Actueel Archief

Volg Marveldtoernooi live via Smoovz

26-05-2012

SMOOVZ zal tijdens het Marveld toernooi aanwezig zijn om alle wedstrijden te verslaan. Met de app zal SMOOVZ live de scores bijhouden, statistieken doorgeven en video’s maken van de mooiste wedstrijdmomenten. Ook bezoekers kunnen meedoen, video’s terugkijken en zelfs leuke prijzen winnen! Bezoek voor meer informatie de SMOOVZ stand tijdens het toernooi of neem alvast een kijkje op http://smoovz.com

smoovz

Reporter van je eigen voetbalvereniging met Smoovz
Voetbalfans gebruiken allerlei apps om de beleving rondom een wedstrijd te delen met foto's, video's en tussenstanden via Twitter en Facebook, maar na het fluitsignaal en de derde helft verdwijnt de wedstrijd in de vergetelheid. Daar is nu wat op gevonden: met Smoovz kan je (op basis van je locatie en het tijdstip) inchecken, tussenstanden, situaties doorgeven en video's delen. Zo word je veldreporter van je eigen voetbalvereniging.

Het nieuwe NOS langs de lijn
Smoovz speelt zich af langs het veld, bij de supporters. Via de app kan je in-checken op de wedstrijd, de eindstand voorspellen, video's insturen en tussenstanden doorgeven. Zo vormt zich achter iedere wedstrijd een tijdlijn. Door zoveel mogelijk te delen word je veldreporter van je eigen vereniging.
Enerzijds legt Smoovz daarmee de nadruk op het real-time element, met het doorgeven van doelpunten, gele kaarten en wissels. Als supporter kan je daarmee ook bijhouden wat er op de andere velden gebeurd. Anderzijds legt Smoovz de nadruk op de samenvatting van de wedstrijd (en het seizoen) door op de website de verhaallijn achter de wedstrijd zichtbaar te maken. Om de eindstanden te verifiëren kopen ze de wedstrijdschema's en eindstanden.

Pilotfase
Tot aan het einde van dit voetbalseizoen is Smoovz nog in pilotfase en werkt daarom alleen nog bij amateurclubs in Gelderland. Ook in de toekomst is de app (vanwege uitzendrechten) specifiek te gebruiken bij amateurclubs en werkt daarom dus niet bij wedstrijden van professionele teams (wel jeugdteams van profclubs).

 


Aftermovie 2019 door eDroneVideo

FC Barcelona winnaar 30e Internationaal Marveldtoernooi

Na een rustige start was het al snel weer erg druk op de zondag, de finaledag van het Internationaal Marveldtoernooi, evenals de voorgaande twee dagen. Dit mede door het fantastische voetbalweer tijdens het toernooi. Het voetbal was net als voorgaande jaren van erg hoog niveau. Met teams uit zoveel verschillende landen was het prachtig de verschillende speelstijlen te zien en te kunnen vergelijken.

Stichting Huntington Oost Achterhoek

“Het is een prachtig toernooi, op een prachtige accommodatie, en zo’n perfecte organisatie. Echt top!”

Overal zitten ze

Ze zijn met ruim 320 in getal overal te vinden op en om Sportpark Den Elshof. Onze vrijwilligers. De motor van ons toernooi. Onmisbaar. Velen zijn zichtbaar, maar nog veel meer van hen zijn onzichtbaar. Zoals de keukencrew die geen wedstrijd ziet. In alle hoeken en gaten zijn te vinden op het sportpark. Geen ruimte wordt onbenut gelaten. Chapeau!

Gaston Taument: het ultieme Feyenoordgevoel

Oud profvoetballer Gaston Taument loopt al een aantal Jaren mee in de voetbalwereld. Taument speelde jarenlang bij Feyenoord maar werd in 1995 door Louis van Gaal persoonlijk gebeld of hij voor Ajax wilde voetballen.

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.