Programma 2019

Zaterdag 8 juni 2019
Overdag wordt gestart met de aankleding van het sportpark door de vele vrijwilligers en het bestuur van het Internationaal Marveldtoernooi. Dit krijgt in de week voorafgaand aan het toernooiweekend een vervolg van dinsdag 11 t/m vrijdag 14 juni a.s.

Dinsdag 11 juni 2019
Vervolg aankleding van het sportpark door de vele vrijwilligers en het bestuur van het Marveldtoernooi. 

Woensdag 12 juni 2019
Vervolg aankleding van het sportpark door de vele vrijwilligers en het bestuur van het Marveldtoernooi. Vanaf 17:00 uur wordt gestart met de inrichting van de sporthal door de vele vrijwilligers en het bestuur van het Marveldtoernooi. Om 18:00 uur komt de eerste buitenlandse ploeg aan, namelijk CHIVAS GUADALAJARA uit Mexico.

SV Grol scoort tegen Korea FL

Donderdag 13 juni 2019
Vervolg opknap en aankleding van het sportpark en de inrichting van de sporthal door de vele vrijwilligers en het bestuur van het Marveldtoernooi. Om 16:00 uur hopen wij de voorbereidende werkzaamheden te hebben afgerond.

Gedurende de middag heten wij de volgende buitenlandse ploegen van harte welkom: ALTINORDU uit Turkije, FC BARCELONA uit Spanje en PUSKÁS AKADÉMIA uit Hongarije

In de supergezellig aangeklede sporthal vindt vanaf 20:00 uur voor de 11e achtereenvolgende keer alweer een SPONSORAVOND plaats. Deze avond wordt georganiseerd door het bestuur van de Stichting Internationaal Marveldtoernooi in samenwerking met het bestuur van de s.v. Grol. De organisatie heeft wederom een zeer interessant en gevarieerd programma in petto. De hoofdgast van deze avond is topscheidsrechter Björn Kuipers.

Alle sponsoren van de s.v. Grol en het Marveldtoernooi zijn voor deze avond uitgenodigd. Om 23:00 uur zal het officiële gedeelte worden afgesloten, waarna eenieder wordt uitgenodigd in ons sportcafé voor een gezellig samenzijn.

In de loop van de avond heten wij de overige buitenlandse buitenlandse ploegen welkom: PARIS SAINT-GERMAIN uit Frankrijk, ATLÉTICO MADRID uit Spanje en MANCHESTER CITY uit Engeland.

Vrijdag 14 juni 2019
De dan al aanwezige teams kunnen tussen 08:30 en 10:00 uur ontbijten in de sporthal. Verder wordt die morgen nog de laatste hand gelegd aan de aankleding van het sportpark en de inrichting van de sporthal door de vele vrijwilligers en het bestuur Marveldtoernooi. Om 11:00 uur dienen alle voorbereidende werkzaamheden te zijn afgerond.

11:00 - 12:30 uur
Ontvangst van de overige deelnemende ploegen: FEYENOORD, AJAX, PSV, AZ en SV GROL. De overige ploegen zijn al eerder in de week gearriveerd.

12:30 - 14:00 uur
Officieel welkom

Welkomstwoord aan de deelnemende teams door de heer M. Frank  (voorzitter van het bestuur Internationaal Marveldtoernooi) en de Wethouder Sport van de Gemeente Oost Gelre Bart Porskamp.
Na het welkomstwoord de presentatie van de deelnemende teams op het grote scherm.
Warme maaltijd voor alle teams + teambegeleiders, reeds aanwezige scheidsrechters en overige vrijwilligers.

11:00 - 14:30 uur
Fotosessie: vanaf 11:00 uur wordt er van alle deelnemende teams een teamfoto gemaakt. Hiervoor wordt een schema opgesteld door de organisatie.
Verder hebben alle ploegen na de fotosessie vrijaf om huisjes op Marveld in te richten, te rusten en om zich verder voor te bereiden op het toernooiweekend.

14:00 uur
Meeting teamafgevaardigden
Deze bijeenkomst vindt plaats in de serre en staat onder leiding van het hoofd scheidsrechters- en arbitragezaken, Eric Braamhaar en Karel van den Heuvel. Namens het bestuur van het Marveldtoernooi is Tonnie Zieverink hierbij aanwezig.

14:30 uur
Meeting scheidsrechters
Deze bijeenkomst vindt plaats in de serre en staat onder leiding van het hoofd scheidsrechters- en arbitragezaken, Eric Braamhaar en Karel van den Heuvel. Namens het bestuur van het Marveldtoernooi is Tonnie Zieverink hierbij aanwezig.

