Eindelijk! Altinordu Izmir

15-06-2019

Altinordu Izmir is een Turkse club die voor de eerste keer op het toernooi aanwezig is. “We staan al drie jaar in contact met Marco Frank en nu is het eindelijk gelukt om mee te mogen doen!,” zegt Murat Korkmaz, hun sportief directeur. “Het bijzondere van onze club is dat we een voetbalinternaat zijn met in totaal 186 voetballeerlingen. We spelen graag op dit soort toernooien omdat we hier tegenstand van formaat krijgen. Dat is in Turkije anders, daar winnen we alles met grote cijfers. We hebben binnen onze gelederen maar liefst 51 internationals in alle categorieën van 11-19 jaar. Het bijzondere van onze opleiding is dat we niet alleen naar het voetbaltalent kijken, maar ook naar de vorming als persoon. We hopen hier goede dingen te laten zien!”


Aftermovie 2019 door eDroneVideo

FC Barcelona winnaar 30e Internationaal Marveldtoernooi

Na een rustige start was het al snel weer erg druk op de zondag, de finaledag van het Internationaal Marveldtoernooi, evenals de voorgaande twee dagen. Dit mede door het fantastische voetbalweer tijdens het toernooi. Het voetbal was net als voorgaande jaren van erg hoog niveau. Met teams uit zoveel verschillende landen was het prachtig de verschillende speelstijlen te zien en te kunnen vergelijken.

Stichting Huntington Oost Achterhoek

“Het is een prachtig toernooi, op een prachtige accommodatie, en zo’n perfecte organisatie. Echt top!”

Overal zitten ze

Ze zijn met ruim 320 in getal overal te vinden op en om Sportpark Den Elshof. Onze vrijwilligers. De motor van ons toernooi. Onmisbaar. Velen zijn zichtbaar, maar nog veel meer van hen zijn onzichtbaar. Zoals de keukencrew die geen wedstrijd ziet. In alle hoeken en gaten zijn te vinden op het sportpark. Geen ruimte wordt onbenut gelaten. Chapeau!

Gaston Taument: het ultieme Feyenoordgevoel

Oud profvoetballer Gaston Taument loopt al een aantal Jaren mee in de voetbalwereld. Taument speelde jarenlang bij Feyenoord maar werd in 1995 door Louis van Gaal persoonlijk gebeld of hij voor Ajax wilde voetballen.

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.