Actueel Archief

23e Internationale Marveldtoernooi steunt KiKa (Kinderen Kankervrij)!

27-05-2012

In het weekend van 1, 2 en 3 juni vindt het 23e Internationale Marveldtoernooi plaats. Een prestigieus jeugdvoetbaltoernooi met teams uit heel Europa en ver daar buiten. Voetballers tot 15 jaar laten hun mooiste voetbal zien op de velden van de s.v. Grol in Groenlo. Zij kunnen lekker onbezorgd voetballen. Er zijn helaas ook kinderen die dit niet kunnen. Zij zijn te ziek, door de kanker die in hun lichaam zit. En kinderen met kanker worden liever gisteren beter dan vandaag.

kika 

Daarvoor zet KiKa zich in. In het weekend van 1, 2 en 3 juni probeert het bestuur van de Stichting Internationaal Marveldtoernooi, in samenwerking met veldsponsor Pfeifer Heavy Machinery, haar steentje bij te dragen door geld in te zamelen voor KiKa. Tijdens het toernooi staat er een kraam waar KiKabeertjes verkocht worden. De opbrengst (50%) gaat naar KiKa. Tevens staat er in de kraam een collectebus voor een vrije gift.

De totale opbrengst wordt door het bestuur op zondagmiddag, tijdens de prijsuitreiking, aangeboden aan een vertegenwoordigster van KiKa.
Het bestuur van het Internationaal Marveldtoernooi en Pfeifer Heavy Machinery hopen, samen met uw hulp, een aanzienlijk bedrag te kunnen overhandigen aan KiKa!

Het geld zal ten goede komen aan de zeven kinderkankercentra in Nederland: Emma Kinderziekenhuis AMC Amsterdam, UMC Groningen Koningin Beatrix Kinderkliniek, Willem-Alexander Kinder- en Jeugdcentrum Leiden, UMC St. Radboud Kinderziekenhuis Nijmegen, ErasmusMC - Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam, VU medisch centrum in Amsterdam, Wilhelmina Kinderziekenhuis Utrecht. Om precies te zijn: aan onderzoek waarmee deze centra versneld therapieën beschikbaar willen maken voor een betere behandeling en genezing van kinderkanker. Minder pijn en strijd. En meer genezing en kwaliteit. Kijk voor meer informatie: www.kika.nl


Aftermovie 2019 door eDroneVideo

FC Barcelona winnaar 30e Internationaal Marveldtoernooi

Na een rustige start was het al snel weer erg druk op de zondag, de finaledag van het Internationaal Marveldtoernooi, evenals de voorgaande twee dagen. Dit mede door het fantastische voetbalweer tijdens het toernooi. Het voetbal was net als voorgaande jaren van erg hoog niveau. Met teams uit zoveel verschillende landen was het prachtig de verschillende speelstijlen te zien en te kunnen vergelijken.

Stichting Huntington Oost Achterhoek

“Het is een prachtig toernooi, op een prachtige accommodatie, en zo’n perfecte organisatie. Echt top!”

Overal zitten ze

Ze zijn met ruim 320 in getal overal te vinden op en om Sportpark Den Elshof. Onze vrijwilligers. De motor van ons toernooi. Onmisbaar. Velen zijn zichtbaar, maar nog veel meer van hen zijn onzichtbaar. Zoals de keukencrew die geen wedstrijd ziet. In alle hoeken en gaten zijn te vinden op het sportpark. Geen ruimte wordt onbenut gelaten. Chapeau!

Gaston Taument: het ultieme Feyenoordgevoel

Oud profvoetballer Gaston Taument loopt al een aantal Jaren mee in de voetbalwereld. Taument speelde jarenlang bij Feyenoord maar werd in 1995 door Louis van Gaal persoonlijk gebeld of hij voor Ajax wilde voetballen.

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.