Aladin van de begeleidingsstaf van Feyenoord

15-06-2019

“Je bent gek dat, als je uitgenodigd wordt, niet naar dit toernooi komt.” Aldus Aladin, ‘moeilijke achternaam , waarover je toch maar struikelt’. Hij maakt deel uit van de begeleidingsstaf van Feijenoord en staat te kijken naar potentiële tegenstanders.

Hij is hier voor de zoveelste keer en altijd staat hij weer te kijken van de fantastische organisatie.
Over de kansen van zijn team is hij wat twijfelachtig; “Hangt helemaal van de start af”. Afgelopen editie van de Kevin Bruyne Cup in België ging de start fout met een nederlaag, maar daarna herstelden we ons goed met onder andere een overwinning op PSV. Die dingen tellen! ” Vorig jaar reikten ze tot de halve finales in Groenlo. “Het zou heel mooi zijn als ze dit zouden evenaren”. Op de vraag of hij nog wensen heeft zegt hij lachend, “Af en toe lijkt het wel of we niet willen winnen, terwijl het verder wel een aardig team is!”


Video compilatie Marveldtoernooi 2019 gereed!

We hebben er even op moeten wachten, maar de video compilatie van het 30ste Marveldtoernooi is klaar! Geniet nog een keer na van een fantastisch weekend!

Aftermovie 2019 door eDroneVideo

FC Barcelona winnaar 30e Internationaal Marveldtoernooi

Na een rustige start was het al snel weer erg druk op de zondag, de finaledag van het Internationaal Marveldtoernooi, evenals de voorgaande twee dagen. Dit mede door het fantastische voetbalweer tijdens het toernooi. Het voetbal was net als voorgaande jaren van erg hoog niveau. Met teams uit zoveel verschillende landen was het prachtig de verschillende speelstijlen te zien en te kunnen vergelijken.

Stichting Huntington Oost Achterhoek

“Het is een prachtig toernooi, op een prachtige accommodatie, en zo’n perfecte organisatie. Echt top!”

Overal zitten ze

Ze zijn met ruim 320 in getal overal te vinden op en om Sportpark Den Elshof. Onze vrijwilligers. De motor van ons toernooi. Onmisbaar. Velen zijn zichtbaar, maar nog veel meer van hen zijn onzichtbaar. Zoals de keukencrew die geen wedstrijd ziet. In alle hoeken en gaten zijn te vinden op het sportpark. Geen ruimte wordt onbenut gelaten. Chapeau!

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.