Stanley Brard geniet van Marveld Toernooi

15-06-2019

Nadat hij in december weer is aangesteld als hoofd jeugdopleidingen bij de Rotterdamse club Feyenoord, is Stanley Brard na lange tijd weer te bewonderen op het Internationale Marveldtoernooi.

En hij geniet er erg van. ‘’Voor ons als Feyenoord zijnde is het altijd een eer om uitgenodigd te worden op een toernooi als dit, waar wij als club ons kunnen meten met andere opleidingen,’’ vertelt Brard. Tevens heeft Brard ook nog lof voor het toernooi, ‘’Het is een ontzettend goed georganiseerd toernooi en de groei die het doorstaan heeft, is mooi.’’ Feyenoord begon het toernooi niet slecht met een 1-1 gelijkspel tegen AZ, maar volgens Brard zit er wellicht wel een stunt in dit team. ‘’Het afgelopen halfjaar heeft het team veel vooruitgang geboekt, dus een ‘stunt’ sluit ik niet uit,’’ lacht hij.
 

Video compilatie Marveldtoernooi 2019 gereed!

We hebben er even op moeten wachten, maar de video compilatie van het 30ste Marveldtoernooi is klaar! Geniet nog een keer na van een fantastisch weekend!

Aftermovie 2019 door eDroneVideo

FC Barcelona winnaar 30e Internationaal Marveldtoernooi

Na een rustige start was het al snel weer erg druk op de zondag, de finaledag van het Internationaal Marveldtoernooi, evenals de voorgaande twee dagen. Dit mede door het fantastische voetbalweer tijdens het toernooi. Het voetbal was net als voorgaande jaren van erg hoog niveau. Met teams uit zoveel verschillende landen was het prachtig de verschillende speelstijlen te zien en te kunnen vergelijken.

Stichting Huntington Oost Achterhoek

“Het is een prachtig toernooi, op een prachtige accommodatie, en zo’n perfecte organisatie. Echt top!”

Overal zitten ze

Ze zijn met ruim 320 in getal overal te vinden op en om Sportpark Den Elshof. Onze vrijwilligers. De motor van ons toernooi. Onmisbaar. Velen zijn zichtbaar, maar nog veel meer van hen zijn onzichtbaar. Zoals de keukencrew die geen wedstrijd ziet. In alle hoeken en gaten zijn te vinden op het sportpark. Geen ruimte wordt onbenut gelaten. Chapeau!

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.