Hungry Hongaren

15-06-2019

Wie de affiche van dit toptoernooi heeft gezien kan in ieder geval een ding concluderen: sterk en verfrissend.

Verfrissend omdat ook dit jaar het deelnemersveld bestaat uit enkele ploegen die nog niet eerder op het toernooi uitkwamen. Onder hen: Puskás Akadémia FC uit Hongarije. Het lijkt misschien van wel, maar deze opleiding – gevestigd onder de rook van Boedapest – is zeker geen onbekende naam in de voetballerij. Vooral niet wanneer je kijkt naar de prestaties van de jeugdige spelers. Zo won het O15-team afgelopen jaar de Nike Championship Cup in Berlijn.


Enfin, dat het Marveldtoernooi naam heeft is zeker. Met alle jeugdige Hongaarse talenten komt namelijk een enorme groep supporters mee. 28 om precies te zijn, 28 broertjes, zusjes, vaders, moeders of andere bekenden. Een enorme groep trouwe fans dus. Toch is het niet vanzelfsprekend dat deze fans meekomen. “No, we just come here for the high level of football”. Daarmee wordt nogmaals de enorme naam van het Marveldtoernooi bevestigd. Vertrouwen in een goede afloop hebben ze ook. Zo vertelt een van de moeders dat ze verwachten dat ze het toernooi gaan winnen. Haar man verwacht een plek in de top 4. We zullen zien. “Der Erste Tag is schon sehr schön”, klinkt als gezamenlijk antwoord op de vraag wat de eerste indruk van de ambiance op het toernooi is. En dan is de avond nog niet eens begonnen…


Video compilatie Marveldtoernooi 2019 gereed!

We hebben er even op moeten wachten, maar de video compilatie van het 30ste Marveldtoernooi is klaar! Geniet nog een keer na van een fantastisch weekend!

Aftermovie 2019 door eDroneVideo

FC Barcelona winnaar 30e Internationaal Marveldtoernooi

Na een rustige start was het al snel weer erg druk op de zondag, de finaledag van het Internationaal Marveldtoernooi, evenals de voorgaande twee dagen. Dit mede door het fantastische voetbalweer tijdens het toernooi. Het voetbal was net als voorgaande jaren van erg hoog niveau. Met teams uit zoveel verschillende landen was het prachtig de verschillende speelstijlen te zien en te kunnen vergelijken.

Stichting Huntington Oost Achterhoek

“Het is een prachtig toernooi, op een prachtige accommodatie, en zo’n perfecte organisatie. Echt top!”

Overal zitten ze

Ze zijn met ruim 320 in getal overal te vinden op en om Sportpark Den Elshof. Onze vrijwilligers. De motor van ons toernooi. Onmisbaar. Velen zijn zichtbaar, maar nog veel meer van hen zijn onzichtbaar. Zoals de keukencrew die geen wedstrijd ziet. In alle hoeken en gaten zijn te vinden op het sportpark. Geen ruimte wordt onbenut gelaten. Chapeau!

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.