Actueel Archief

Rene Meulensteen Hoofdgast sponsoravond

24-03-2012

Op de jaarlijkse sponsoravond van de sv Grol en het Internationale Marveldtoernooi zal Rene Meulensteen de hoofdgast zijn.

Tijdens de presentatie van het deelnemersveld van het Internationale Marveldtoernooi kon worden meegedeeld, dat de hoofdtrainer van Manchester United, Rene Meulensteen de hoofdgast is op de jaarlijkse sponsoravond. Rene Meulensteen is de rechterhand van Alex Ferguson en de hoofdveldtrainer bij de grootste club van Europa. Rene zal op de sponsoravond een kijkje achter de schermen geven. De sponsoravond vindt plaats op donderdag 31 mei 2012.

Presentatie deelnemersveld 31e Internationaal Marveldtoernooi

Op zaterdag 25 januari a.s. wordt het deelnemersveld van het 31e Internationaal Marveldtoernooi bekend gemaakt. Het toernooi vindt plaats in het weekend van 5, 6 en 7 juni 2020.

Fantastisch 2020

Het bestuur van het Internationaal Marveld Toernooi wenst iedereen een fantastisch 2020. Dat het wederom een mooi voetbaljaar mag worden, met veel passie, strijd, mooie acties, doelpunten, reddingen, vreugde en emotie. En ook een jaar waarin we weer een groot aantal talentvolle jeugdvoetballers uit Europa en de rest van de Wereld bij s.v. Grol in Groenlo mogen begroeten. We heten iedereen van harte welkom op sportpark Den Elshof op 5, 6 en 7 juni 2020.

Foto collage 2019 gereed

En ook van 2019 is er een prachtige fotocollage beschikbaar. Gemaakt door onze sponsor RingFoto Primeur uit Lichtenvoorde. Zeer mooi geworden! Dank hiervoor.

Video compilatie Marveldtoernooi 2019 gereed!

We hebben er even op moeten wachten, maar de video compilatie van het 30ste Marveldtoernooi is klaar! Geniet nog een keer na van een fantastisch weekend!

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.