Quote van de dag:

16-06-2019

In het episch centrum van het Pannanews in de sporthal hebben de heren redactieleden in Raymond Frank en Tom Heming zeer gezellige buren.

De gehele dag staat tijdens het verzorgen van de vaat de volumeknop op 10 met tranentrekkers als “Lig op mijn kussen stil te dromen,” “De clown,” en “Het was aan de Costa del Sol.” Er wordt hard meegezongen, al is het niet altijd even tekst vast en zuiver. Het deed fotograaf en opmaker van het PannaNews John Ligtenberg terug denken aan de periode van zwartwit televisie en dat mensen nog met elkaar praatten in plaats van appen.
“’T Lik wal of ik weer bie mien olde leu achter in de auto zit.” (“Het lijkt wel of ik weer op de achterbank bij mijn ouders in de auto zit.”)


Video compilatie Marveldtoernooi 2019 gereed!

We hebben er even op moeten wachten, maar de video compilatie van het 30ste Marveldtoernooi is klaar! Geniet nog een keer na van een fantastisch weekend!

Aftermovie 2019 door eDroneVideo

FC Barcelona winnaar 30e Internationaal Marveldtoernooi

Na een rustige start was het al snel weer erg druk op de zondag, de finaledag van het Internationaal Marveldtoernooi, evenals de voorgaande twee dagen. Dit mede door het fantastische voetbalweer tijdens het toernooi. Het voetbal was net als voorgaande jaren van erg hoog niveau. Met teams uit zoveel verschillende landen was het prachtig de verschillende speelstijlen te zien en te kunnen vergelijken.

Stichting Huntington Oost Achterhoek

“Het is een prachtig toernooi, op een prachtige accommodatie, en zo’n perfecte organisatie. Echt top!”

Overal zitten ze

Ze zijn met ruim 320 in getal overal te vinden op en om Sportpark Den Elshof. Onze vrijwilligers. De motor van ons toernooi. Onmisbaar. Velen zijn zichtbaar, maar nog veel meer van hen zijn onzichtbaar. Zoals de keukencrew die geen wedstrijd ziet. In alle hoeken en gaten zijn te vinden op het sportpark. Geen ruimte wordt onbenut gelaten. Chapeau!

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.