Actueel Archief

23e Internationale Marveldtoernooi steunt KiKa (Kinderen Kankervrij)!

27-05-2012

In het weekend van 1, 2 en 3 juni vindt het 23e Internationale Marveldtoernooi plaats. Een prestigieus jeugdvoetbaltoernooi met teams uit heel Europa en ver daar buiten. Voetballers tot 15 jaar laten hun mooiste voetbal zien op de velden van de s.v. Grol in Groenlo. Zij kunnen lekker onbezorgd voetballen. Er zijn helaas ook kinderen die dit niet kunnen. Zij zijn te ziek, door de kanker die in hun lichaam zit. En kinderen met kanker worden liever gisteren beter dan vandaag.

kika 

Daarvoor zet KiKa zich in. In het weekend van 1, 2 en 3 juni probeert het bestuur van de Stichting Internationaal Marveldtoernooi, in samenwerking met veldsponsor Pfeifer Heavy Machinery, haar steentje bij te dragen door geld in te zamelen voor KiKa. Tijdens het toernooi staat er een kraam waar KiKabeertjes verkocht worden. De opbrengst (50%) gaat naar KiKa. Tevens staat er in de kraam een collectebus voor een vrije gift.

De totale opbrengst wordt door het bestuur op zondagmiddag, tijdens de prijsuitreiking, aangeboden aan een vertegenwoordigster van KiKa.
Het bestuur van het Internationaal Marveldtoernooi en Pfeifer Heavy Machinery hopen, samen met uw hulp, een aanzienlijk bedrag te kunnen overhandigen aan KiKa!

Het geld zal ten goede komen aan de zeven kinderkankercentra in Nederland: Emma Kinderziekenhuis AMC Amsterdam, UMC Groningen Koningin Beatrix Kinderkliniek, Willem-Alexander Kinder- en Jeugdcentrum Leiden, UMC St. Radboud Kinderziekenhuis Nijmegen, ErasmusMC - Sophia Kinderziekenhuis in Rotterdam, VU medisch centrum in Amsterdam, Wilhelmina Kinderziekenhuis Utrecht. Om precies te zijn: aan onderzoek waarmee deze centra versneld therapieën beschikbaar willen maken voor een betere behandeling en genezing van kinderkanker. Minder pijn en strijd. En meer genezing en kwaliteit. Kijk voor meer informatie: www.kika.nl


Presentatie deelnemersveld 31e Internationaal Marveldtoernooi

Op zaterdag 25 januari a.s. wordt het deelnemersveld van het 31e Internationaal Marveldtoernooi bekend gemaakt. Het toernooi vindt plaats in het weekend van 5, 6 en 7 juni 2020.

Fantastisch 2020

Het bestuur van het Internationaal Marveld Toernooi wenst iedereen een fantastisch 2020. Dat het wederom een mooi voetbaljaar mag worden, met veel passie, strijd, mooie acties, doelpunten, reddingen, vreugde en emotie. En ook een jaar waarin we weer een groot aantal talentvolle jeugdvoetballers uit Europa en de rest van de Wereld bij s.v. Grol in Groenlo mogen begroeten. We heten iedereen van harte welkom op sportpark Den Elshof op 5, 6 en 7 juni 2020.

Foto collage 2019 gereed

En ook van 2019 is er een prachtige fotocollage beschikbaar. Gemaakt door onze sponsor RingFoto Primeur uit Lichtenvoorde. Zeer mooi geworden! Dank hiervoor.

Video compilatie Marveldtoernooi 2019 gereed!

We hebben er even op moeten wachten, maar de video compilatie van het 30ste Marveldtoernooi is klaar! Geniet nog een keer na van een fantastisch weekend!

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.