Actueel Archief

Eerste training team USA

31-05-2012

Woensdagavond arriveerde ‘national team USA under 15’ op het sportpark in Groenlo. Nadat de bagage was ondergebracht in de voor hun beschikbaar gestelde huisjes op Marveld togen de jongens en de uitgebreide staf naar Wissink voor een gezond avondmaal. Donderdagmorgen om half 11 stond het volledige team op de, door hun volop geprezen, kunstgrasmat om een eerste training af te werken.

training usa 

Centrumspeler Cameron Lindley, die al drie jaar in een intern woonprogramma in Florida verblijft, zegt erg onder de indruk te zijn van het sportcomplex en faciliteiten op Marveld. "We worden ook vaak ondergebracht in hotels, maar ik vind het juist erg fijn om in huisjes te zitten. Lekker dicht bij mijn teamgenoten en het lijkt een beetje op de thuissituatie."

Cameron, die al vaker in Europa heeft gevoetbald (in April waren ze nog op een toernooi in Frankrijk zegt het meest uit te kijken naar de wedstrijd tegen titelverdediger Real Madrid (Vrijdag 1 juni om 17.30 uur) en kondigt alvast aan dat zijn team voor niets minder gaat dan de overwinning op het Marveld Toernooi. Zondag 3 juni rond een uur of vijf zal blijken of de doelstelling van het overzeese team dat uit alle delen van de Verenigde Staten afkomstig is gehaald is. 


Van Bommels eerste keer

Het Internationale Marveldtoernooi heeft veel grootheden op de velden gezien, maar ook naast de velden zijn er een aantal bekendheden te spotten. Zo kunt u denken aan Danny Blind, Guus Hiddink en nog vele anderen.

“Mijn ambitie is om wedstrijden te leiden op het hoogste niveau van de dames”

Lizzy van der Helm is de eerste vrouwelijke scheidsrechter op het Marveldtoernooi. De spraakwaterval uit Zoetermeer voelt zich hier als in een vis in het water.

Manchester City op alle fronten tevreden!

Craig Mudd, de trainer van Manchester City Under 14, is zeer tevreden over zijn eerste Marveld toernooi ervaringen.

“We zoeken de beste speler van het toernooi!”

Een uitgebreide commissie van 8 leden zoekt uiteindelijk met elkaar de beste speler en keeper van het toernooi. Een wijze commissie moet dat zijn want het is een omvangrijk karwei!

“Meteen doen!!”

We maken een babbeltje met Lianne Lindner. Lianne Lindner zegt u? Is dat niet? Ja, ja ze is het inderdaad! Als 5-jarige meldde zij zich al aan bij sv Grol, samen met haar tweelingzus Simone. Er waren toen nog geen meisjesteams dus moesten ze samen spelen met jongens om later met onder andere Carry Walterbos, Nancy Reinders en Ans Theissen het dameselftal te vormen. Zij speelde van 1986 tot 2007 bij ‘de Grol’.

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.