Actueel Archief

Rotor Eye filmt Marveldtoernooi vanuit de lucht

26-05-2012

Het Internationale Marveldtoernooi van boven bekijken? Dat kan binnenkort. Rotor Eye gaat beeldopnames maken vanuit de lucht met behulp van een drone (soort helikopter). Het unieke van Rotor Eye is, dat gebruik wordt gemaakt van een op afstand bedienbare drone, voorzien van foto- of filmapparatuur. Op deze manier kunnen luchtopnames worden gemaakt op een snelle en relatief goedkope wijze. Reeds vanaf een geringe hoogte krijg je vaak een heel ander perspectief dan vanaf de grond.

Meer info en toepassingen ga naar http://www.rotoreye.nl/   

rotor eye

Neem hier alvast een voorproefje met o.a. beelden van sportpark Den Elshof in Groenlo:

 


Video compilatie Marveldtoernooi 2019 gereed!

We hebben er even op moeten wachten, maar de video compilatie van het 30ste Marveldtoernooi is klaar! Geniet nog een keer na van een fantastisch weekend!

Aftermovie 2019 door eDroneVideo

FC Barcelona winnaar 30e Internationaal Marveldtoernooi

Na een rustige start was het al snel weer erg druk op de zondag, de finaledag van het Internationaal Marveldtoernooi, evenals de voorgaande twee dagen. Dit mede door het fantastische voetbalweer tijdens het toernooi. Het voetbal was net als voorgaande jaren van erg hoog niveau. Met teams uit zoveel verschillende landen was het prachtig de verschillende speelstijlen te zien en te kunnen vergelijken.

Stichting Huntington Oost Achterhoek

“Het is een prachtig toernooi, op een prachtige accommodatie, en zo’n perfecte organisatie. Echt top!”

Overal zitten ze

Ze zijn met ruim 320 in getal overal te vinden op en om Sportpark Den Elshof. Onze vrijwilligers. De motor van ons toernooi. Onmisbaar. Velen zijn zichtbaar, maar nog veel meer van hen zijn onzichtbaar. Zoals de keukencrew die geen wedstrijd ziet. In alle hoeken en gaten zijn te vinden op het sportpark. Geen ruimte wordt onbenut gelaten. Chapeau!

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.