Metamorfose

15-06-2019

Het gehele jaar door wordt er gesport in vele disciplines, maar een paar dagen per jaar wordt de sporthal omgetoverd tot een indrukwekkende ontvangstruimte voor al onze gasten, is de hal het toneel van de sponsoravond en doet de hal eveneens dienst als eetzaal waar de teams gezamenlijk ontbijten, lunchen en dineren.

Naast het verblijf op 5 sterren recreatiepark Marveld Recreatie één van de krachten van ons toernooi, krijgen we vaak teruggekoppeld. Woensdagavond voorafgaande aan het toernooi ondergaat de sporthal deze ware metamorfose. Dankzij vele helpende handen van onze vrijwilligers. En maandagmorgen heeft de hal weer zijn oude functie en doet het in niets herinneren aan het Marveldtoernooi.


Aftermovie 2019 door eDroneVideo

FC Barcelona winnaar 30e Internationaal Marveldtoernooi

Na een rustige start was het al snel weer erg druk op de zondag, de finaledag van het Internationaal Marveldtoernooi, evenals de voorgaande twee dagen. Dit mede door het fantastische voetbalweer tijdens het toernooi. Het voetbal was net als voorgaande jaren van erg hoog niveau. Met teams uit zoveel verschillende landen was het prachtig de verschillende speelstijlen te zien en te kunnen vergelijken.

Stichting Huntington Oost Achterhoek

“Het is een prachtig toernooi, op een prachtige accommodatie, en zo’n perfecte organisatie. Echt top!”

Overal zitten ze

Ze zijn met ruim 320 in getal overal te vinden op en om Sportpark Den Elshof. Onze vrijwilligers. De motor van ons toernooi. Onmisbaar. Velen zijn zichtbaar, maar nog veel meer van hen zijn onzichtbaar. Zoals de keukencrew die geen wedstrijd ziet. In alle hoeken en gaten zijn te vinden op het sportpark. Geen ruimte wordt onbenut gelaten. Chapeau!

Gaston Taument: het ultieme Feyenoordgevoel

Oud profvoetballer Gaston Taument loopt al een aantal Jaren mee in de voetbalwereld. Taument speelde jarenlang bij Feyenoord maar werd in 1995 door Louis van Gaal persoonlijk gebeld of hij voor Ajax wilde voetballen.

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.