Actueel Archief

Feyenoord Ghana gearriveerd op sportpark Den Elshof

29-05-2012

‘Nooo, nooo’. Gevolgd door een vrolijke lach. Het antwoord van teammanager George Peprah van Feyenoord Ghana op de vraag van teambegeleider Rinus Meulenbeek, namens sv Grol, of de jongens nerveus zijn voor het toernooi.

ghana 1


‘They come to play football and are looking out for it.' Rinus Meulenbeek heet het team van harte welkom op sportpark Den Elshof en loopt ter kennismaking een rondje over het complex. Meteen komt de vraag op of men in Ghana ook kunstgras kent. ‘We hebben op ons complex meerdere kunstgrasvelden. Bijna het zelfde als hier. Het ziet er goed uit hier,' vertelt de sympathieke goedlachse Ghanees van Feyenoord fetteh Football Academy, zoals het team officieel heet. Meulenbeek maakte eerder dit weekend al kennis met het team en de begeleiders van Feyenoord Ghana, in Maarssen waar het team een toernooi speelde. Men behaalde er een verdienstelijke derde plek, al lijkt Peprah toch enigszins teleurgesteld. Het team maakte echter grote indruk, want het team leverde zowel de topscorer als de speler van het toernooi.

ghana grol

Nadat de tassen en restbagage naar de kleedkamer zijn gebracht wordt het team hartelijk onthaald door ‘Grolmoeder' Annelies Porskamp en kleinzoon Teus Porskamp, die een lunch verzorgden. Vanmiddag gaat het gezelschap richting Marveld Recreatie voor het inrichten van de huisjes waarin ze tot en met volgende week maandag verblijven.

ghana grol


Aftermovie 2019 door eDroneVideo

FC Barcelona winnaar 30e Internationaal Marveldtoernooi

Na een rustige start was het al snel weer erg druk op de zondag, de finaledag van het Internationaal Marveldtoernooi, evenals de voorgaande twee dagen. Dit mede door het fantastische voetbalweer tijdens het toernooi. Het voetbal was net als voorgaande jaren van erg hoog niveau. Met teams uit zoveel verschillende landen was het prachtig de verschillende speelstijlen te zien en te kunnen vergelijken.

Stichting Huntington Oost Achterhoek

“Het is een prachtig toernooi, op een prachtige accommodatie, en zo’n perfecte organisatie. Echt top!”

Overal zitten ze

Ze zijn met ruim 320 in getal overal te vinden op en om Sportpark Den Elshof. Onze vrijwilligers. De motor van ons toernooi. Onmisbaar. Velen zijn zichtbaar, maar nog veel meer van hen zijn onzichtbaar. Zoals de keukencrew die geen wedstrijd ziet. In alle hoeken en gaten zijn te vinden op het sportpark. Geen ruimte wordt onbenut gelaten. Chapeau!

Gaston Taument: het ultieme Feyenoordgevoel

Oud profvoetballer Gaston Taument loopt al een aantal Jaren mee in de voetbalwereld. Taument speelde jarenlang bij Feyenoord maar werd in 1995 door Louis van Gaal persoonlijk gebeld of hij voor Ajax wilde voetballen.

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.