Actueel Archief

Feyenoord Ghana gearriveerd op sportpark Den Elshof

29-05-2012

‘Nooo, nooo’. Gevolgd door een vrolijke lach. Het antwoord van teammanager George Peprah van Feyenoord Ghana op de vraag van teambegeleider Rinus Meulenbeek, namens sv Grol, of de jongens nerveus zijn voor het toernooi.

ghana 1


‘They come to play football and are looking out for it.' Rinus Meulenbeek heet het team van harte welkom op sportpark Den Elshof en loopt ter kennismaking een rondje over het complex. Meteen komt de vraag op of men in Ghana ook kunstgras kent. ‘We hebben op ons complex meerdere kunstgrasvelden. Bijna het zelfde als hier. Het ziet er goed uit hier,' vertelt de sympathieke goedlachse Ghanees van Feyenoord fetteh Football Academy, zoals het team officieel heet. Meulenbeek maakte eerder dit weekend al kennis met het team en de begeleiders van Feyenoord Ghana, in Maarssen waar het team een toernooi speelde. Men behaalde er een verdienstelijke derde plek, al lijkt Peprah toch enigszins teleurgesteld. Het team maakte echter grote indruk, want het team leverde zowel de topscorer als de speler van het toernooi.

ghana grol

Nadat de tassen en restbagage naar de kleedkamer zijn gebracht wordt het team hartelijk onthaald door ‘Grolmoeder' Annelies Porskamp en kleinzoon Teus Porskamp, die een lunch verzorgden. Vanmiddag gaat het gezelschap richting Marveld Recreatie voor het inrichten van de huisjes waarin ze tot en met volgende week maandag verblijven.

ghana grol


Presentatie deelnemersveld 31e Internationaal Marveldtoernooi

Op zaterdag 25 januari a.s. wordt het deelnemersveld van het 31e Internationaal Marveldtoernooi bekend gemaakt. Het toernooi vindt plaats in het weekend van 5, 6 en 7 juni 2020.

Fantastisch 2020

Het bestuur van het Internationaal Marveld Toernooi wenst iedereen een fantastisch 2020. Dat het wederom een mooi voetbaljaar mag worden, met veel passie, strijd, mooie acties, doelpunten, reddingen, vreugde en emotie. En ook een jaar waarin we weer een groot aantal talentvolle jeugdvoetballers uit Europa en de rest van de Wereld bij s.v. Grol in Groenlo mogen begroeten. We heten iedereen van harte welkom op sportpark Den Elshof op 5, 6 en 7 juni 2020.

Foto collage 2019 gereed

En ook van 2019 is er een prachtige fotocollage beschikbaar. Gemaakt door onze sponsor RingFoto Primeur uit Lichtenvoorde. Zeer mooi geworden! Dank hiervoor.

Video compilatie Marveldtoernooi 2019 gereed!

We hebben er even op moeten wachten, maar de video compilatie van het 30ste Marveldtoernooi is klaar! Geniet nog een keer na van een fantastisch weekend!

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.