Actueel Archief

Eerste training team USA

31-05-2012

Woensdagavond arriveerde ‘national team USA under 15’ op het sportpark in Groenlo. Nadat de bagage was ondergebracht in de voor hun beschikbaar gestelde huisjes op Marveld togen de jongens en de uitgebreide staf naar Wissink voor een gezond avondmaal. Donderdagmorgen om half 11 stond het volledige team op de, door hun volop geprezen, kunstgrasmat om een eerste training af te werken.

training usa 

Centrumspeler Cameron Lindley, die al drie jaar in een intern woonprogramma in Florida verblijft, zegt erg onder de indruk te zijn van het sportcomplex en faciliteiten op Marveld. "We worden ook vaak ondergebracht in hotels, maar ik vind het juist erg fijn om in huisjes te zitten. Lekker dicht bij mijn teamgenoten en het lijkt een beetje op de thuissituatie."

Cameron, die al vaker in Europa heeft gevoetbald (in April waren ze nog op een toernooi in Frankrijk zegt het meest uit te kijken naar de wedstrijd tegen titelverdediger Real Madrid (Vrijdag 1 juni om 17.30 uur) en kondigt alvast aan dat zijn team voor niets minder gaat dan de overwinning op het Marveld Toernooi. Zondag 3 juni rond een uur of vijf zal blijken of de doelstelling van het overzeese team dat uit alle delen van de Verenigde Staten afkomstig is gehaald is. 


Aftermovie 2019 door eDroneVideo

FC Barcelona winnaar 30e Internationaal Marveldtoernooi

Na een rustige start was het al snel weer erg druk op de zondag, de finaledag van het Internationaal Marveldtoernooi, evenals de voorgaande twee dagen. Dit mede door het fantastische voetbalweer tijdens het toernooi. Het voetbal was net als voorgaande jaren van erg hoog niveau. Met teams uit zoveel verschillende landen was het prachtig de verschillende speelstijlen te zien en te kunnen vergelijken.

Stichting Huntington Oost Achterhoek

“Het is een prachtig toernooi, op een prachtige accommodatie, en zo’n perfecte organisatie. Echt top!”

Overal zitten ze

Ze zijn met ruim 320 in getal overal te vinden op en om Sportpark Den Elshof. Onze vrijwilligers. De motor van ons toernooi. Onmisbaar. Velen zijn zichtbaar, maar nog veel meer van hen zijn onzichtbaar. Zoals de keukencrew die geen wedstrijd ziet. In alle hoeken en gaten zijn te vinden op het sportpark. Geen ruimte wordt onbenut gelaten. Chapeau!

Gaston Taument: het ultieme Feyenoordgevoel

Oud profvoetballer Gaston Taument loopt al een aantal Jaren mee in de voetbalwereld. Taument speelde jarenlang bij Feyenoord maar werd in 1995 door Louis van Gaal persoonlijk gebeld of hij voor Ajax wilde voetballen.

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.