Actueel Archief

Eerste training team USA

31-05-2012

Woensdagavond arriveerde ‘national team USA under 15’ op het sportpark in Groenlo. Nadat de bagage was ondergebracht in de voor hun beschikbaar gestelde huisjes op Marveld togen de jongens en de uitgebreide staf naar Wissink voor een gezond avondmaal. Donderdagmorgen om half 11 stond het volledige team op de, door hun volop geprezen, kunstgrasmat om een eerste training af te werken.

training usa 

Centrumspeler Cameron Lindley, die al drie jaar in een intern woonprogramma in Florida verblijft, zegt erg onder de indruk te zijn van het sportcomplex en faciliteiten op Marveld. "We worden ook vaak ondergebracht in hotels, maar ik vind het juist erg fijn om in huisjes te zitten. Lekker dicht bij mijn teamgenoten en het lijkt een beetje op de thuissituatie."

Cameron, die al vaker in Europa heeft gevoetbald (in April waren ze nog op een toernooi in Frankrijk zegt het meest uit te kijken naar de wedstrijd tegen titelverdediger Real Madrid (Vrijdag 1 juni om 17.30 uur) en kondigt alvast aan dat zijn team voor niets minder gaat dan de overwinning op het Marveld Toernooi. Zondag 3 juni rond een uur of vijf zal blijken of de doelstelling van het overzeese team dat uit alle delen van de Verenigde Staten afkomstig is gehaald is. 


Wederom een fantastische bezetting 31e editie Internationaal Marveldtoernooi 2020

Op zaterdag 25 januari is door het bestuur van de Stichting Internationaal Marveldtoernooi, het deelnemersveld bekend gemaakt voor de 31e editie, dat dit jaar gehouden wordt in het weekend van 5, 6 en 7 juni.

Presentatie deelnemersveld 31e Internationaal Marveldtoernooi

Op zaterdag 25 januari a.s. wordt het deelnemersveld van het 31e Internationaal Marveldtoernooi bekend gemaakt. Het toernooi vindt plaats in het weekend van 5, 6 en 7 juni 2020.

Fantastisch 2020

Het bestuur van het Internationaal Marveld Toernooi wenst iedereen een fantastisch 2020. Dat het wederom een mooi voetbaljaar mag worden, met veel passie, strijd, mooie acties, doelpunten, reddingen, vreugde en emotie. En ook een jaar waarin we weer een groot aantal talentvolle jeugdvoetballers uit Europa en de rest van de Wereld bij s.v. Grol in Groenlo mogen begroeten. We heten iedereen van harte welkom op sportpark Den Elshof op 5, 6 en 7 juni 2020.

Foto collage 2019 gereed

En ook van 2019 is er een prachtige fotocollage beschikbaar. Gemaakt door onze sponsor RingFoto Primeur uit Lichtenvoorde. Zeer mooi geworden! Dank hiervoor.

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.