Actueel Archief

Voorbereidingen voortgezet

30-05-2012

De aankleding van het sportpark is vandaag, woensdag 30 mei, in volle gang voort gezet. Met name de 30 vrijwilligers van de woensdaggroep hebben zeer veel werk verricht. Maar ook een groot aantal overige vrijwilligers was aanwezig. Schilderen, reclameborden ophangen, vlaggemasten neer zetten, groenonderhoud, vegen, installatie geluid, installatie TV circuit, inrichting sporthal, installatie internet, inrichten wedstrijdsecretariaat, etc. Alles loopt volgens schema zodat op donderdagavond de aftrap kan worden verricht met de traditionele sponsoravond.

sporthal
Ophangen banieren in de sporthal. De sporthal wordt een ontvangstruimte en restaurant voor 450 gasten.

voorraad
Aanvulling van voldoende voorraad drank en snacks.

vrijwilligers
Ontspanning en een wel verdiende "halve liter" na gedane arbeid bij de woensdagvrijwilligersgroep.

 


Presentatie deelnemersveld 31e Internationaal Marveldtoernooi

Op zaterdag 25 januari a.s. wordt het deelnemersveld van het 31e Internationaal Marveldtoernooi bekend gemaakt. Het toernooi vindt plaats in het weekend van 5, 6 en 7 juni 2020.

Fantastisch 2020

Het bestuur van het Internationaal Marveld Toernooi wenst iedereen een fantastisch 2020. Dat het wederom een mooi voetbaljaar mag worden, met veel passie, strijd, mooie acties, doelpunten, reddingen, vreugde en emotie. En ook een jaar waarin we weer een groot aantal talentvolle jeugdvoetballers uit Europa en de rest van de Wereld bij s.v. Grol in Groenlo mogen begroeten. We heten iedereen van harte welkom op sportpark Den Elshof op 5, 6 en 7 juni 2020.

Foto collage 2019 gereed

En ook van 2019 is er een prachtige fotocollage beschikbaar. Gemaakt door onze sponsor RingFoto Primeur uit Lichtenvoorde. Zeer mooi geworden! Dank hiervoor.

Video compilatie Marveldtoernooi 2019 gereed!

We hebben er even op moeten wachten, maar de video compilatie van het 30ste Marveldtoernooi is klaar! Geniet nog een keer na van een fantastisch weekend!

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.