Actueel Archief

Rene Meulensteen Hoofdgast sponsoravond

24-03-2012

Op de jaarlijkse sponsoravond van de sv Grol en het Internationale Marveldtoernooi zal Rene Meulensteen de hoofdgast zijn.

Tijdens de presentatie van het deelnemersveld van het Internationale Marveldtoernooi kon worden meegedeeld, dat de hoofdtrainer van Manchester United, Rene Meulensteen de hoofdgast is op de jaarlijkse sponsoravond. Rene Meulensteen is de rechterhand van Alex Ferguson en de hoofdveldtrainer bij de grootste club van Europa. Rene zal op de sponsoravond een kijkje achter de schermen geven. De sponsoravond vindt plaats op donderdag 31 mei 2012.

Aftermovie 2019 door eDroneVideo

FC Barcelona winnaar 30e Internationaal Marveldtoernooi

Na een rustige start was het al snel weer erg druk op de zondag, de finaledag van het Internationaal Marveldtoernooi, evenals de voorgaande twee dagen. Dit mede door het fantastische voetbalweer tijdens het toernooi. Het voetbal was net als voorgaande jaren van erg hoog niveau. Met teams uit zoveel verschillende landen was het prachtig de verschillende speelstijlen te zien en te kunnen vergelijken.

Stichting Huntington Oost Achterhoek

“Het is een prachtig toernooi, op een prachtige accommodatie, en zo’n perfecte organisatie. Echt top!”

Overal zitten ze

Ze zijn met ruim 320 in getal overal te vinden op en om Sportpark Den Elshof. Onze vrijwilligers. De motor van ons toernooi. Onmisbaar. Velen zijn zichtbaar, maar nog veel meer van hen zijn onzichtbaar. Zoals de keukencrew die geen wedstrijd ziet. In alle hoeken en gaten zijn te vinden op het sportpark. Geen ruimte wordt onbenut gelaten. Chapeau!

Gaston Taument: het ultieme Feyenoordgevoel

Oud profvoetballer Gaston Taument loopt al een aantal Jaren mee in de voetbalwereld. Taument speelde jarenlang bij Feyenoord maar werd in 1995 door Louis van Gaal persoonlijk gebeld of hij voor Ajax wilde voetballen.

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.