Actueel Archief

Sporthal gereed voor honderden gasten

31-05-2012

Het is ieder jaar weer een mooi gezicht om de sporthal in een paar uur te zien worden getransformeerd naar een warm ontmoetingscentrum. De komende dagen zullen honderden gasten hier hun ontbijt, lunch en avondmaal nuttigen. De sponsoravond op de donderdagavond zal hier plaatsvinden en menig goed gesprek zal hier dit weekend onder het genot van een kopje koffie gevoerd worden.

Aan het begin van de woensdag avond leek de sporthal nog echt zo'n ruimte waar je lekker een partijtje handbal speelt. Alleen de vlaggen aan het plafond verrieden dat er iets op stapel stond. Slechts enkele uren later lag er opeens een blauw tapijt en stonden de tafels en stoelen keurig in het gelid. De bar waarachter veel vrijwilligers de gasten zullen voorzien van eten en drinken stond al klaar. Nog een rok om het podium waarop donderdag onder andere Rene Meulensteen een presentatie zal geven en het feest kan beginnen.

sporthal

sporthal


sporthal

 


Aftermovie 2019 door eDroneVideo

FC Barcelona winnaar 30e Internationaal Marveldtoernooi

Na een rustige start was het al snel weer erg druk op de zondag, de finaledag van het Internationaal Marveldtoernooi, evenals de voorgaande twee dagen. Dit mede door het fantastische voetbalweer tijdens het toernooi. Het voetbal was net als voorgaande jaren van erg hoog niveau. Met teams uit zoveel verschillende landen was het prachtig de verschillende speelstijlen te zien en te kunnen vergelijken.

Stichting Huntington Oost Achterhoek

“Het is een prachtig toernooi, op een prachtige accommodatie, en zo’n perfecte organisatie. Echt top!”

Overal zitten ze

Ze zijn met ruim 320 in getal overal te vinden op en om Sportpark Den Elshof. Onze vrijwilligers. De motor van ons toernooi. Onmisbaar. Velen zijn zichtbaar, maar nog veel meer van hen zijn onzichtbaar. Zoals de keukencrew die geen wedstrijd ziet. In alle hoeken en gaten zijn te vinden op het sportpark. Geen ruimte wordt onbenut gelaten. Chapeau!

Gaston Taument: het ultieme Feyenoordgevoel

Oud profvoetballer Gaston Taument loopt al een aantal Jaren mee in de voetbalwereld. Taument speelde jarenlang bij Feyenoord maar werd in 1995 door Louis van Gaal persoonlijk gebeld of hij voor Ajax wilde voetballen.

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.