Plaatje

16-06-2019

Kijken de spelers die op het toernooi uitkomen op tegen hun helden, de jongste garde van sv Grol kijkt al huizenhoog op tegen de voetballers op het toernooi en zijn ze voor de opmars naar het Hoofdveld, voor de aftrap van het toernooi,

vrijdagavond, al even nerveus als de spelers waarbij ze aan de hand lopen. Het leverde vertederende plaatjes op. De broek tot ver over de kousen dragend, en opkijken naar de grote jongens en de echte Marveldtoernooi wedstrijdbal. En dan ook nog een shirt dragen van onze sponsor (Kinderopvang) Pindakaas. Dan moet groot worden al helemaal geen probleem meer zijn.

Wie is er niet groot mee geworden? Wat een plaatje!
 


Video compilatie Marveldtoernooi 2019 gereed!

We hebben er even op moeten wachten, maar de video compilatie van het 30ste Marveldtoernooi is klaar! Geniet nog een keer na van een fantastisch weekend!

Aftermovie 2019 door eDroneVideo

FC Barcelona winnaar 30e Internationaal Marveldtoernooi

Na een rustige start was het al snel weer erg druk op de zondag, de finaledag van het Internationaal Marveldtoernooi, evenals de voorgaande twee dagen. Dit mede door het fantastische voetbalweer tijdens het toernooi. Het voetbal was net als voorgaande jaren van erg hoog niveau. Met teams uit zoveel verschillende landen was het prachtig de verschillende speelstijlen te zien en te kunnen vergelijken.

Stichting Huntington Oost Achterhoek

“Het is een prachtig toernooi, op een prachtige accommodatie, en zo’n perfecte organisatie. Echt top!”

Overal zitten ze

Ze zijn met ruim 320 in getal overal te vinden op en om Sportpark Den Elshof. Onze vrijwilligers. De motor van ons toernooi. Onmisbaar. Velen zijn zichtbaar, maar nog veel meer van hen zijn onzichtbaar. Zoals de keukencrew die geen wedstrijd ziet. In alle hoeken en gaten zijn te vinden op het sportpark. Geen ruimte wordt onbenut gelaten. Chapeau!

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.