Actueel Archief

Presentatie deelnemersveld 23e Internationale Marveldtoernooi

17-03-2012

Op zaterdag 24 maart a.s. om 17.30 uur zal tijdens de jaarlijks gehouden voorjaars Fancy Fair van de VSVG door het bestuur van de Stichting Internationaal Marveldtoernooi het deelnemersveld bekend worden gemaakt voor het 23e Internationale Marveldtoernooi. Het toernooi, dat dit jaar gehouden zal worden in het weekend van 1, 2 en 3 juni a.s., belooft weer een waar spektakel te worden!

Het deelnemersveld van de 23e editie zal bekend worden gemaakt middels een fantastische presentatie van de teams, waarna aansluitend de loting zal volgen. Wat vast staat is dat het bestuur er wederom in geslaagd is een zeer sterk internationaal deelnemersveld naar Groenlo te halen, waaronder een aantal verrassende nieuwkomers.

Topclubs uit binnen- en buitenland zullen tijdens het toernooiweekend hun voetbalkunsten weer vertonen. Om uiteindelijk op zondagmiddag 3 juni a.s. in de finale te strijden om de prachtige bokaal en de titel toernooiwinnaar van het Internationaal Marveldtoernooi 2012.

Nieuwsgierig geworden?
Kom dan zaterdag 24 maart a.s. naar het sportcafé Den Elshof.
Iedereen is van harte welkom!
De presentatie begint om 17.30 uur


Foto collage 2019 gereed

En ook van 2019 is er een prachtige fotocollage beschikbaar. Gemaakt door onze sponsor RingFoto Primeur uit Lichtenvoorde. Zeer mooi geworden! Dank hiervoor.

Video compilatie Marveldtoernooi 2019 gereed!

We hebben er even op moeten wachten, maar de video compilatie van het 30ste Marveldtoernooi is klaar! Geniet nog een keer na van een fantastisch weekend!

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.