“Meteen doen!!”

16-06-2019

We maken een babbeltje met Lianne Lindner. Lianne Lindner zegt u? Is dat niet? Ja, ja ze is het inderdaad! Als 5-jarige meldde zij zich al aan bij sv Grol, samen met haar tweelingzus Simone. Er waren toen nog geen meisjesteams dus moesten ze samen spelen met jongens om later met onder andere Carry Walterbos, Nancy Reinders en Ans Theissen het dameselftal te vormen. Zij speelde van 1986 tot 2007 bij ‘de Grol’.

 


Als vrijwilliger stond ze een aantal jaren al een keer in de sporthal achter het buffet om te helpen tijdens het Marveldtoernooi. Nu zit ze in de begeleidingsgroep van Paris SG. Als 18-jarige CIOS-student belandde ze in Narbonne, zo ongeveer 20 kilometer boven Perpignan om er zoals dat heet ‘eigenlijk nooit weer weg te gaan.’ Ze is daar nu werkzaam in een soort van outdoor-center. “Mijn familie woont nog steeds in Groenlo en ik probeer zeker eenmaal per jaar nog weer hier te zijn. Mijn familie komt omgekeerd ook vaak naar mij toe in Frankrijk!” Ze is blij met de terugkeer op de plek waar ze veel voetbalstappen heeft liggen en met het weerzien met tal van bekenden. “Mijn komst naar dit toernooi is een zeer gelukkige samenloop van omstandigheden!

Er moesten Franstalige mensen komen om het team van PSG te begeleiden. Een maand geleden kreeg ik een mailtje van Marco Frank met dit verzoek! Meteen doen!!!!” Ze heeft er zichtbaar plezier in. “Het is ook ontzettend leuk om te doen. Als je op deze manier een mooie meerwaarde kunt zijn! PSG vindt het een goed georganiseerd toernooi, alleen de kleedkamers zijn ze wat ‘groter’ gewend.

 


Video compilatie Marveldtoernooi 2019 gereed!

We hebben er even op moeten wachten, maar de video compilatie van het 30ste Marveldtoernooi is klaar! Geniet nog een keer na van een fantastisch weekend!

Aftermovie 2019 door eDroneVideo

FC Barcelona winnaar 30e Internationaal Marveldtoernooi

Na een rustige start was het al snel weer erg druk op de zondag, de finaledag van het Internationaal Marveldtoernooi, evenals de voorgaande twee dagen. Dit mede door het fantastische voetbalweer tijdens het toernooi. Het voetbal was net als voorgaande jaren van erg hoog niveau. Met teams uit zoveel verschillende landen was het prachtig de verschillende speelstijlen te zien en te kunnen vergelijken.

Stichting Huntington Oost Achterhoek

“Het is een prachtig toernooi, op een prachtige accommodatie, en zo’n perfecte organisatie. Echt top!”

Overal zitten ze

Ze zijn met ruim 320 in getal overal te vinden op en om Sportpark Den Elshof. Onze vrijwilligers. De motor van ons toernooi. Onmisbaar. Velen zijn zichtbaar, maar nog veel meer van hen zijn onzichtbaar. Zoals de keukencrew die geen wedstrijd ziet. In alle hoeken en gaten zijn te vinden op het sportpark. Geen ruimte wordt onbenut gelaten. Chapeau!

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.