Actueel Archief

Presentatie deelnemersveld 23e Internationale Marveldtoernooi

17-03-2012

Op zaterdag 24 maart a.s. om 17.30 uur zal tijdens de jaarlijks gehouden voorjaars Fancy Fair van de VSVG door het bestuur van de Stichting Internationaal Marveldtoernooi het deelnemersveld bekend worden gemaakt voor het 23e Internationale Marveldtoernooi. Het toernooi, dat dit jaar gehouden zal worden in het weekend van 1, 2 en 3 juni a.s., belooft weer een waar spektakel te worden!

Het deelnemersveld van de 23e editie zal bekend worden gemaakt middels een fantastische presentatie van de teams, waarna aansluitend de loting zal volgen. Wat vast staat is dat het bestuur er wederom in geslaagd is een zeer sterk internationaal deelnemersveld naar Groenlo te halen, waaronder een aantal verrassende nieuwkomers.

Topclubs uit binnen- en buitenland zullen tijdens het toernooiweekend hun voetbalkunsten weer vertonen. Om uiteindelijk op zondagmiddag 3 juni a.s. in de finale te strijden om de prachtige bokaal en de titel toernooiwinnaar van het Internationaal Marveldtoernooi 2012.

Nieuwsgierig geworden?
Kom dan zaterdag 24 maart a.s. naar het sportcafé Den Elshof.
Iedereen is van harte welkom!
De presentatie begint om 17.30 uur


Manchester City op alle fronten tevreden!

Craig Mudd, de trainer van Manchester City Under 14, is zeer tevreden over zijn eerste Marveld toernooi ervaringen.

“We zoeken de beste speler van het toernooi!”

Een uitgebreide commissie van 8 leden zoekt uiteindelijk met elkaar de beste speler en keeper van het toernooi. Een wijze commissie moet dat zijn want het is een omvangrijk karwei!

“Meteen doen!!”

We maken een babbeltje met Lianne Lindner. Lianne Lindner zegt u? Is dat niet? Ja, ja ze is het inderdaad! Als 5-jarige meldde zij zich al aan bij sv Grol, samen met haar tweelingzus Simone. Er waren toen nog geen meisjesteams dus moesten ze samen spelen met jongens om later met onder andere Carry Walterbos, Nancy Reinders en Ans Theissen het dameselftal te vormen. Zij speelde van 1986 tot 2007 bij ‘de Grol’.

Wooow!

Een plaatje dat zeer gekoesterd kan worden door het team van sv Grol. Grol – Atletico 1-0!

Yesss!

Spelen buiten de jonge talenten hun laatste potjes van de zaterdag, gadegeslagen door duizenden toeschouwers, in het sportcafé vele liefhebbers van de Oranje Leeuwinnen die de wedstrijd tegen Kameroen volgen op het WK in Frankrijk.

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.