Actueel Archief

Sporthal gereed voor honderden gasten

31-05-2012

Het is ieder jaar weer een mooi gezicht om de sporthal in een paar uur te zien worden getransformeerd naar een warm ontmoetingscentrum. De komende dagen zullen honderden gasten hier hun ontbijt, lunch en avondmaal nuttigen. De sponsoravond op de donderdagavond zal hier plaatsvinden en menig goed gesprek zal hier dit weekend onder het genot van een kopje koffie gevoerd worden.

Aan het begin van de woensdag avond leek de sporthal nog echt zo'n ruimte waar je lekker een partijtje handbal speelt. Alleen de vlaggen aan het plafond verrieden dat er iets op stapel stond. Slechts enkele uren later lag er opeens een blauw tapijt en stonden de tafels en stoelen keurig in het gelid. De bar waarachter veel vrijwilligers de gasten zullen voorzien van eten en drinken stond al klaar. Nog een rok om het podium waarop donderdag onder andere Rene Meulensteen een presentatie zal geven en het feest kan beginnen.

sporthal

sporthal


sporthal

 


Van Bommels eerste keer

Het Internationale Marveldtoernooi heeft veel grootheden op de velden gezien, maar ook naast de velden zijn er een aantal bekendheden te spotten. Zo kunt u denken aan Danny Blind, Guus Hiddink en nog vele anderen.

“Mijn ambitie is om wedstrijden te leiden op het hoogste niveau van de dames”

Lizzy van der Helm is de eerste vrouwelijke scheidsrechter op het Marveldtoernooi. De spraakwaterval uit Zoetermeer voelt zich hier als in een vis in het water.

Manchester City op alle fronten tevreden!

Craig Mudd, de trainer van Manchester City Under 14, is zeer tevreden over zijn eerste Marveld toernooi ervaringen.

“We zoeken de beste speler van het toernooi!”

Een uitgebreide commissie van 8 leden zoekt uiteindelijk met elkaar de beste speler en keeper van het toernooi. Een wijze commissie moet dat zijn want het is een omvangrijk karwei!

“Meteen doen!!”

We maken een babbeltje met Lianne Lindner. Lianne Lindner zegt u? Is dat niet? Ja, ja ze is het inderdaad! Als 5-jarige meldde zij zich al aan bij sv Grol, samen met haar tweelingzus Simone. Er waren toen nog geen meisjesteams dus moesten ze samen spelen met jongens om later met onder andere Carry Walterbos, Nancy Reinders en Ans Theissen het dameselftal te vormen. Zij speelde van 1986 tot 2007 bij ‘de Grol’.

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.