Actueel Archief

23e Internationale Marveldtoernooi steunt KiKa (Kinderen Kankervrij)!

27-05-2012

In het weekend van 1, 2 en 3 juni vindt het 23e Internationale Marveldtoernooi plaats. Een prestigieus jeugdvoetbaltoernooi met teams uit heel Europa en ver daar buiten. Voetballers tot 15 jaar laten hun mooiste voetbal zien op de velden van de s.v. Grol in Groenlo. Zij kunnen lekker onbezorgd voetballen. Er zijn helaas ook kinderen die dit niet kunnen. Zij zijn te ziek, door de kanker die in hun lichaam zit. En kinderen met kanker worden liever gisteren beter dan vandaag.

kika 

Daarvoor zet KiKa zich in. In het weekend van 1, 2 en 3 juni probeert het bestuur van de Stichting Internationaal Marveldtoernooi, in samenwerking met veldsponsor Pfeifer Heavy Machinery, haar steentje bij te dragen door geld in te zamelen voor KiKa. Tijdens het toernooi staat er een kraam waar KiKabeertjes verkocht worden. De opbrengst (50%) gaat naar KiKa. Tevens staat er in de kraam een collectebus voor een vrije gift.

De totale opbrengst wordt door het bestuur op zondagmiddag, tijdens de prijsuitreiking, aangeboden aan een vertegenwoordigster van KiKa.
Het bestuur van het Internationaal Marveldtoernooi en Pfeifer Heavy Machinery hopen, samen met uw hulp, een aanzienlijk bedrag te kunnen overhandigen aan KiKa!

Het geld zal ten goede komen aan de zeven kinderkankercentra in Nederland: Emma Kinderziekenhuis AMC Amsterdam, UMC Groningen Koningin Beatrix Kinderkliniek, Willem-Alexander Kinder- en Jeugdcentrum Leiden, UMC St. Radboud Kinderziekenhuis Nijmegen, ErasmusMC - Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam, VU medisch centrum in Amsterdam, Wilhelmina Kinderziekenhuis Utrecht. Om precies te zijn: aan onderzoek waarmee deze centra versneld therapieën beschikbaar willen maken voor een betere behandeling en genezing van kinderkanker. Minder pijn en strijd. En meer genezing en kwaliteit. Kijk voor meer informatie: www.kika.nl