Actueel Archief

Sporthal gereed voor honderden gasten

31-05-2012

Het is ieder jaar weer een mooi gezicht om de sporthal in een paar uur te zien worden getransformeerd naar een warm ontmoetingscentrum. De komende dagen zullen honderden gasten hier hun ontbijt, lunch en avondmaal nuttigen. De sponsoravond op de donderdagavond zal hier plaatsvinden en menig goed gesprek zal hier dit weekend onder het genot van een kopje koffie gevoerd worden.

Aan het begin van de woensdag avond leek de sporthal nog echt zo'n ruimte waar je lekker een partijtje handbal speelt. Alleen de vlaggen aan het plafond verrieden dat er iets op stapel stond. Slechts enkele uren later lag er opeens een blauw tapijt en stonden de tafels en stoelen keurig in het gelid. De bar waarachter veel vrijwilligers de gasten zullen voorzien van eten en drinken stond al klaar. Nog een rok om het podium waarop donderdag onder andere Rene Meulensteen een presentatie zal geven en het feest kan beginnen.

sporthal

sporthal


sporthal

 


Presentatie deelnemersveld 31e Internationaal Marveldtoernooi

Op zaterdag 25 januari a.s. wordt het deelnemersveld van het 31e Internationaal Marveldtoernooi bekend gemaakt. Het toernooi vindt plaats in het weekend van 5, 6 en 7 juni 2020.

Fantastisch 2020

Het bestuur van het Internationaal Marveld Toernooi wenst iedereen een fantastisch 2020. Dat het wederom een mooi voetbaljaar mag worden, met veel passie, strijd, mooie acties, doelpunten, reddingen, vreugde en emotie. En ook een jaar waarin we weer een groot aantal talentvolle jeugdvoetballers uit Europa en de rest van de Wereld bij s.v. Grol in Groenlo mogen begroeten. We heten iedereen van harte welkom op sportpark Den Elshof op 5, 6 en 7 juni 2020.

Foto collage 2019 gereed

En ook van 2019 is er een prachtige fotocollage beschikbaar. Gemaakt door onze sponsor RingFoto Primeur uit Lichtenvoorde. Zeer mooi geworden! Dank hiervoor.

Video compilatie Marveldtoernooi 2019 gereed!

We hebben er even op moeten wachten, maar de video compilatie van het 30ste Marveldtoernooi is klaar! Geniet nog een keer na van een fantastisch weekend!

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.