Actueel Archief

Eerste training team USA

31-05-2012

Woensdagavond arriveerde ‘national team USA under 15’ op het sportpark in Groenlo. Nadat de bagage was ondergebracht in de voor hun beschikbaar gestelde huisjes op Marveld togen de jongens en de uitgebreide staf naar Wissink voor een gezond avondmaal. Donderdagmorgen om half 11 stond het volledige team op de, door hun volop geprezen, kunstgrasmat om een eerste training af te werken.

training usa 

Centrumspeler Cameron Lindley, die al drie jaar in een intern woonprogramma in Florida verblijft, zegt erg onder de indruk te zijn van het sportcomplex en faciliteiten op Marveld. "We worden ook vaak ondergebracht in hotels, maar ik vind het juist erg fijn om in huisjes te zitten. Lekker dicht bij mijn teamgenoten en het lijkt een beetje op de thuissituatie."

Cameron, die al vaker in Europa heeft gevoetbald (in April waren ze nog op een toernooi in Frankrijk zegt het meest uit te kijken naar de wedstrijd tegen titelverdediger Real Madrid (Vrijdag 1 juni om 17.30 uur) en kondigt alvast aan dat zijn team voor niets minder gaat dan de overwinning op het Marveld Toernooi. Zondag 3 juni rond een uur of vijf zal blijken of de doelstelling van het overzeese team dat uit alle delen van de Verenigde Staten afkomstig is gehaald is. 


Foto collage 2019 gereed

En ook van 2019 is er een prachtige fotocollage beschikbaar. Gemaakt door onze sponsor RingFoto Primeur uit Lichtenvoorde. Zeer mooi geworden! Dank hiervoor.

Video compilatie Marveldtoernooi 2019 gereed!

We hebben er even op moeten wachten, maar de video compilatie van het 30ste Marveldtoernooi is klaar! Geniet nog een keer na van een fantastisch weekend!

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.