PAOK FC

03-06-2018

We hebben eigenlijk de hoop dat we volgend jaar weer worden uitgenodigd, want we vinden dit een heel sterk toernooi. En het mooiste zou zijn als we het toernooi zouden winnen!

Uiteindelijk toch nog iemand van onze Griekse gasten uit Thessaloniki te pakken gekregen! De directeur en de hoofdtrainer gaven ineens geen thuis meer! Een assistent-trainer dan maar. Hij vindt het allemaal ‘Amazing’! “We waren 10 dagen in Frankrijk en dat was in vergelijking met dit alles maar gewoontjes. De organisatie hier, de verzorging, de accommodatie, alles klopt! 

We spelen in de Griekse jeugd-competities en waren de kampioen van het zuid-Griekse gedeelte, Panathinaikos van het noordelijke deel. We speelden de finale tegen elkaar en zij wonnen na strafschoppen!"

"We komen geregeld in het buitenland en speelden al toernooien in Zweden, Turkije, Frankrijk en nu hier, en niet onbelangrijk we wonnen de Griekse beker. Wij, in Saloniki, zijn uitermate blij met een Nederlandse voetballer: Biseswar, die doet het heel goed bij ons. We hopen dat we volgend jaar weer worden uitgenodigd op dit sterke toernooi. Het mooiste zou zijn als we het toernooi nu zouden winnen!" En met een lach, een schouderklop en handdruk neemt hij afscheid.


Van Bommels eerste keer

Het Internationale Marveldtoernooi heeft veel grootheden op de velden gezien, maar ook naast de velden zijn er een aantal bekendheden te spotten. Zo kunt u denken aan Danny Blind, Guus Hiddink en nog vele anderen.

“Mijn ambitie is om wedstrijden te leiden op het hoogste niveau van de dames”

Lizzy van der Helm is de eerste vrouwelijke scheidsrechter op het Marveldtoernooi. De spraakwaterval uit Zoetermeer voelt zich hier als in een vis in het water.

Manchester City op alle fronten tevreden!

Craig Mudd, de trainer van Manchester City Under 14, is zeer tevreden over zijn eerste Marveld toernooi ervaringen.

“We zoeken de beste speler van het toernooi!”

Een uitgebreide commissie van 8 leden zoekt uiteindelijk met elkaar de beste speler en keeper van het toernooi. Een wijze commissie moet dat zijn want het is een omvangrijk karwei!

“Meteen doen!!”

We maken een babbeltje met Lianne Lindner. Lianne Lindner zegt u? Is dat niet? Ja, ja ze is het inderdaad! Als 5-jarige meldde zij zich al aan bij sv Grol, samen met haar tweelingzus Simone. Er waren toen nog geen meisjesteams dus moesten ze samen spelen met jongens om later met onder andere Carry Walterbos, Nancy Reinders en Ans Theissen het dameselftal te vormen. Zij speelde van 1986 tot 2007 bij ‘de Grol’.

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.