Actueel Archief

Rotor Eye filmt Marveldtoernooi vanuit de lucht

26-05-2012

Het Internationale Marveldtoernooi van boven bekijken? Dat kan binnenkort. Rotor Eye gaat beeldopnames maken vanuit de lucht met behulp van een drone (soort helikopter). Het unieke van Rotor Eye is, dat gebruik wordt gemaakt van een op afstand bedienbare drone, voorzien van foto- of filmapparatuur. Op deze manier kunnen luchtopnames worden gemaakt op een snelle en relatief goedkope wijze. Reeds vanaf een geringe hoogte krijg je vaak een heel ander perspectief dan vanaf de grond.

Meer info en toepassingen ga naar http://www.rotoreye.nl/   

rotor eye

Neem hier alvast een voorproefje met o.a. beelden van sportpark Den Elshof in Groenlo:

 


Manchester City op alle fronten tevreden!

Craig Mudd, de trainer van Manchester City Under 14, is zeer tevreden over zijn eerste Marveld toernooi ervaringen.

“We zoeken de beste speler van het toernooi!”

Een uitgebreide commissie van 8 leden zoekt uiteindelijk met elkaar de beste speler en keeper van het toernooi. Een wijze commissie moet dat zijn want het is een omvangrijk karwei!

“Meteen doen!!”

We maken een babbeltje met Lianne Lindner. Lianne Lindner zegt u? Is dat niet? Ja, ja ze is het inderdaad! Als 5-jarige meldde zij zich al aan bij sv Grol, samen met haar tweelingzus Simone. Er waren toen nog geen meisjesteams dus moesten ze samen spelen met jongens om later met onder andere Carry Walterbos, Nancy Reinders en Ans Theissen het dameselftal te vormen. Zij speelde van 1986 tot 2007 bij ‘de Grol’.

Wooow!

Een plaatje dat zeer gekoesterd kan worden door het team van sv Grol. Grol – Atletico 1-0!

Yesss!

Spelen buiten de jonge talenten hun laatste potjes van de zaterdag, gadegeslagen door duizenden toeschouwers, in het sportcafé vele liefhebbers van de Oranje Leeuwinnen die de wedstrijd tegen Kameroen volgen op het WK in Frankrijk.

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.