Actueel Archief

Volg Marveldtoernooi live via Smoovz

26-05-2012

SMOOVZ zal tijdens het Marveld toernooi aanwezig zijn om alle wedstrijden te verslaan. Met de app zal SMOOVZ live de scores bijhouden, statistieken doorgeven en video’s maken van de mooiste wedstrijdmomenten. Ook bezoekers kunnen meedoen, video’s terugkijken en zelfs leuke prijzen winnen! Bezoek voor meer informatie de SMOOVZ stand tijdens het toernooi of neem alvast een kijkje op http://smoovz.com

smoovz

Reporter van je eigen voetbalvereniging met Smoovz
Voetbalfans gebruiken allerlei apps om de beleving rondom een wedstrijd te delen met foto's, video's en tussenstanden via Twitter en Facebook, maar na het fluitsignaal en de derde helft verdwijnt de wedstrijd in de vergetelheid. Daar is nu wat op gevonden: met Smoovz kan je (op basis van je locatie en het tijdstip) inchecken, tussenstanden, situaties doorgeven en video's delen. Zo word je veldreporter van je eigen voetbalvereniging.

Het nieuwe NOS langs de lijn
Smoovz speelt zich af langs het veld, bij de supporters. Via de app kan je in-checken op de wedstrijd, de eindstand voorspellen, video's insturen en tussenstanden doorgeven. Zo vormt zich achter iedere wedstrijd een tijdlijn. Door zoveel mogelijk te delen word je veldreporter van je eigen vereniging.
Enerzijds legt Smoovz daarmee de nadruk op het real-time element, met het doorgeven van doelpunten, gele kaarten en wissels. Als supporter kan je daarmee ook bijhouden wat er op de andere velden gebeurd. Anderzijds legt Smoovz de nadruk op de samenvatting van de wedstrijd (en het seizoen) door op de website de verhaallijn achter de wedstrijd zichtbaar te maken. Om de eindstanden te verifiëren kopen ze de wedstrijdschema's en eindstanden.

Pilotfase
Tot aan het einde van dit voetbalseizoen is Smoovz nog in pilotfase en werkt daarom alleen nog bij amateurclubs in Gelderland. Ook in de toekomst is de app (vanwege uitzendrechten) specifiek te gebruiken bij amateurclubs en werkt daarom dus niet bij wedstrijden van professionele teams (wel jeugdteams van profclubs).

 


Presentatie deelnemersveld 31e Internationaal Marveldtoernooi

Op zaterdag 25 januari a.s. wordt het deelnemersveld van het 31e Internationaal Marveldtoernooi bekend gemaakt. Het toernooi vindt plaats in het weekend van 5, 6 en 7 juni 2020.

Fantastisch 2020

Het bestuur van het Internationaal Marveld Toernooi wenst iedereen een fantastisch 2020. Dat het wederom een mooi voetbaljaar mag worden, met veel passie, strijd, mooie acties, doelpunten, reddingen, vreugde en emotie. En ook een jaar waarin we weer een groot aantal talentvolle jeugdvoetballers uit Europa en de rest van de Wereld bij s.v. Grol in Groenlo mogen begroeten. We heten iedereen van harte welkom op sportpark Den Elshof op 5, 6 en 7 juni 2020.

Foto collage 2019 gereed

En ook van 2019 is er een prachtige fotocollage beschikbaar. Gemaakt door onze sponsor RingFoto Primeur uit Lichtenvoorde. Zeer mooi geworden! Dank hiervoor.

Video compilatie Marveldtoernooi 2019 gereed!

We hebben er even op moeten wachten, maar de video compilatie van het 30ste Marveldtoernooi is klaar! Geniet nog een keer na van een fantastisch weekend!

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.