Van Bommels eerste keer

16-06-2019

Het Internationale Marveldtoernooi heeft veel grootheden op de velden gezien, maar ook naast de velden zijn er een aantal bekendheden te spotten. Zo kunt u denken aan Danny Blind, Guus Hiddink en nog vele anderen.

Dit jaar is Mark van Bommel in Groenlo te spotten. Zijn zoon Ruben van Bommel doet dit jaar voor de tweede keer mee. Vorig jaar was hij verhinderd, maar dit jaar is hij blij om er toch bij te zijn. ‘’Mijn zoon kijkt er altijd erg naar uit. Hij vertelde mij dat hij per se mee wilde doen. ’’Het Internationale Marveldtoernooi is geliefd bij elke voetballiefhebber. Zo ook bij Mark, ‘’De ploegen, de manier waarop voetbal hier beleefd wordt, het niveau, de entourage en de topscheidsrechters, het is een superleuk en mooi toernooi.’’ Tevens kan de hoofdcoach van PSV genieten van het onder-15 team van zijn club. De ploeg van de vertrekkende Edwin de Wijs schopt het tot de finale. Vorig jaar kon hij er helaas niet bij zijn door interlands met zijn schoonvader Bert van Marwijk voor Australië, maar hij is blij hier te zijn. ‘’Ik had wat vertraging op Düsseldorf maar het is altijd leuk om je zoon te zien voetballen,’’ vertelt hij met een grote glimlach.


Aftermovie 2019 door eDroneVideo

FC Barcelona winnaar 30e Internationaal Marveldtoernooi

Na een rustige start was het al snel weer erg druk op de zondag, de finaledag van het Internationaal Marveldtoernooi, evenals de voorgaande twee dagen. Dit mede door het fantastische voetbalweer tijdens het toernooi. Het voetbal was net als voorgaande jaren van erg hoog niveau. Met teams uit zoveel verschillende landen was het prachtig de verschillende speelstijlen te zien en te kunnen vergelijken.

Stichting Huntington Oost Achterhoek

“Het is een prachtig toernooi, op een prachtige accommodatie, en zo’n perfecte organisatie. Echt top!”

Overal zitten ze

Ze zijn met ruim 320 in getal overal te vinden op en om Sportpark Den Elshof. Onze vrijwilligers. De motor van ons toernooi. Onmisbaar. Velen zijn zichtbaar, maar nog veel meer van hen zijn onzichtbaar. Zoals de keukencrew die geen wedstrijd ziet. In alle hoeken en gaten zijn te vinden op het sportpark. Geen ruimte wordt onbenut gelaten. Chapeau!

Gaston Taument: het ultieme Feyenoordgevoel

Oud profvoetballer Gaston Taument loopt al een aantal Jaren mee in de voetbalwereld. Taument speelde jarenlang bij Feyenoord maar werd in 1995 door Louis van Gaal persoonlijk gebeld of hij voor Ajax wilde voetballen.

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.