“Dit toernooi is een goede graadmeter”

15-06-2019

Twaalf teams die allen met hoge verwachtingen naar het toernooi komen, inclusief onze eigen sv Grol. “Iedereen komt hier om te winnen.” Dit is de uitspraak van Edwin de Wijs, coach van PSV.

“We hebben hier te maken met 11 geduchte tegenstanders. We moeten dus echt scherp zijn. Als eerste ontmoeten we Barcelona, een echte graadmeter, daarna Grol. Het heeft allemaal te maken met de vorm van de dag. We hebben nu een goede lichting met veel potentie, hoewel we fysiek wat meer zouden willen brengen. Dit is een mooi toernooi,
waar we graag goed willen presteren!” Ook Ajax-coach Cedric van der Gun is benieuwd hoe zijn team het gaat doe de komende dagen.

“Dit toernooi is een goede graadmeter met een mooi sterk deelnemersveld. Wij kijken uit naar onze eerste twee tegenstanders, Barcelona en Atletico Madrid. Dat brengt voor onze jongens ook iets extra’s, die mooie buitenlandse ploegen.” Hij zegt tevreden te zijn over de selectie. “Er zit zeker potentie tussen!
We gaan het zien! Uiteindelijk wil ik ook het liefst winnen hier!”


Aftermovie 2019 door eDroneVideo

FC Barcelona winnaar 30e Internationaal Marveldtoernooi

Na een rustige start was het al snel weer erg druk op de zondag, de finaledag van het Internationaal Marveldtoernooi, evenals de voorgaande twee dagen. Dit mede door het fantastische voetbalweer tijdens het toernooi. Het voetbal was net als voorgaande jaren van erg hoog niveau. Met teams uit zoveel verschillende landen was het prachtig de verschillende speelstijlen te zien en te kunnen vergelijken.

Stichting Huntington Oost Achterhoek

“Het is een prachtig toernooi, op een prachtige accommodatie, en zo’n perfecte organisatie. Echt top!”

Overal zitten ze

Ze zijn met ruim 320 in getal overal te vinden op en om Sportpark Den Elshof. Onze vrijwilligers. De motor van ons toernooi. Onmisbaar. Velen zijn zichtbaar, maar nog veel meer van hen zijn onzichtbaar. Zoals de keukencrew die geen wedstrijd ziet. In alle hoeken en gaten zijn te vinden op het sportpark. Geen ruimte wordt onbenut gelaten. Chapeau!

Gaston Taument: het ultieme Feyenoordgevoel

Oud profvoetballer Gaston Taument loopt al een aantal Jaren mee in de voetbalwereld. Taument speelde jarenlang bij Feyenoord maar werd in 1995 door Louis van Gaal persoonlijk gebeld of hij voor Ajax wilde voetballen.

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.