdam en Rotterdam. Dat wij dit allemaal kunnen organiseren met al die vrijwilligers. Dan zeggen ze: bij ons zouden ze meteen vragen: wat kost dat? En de complimenten over het complex natuurlijk. Daar ben ik ook enorm trots op." Hoe de sfeer is onder de vrijwilligers? "Ik zou het gezeik plezier noemen. Beetje draken. Rond het hoofdveld hangen van die kleine hokjes, waar camera's inzitten. Vanochtend hadden een paar gasten er een vogelnestje ingestopt, compleet met eitjes. Humor toch?"

Bennie weet zeker dat het een prachtig toernooi gaat worden. "Met veel bezoek en een hoog niveau. En ik hoop dat Grol het een beetje goed gaat doet. Ik ga hun wedstrijden zeker bekijken. Zou mooi zijn als ze hier en daar een puntje kunnen pakken."


Wederom een fantastische bezetting 31e editie Internationaal Marveldtoernooi 2020

Op zaterdag 25 januari is door het bestuur van de Stichting Internationaal Marveldtoernooi, het deelnemersveld bekend gemaakt voor de 31e editie, dat dit jaar gehouden wordt in het weekend van 5, 6 en 7 juni.

Presentatie deelnemersveld 31e Internationaal Marveldtoernooi

Op zaterdag 25 januari a.s. wordt het deelnemersveld van het 31e Internationaal Marveldtoernooi bekend gemaakt. Het toernooi vindt plaats in het weekend van 5, 6 en 7 juni 2020.

Fantastisch 2020

Het bestuur van het Internationaal Marveld Toernooi wenst iedereen een fantastisch 2020. Dat het wederom een mooi voetbaljaar mag worden, met veel passie, strijd, mooie acties, doelpunten, reddingen, vreugde en emotie. En ook een jaar waarin we weer een groot aantal talentvolle jeugdvoetballers uit Europa en de rest van de Wereld bij s.v. Grol in Groenlo mogen begroeten. We heten iedereen van harte welkom op sportpark Den Elshof op 5, 6 en 7 juni 2020.

Foto collage 2019 gereed

En ook van 2019 is er een prachtige fotocollage beschikbaar. Gemaakt door onze sponsor RingFoto Primeur uit Lichtenvoorde. Zeer mooi geworden! Dank hiervoor.

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.