Actueel Archief

Presentatie deelnemersveld 23e Internationale Marveldtoernooi

17-03-2012

Op zaterdag 24 maart a.s. om 17.30 uur zal tijdens de jaarlijks gehouden voorjaars Fancy Fair van de VSVG door het bestuur van de Stichting Internationaal Marveldtoernooi het deelnemersveld bekend worden gemaakt voor het 23e Internationale Marveldtoernooi. Het toernooi, dat dit jaar gehouden zal worden in het weekend van 1, 2 en 3 juni a.s., belooft weer een waar spektakel te worden!

Het deelnemersveld van de 23e editie zal bekend worden gemaakt middels een fantastische presentatie van de teams, waarna aansluitend de loting zal volgen. Wat vast staat is dat het bestuur er wederom in geslaagd is een zeer sterk internationaal deelnemersveld naar Groenlo te halen, waaronder een aantal verrassende nieuwkomers.

Topclubs uit binnen- en buitenland zullen tijdens het toernooiweekend hun voetbalkunsten weer vertonen. Om uiteindelijk op zondagmiddag 3 juni a.s. in de finale te strijden om de prachtige bokaal en de titel toernooiwinnaar van het Internationaal Marveldtoernooi 2012.

Nieuwsgierig geworden?
Kom dan zaterdag 24 maart a.s. naar het sportcafé Den Elshof.
Iedereen is van harte welkom!
De presentatie begint om 17.30 uur


Wederom een fantastische bezetting 31e editie Internationaal Marveldtoernooi 2020

Op zaterdag 25 januari is door het bestuur van de Stichting Internationaal Marveldtoernooi, het deelnemersveld bekend gemaakt voor de 31e editie, dat dit jaar gehouden wordt in het weekend van 5, 6 en 7 juni.

Presentatie deelnemersveld 31e Internationaal Marveldtoernooi

Op zaterdag 25 januari a.s. wordt het deelnemersveld van het 31e Internationaal Marveldtoernooi bekend gemaakt. Het toernooi vindt plaats in het weekend van 5, 6 en 7 juni 2020.

Fantastisch 2020

Het bestuur van het Internationaal Marveld Toernooi wenst iedereen een fantastisch 2020. Dat het wederom een mooi voetbaljaar mag worden, met veel passie, strijd, mooie acties, doelpunten, reddingen, vreugde en emotie. En ook een jaar waarin we weer een groot aantal talentvolle jeugdvoetballers uit Europa en de rest van de Wereld bij s.v. Grol in Groenlo mogen begroeten. We heten iedereen van harte welkom op sportpark Den Elshof op 5, 6 en 7 juni 2020.

Foto collage 2019 gereed

En ook van 2019 is er een prachtige fotocollage beschikbaar. Gemaakt door onze sponsor RingFoto Primeur uit Lichtenvoorde. Zeer mooi geworden! Dank hiervoor.

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.