15:00 uur
Meeting assistent-scheidsrechters en 4e officials
Deze bijeenkomst vindt plaats in de serre en staat onder leiding van coördinator assistent, Wilco Lobbert. Namens het bestuur van het Marveldtoernooi is Tonnie Zieverink hierbij aanwezig.

16:00 - 18:30 uur
In dit tijdsbestek is voor alle deelnemende teams en teambegeleiders, reeds aanwezige scheidsrechters en overige vrijwilligers gelegenheid om gebruik te maken van een uitgebreide broodmaaltijd met soep. De ploegen worden daarmee in staat gesteld om voor of na hun eerste poule-wedstrijd te gaan eten.

17:00 - 17:30 uur
Ontvangst sponsoren en andere genodigden.
Om 17:20 uur wordt ervoor gezorgd dat iedereen zich naar de drie speelvelden begeeft voor de eerste poulewedstrijden.

Openingswedstrijd 2018 - SV Grol - FC Barcelona

17:30 uur
Openingswedstrijden
Op 3 velden tegelijk starten wij met de eerste poulewedstrijden in poule DLA ICT. De openingswedstrijd op veld Alferink gaat tussen AJAX (winnaar 2018) en ATLÉTICO MADRID, met opkomst van F-pupillen van de s.v. Grol.
Alle teams spelen vanavond 2 poulewedstrijden van 2 x 20 minuten.

20:30 - 21:45 uur
Warme maaltijd voor alle deelnemende ploegen.

21:30 uur
Einde van de eerste toernooidag.

22:00 - 23:00 uur
Informele bijeenkomst voor alle trainers + leiders van de deelnemende teams, inclusief de teambegeleiders en scheidsrechters. Deze bijeenkomst vindt plaats in de serre.

Zaterdag 15 juni 2019
Van 08:00 - 10:00 uur ontbijt in de sporthal voor alle deelnemende ploegen en medewerkers c.q. vrijwilligers van het Marveldtoernooi.
Om 10:30 uur start van de 2e toernooidag. Vandaag worden er door elk team 3 poulewedstrijden van 2 x 20 minuten gespeeld.

Tussen 11:30 en 14:00 uur lunch in de sporthal voor alle deelnemende teams en medewerkers c.q. vrijwilligers van het Marveldtoernooi.

Om ca. 12.15 uur is er een pauze.

FC Twente - Atletico Madrid 2018

Om 13:30 uur wordt ons toernooiprogramma vervolgd met de poulewedstrijden.

Na afloop van de tweede toernooidag vindt er om 18:30 uur voor alle deelnemende teams een diner plaats in de sporthal. De rest van de avond kunnen door de teams naar eigen believen worden ingevuld.
Aansluitend is er om 20:00 uur een diner voor officials en overige gasten van het Internationaal Marveldtoernooi, eveneens in de sporthal.

Zondag 16 juni 2019
Van 08:00 - 10:00 uur ontbijt in de sporthal voor alle deelnemende teams en mede-werkers c.q. vrijwilligers van het Marveldtoernooi.

Om 09:30 uur start van de derde toernooidag met kruisfinales in drie poules: de nrs. 5 + 6, nrs. 3 + 4 en de nrs. 1 + 2, vervolgens plaatsingwedstrijden voor de plaatsen 5 t/m 12 en vervolgens de wedstrijd om de 3e en 4e plaats en de finale.

Tussen 11:30 en 14:00 uur lunch in de sporthal voor alle deelnemende teams en medewerkers c.q. vrijwilligers van het Marveldtoernooi

Vanaf ca. 12:00 uur wordt het publiek tussen de diverse wedstrijden en in de rust vermaakt met heerlijke muziek door onze DJ.

Ajax winnaar Marveldtoernooi 2018

De finale van het 30e Internationale Marveldtoernooi staat gepland om 15:45 uur.

Zo snel mogelijk na de finale vindt de prijsuitreiking plaats, telkens weer een ware happening voor de echte voetballiefhebber. Wij hebben aan iedereen dan ook het vriendelijke verzoek om t/m de prijsuitreiking te blijven.

Ca. 17:30 uur is het einde van het 30e Internationale Marveldtoernooi. Na afscheid te hebben genomen van een groot aantal deelnemende teams vindt er in de serre een gezellig samenzijn plaats met alle medewerkers c.q. vrijwilligers die hebben meegewerkt om het toernooi te doen slagen. Wij nodigen iedereen die een steentje heeft bijgedragen hiervoor dan ook van harte uit. Met z’n allen wordt het toernooi op een waardige manier afgesloten.

Ca. 18:15 uur warme maaltijd bij Marveld Recreatie voor alle nog aanwezige ploegen.

18:00 - 22:00 uur
afsluiting met alle vrijwilligers en medewerkers.

Maandag 17 juni 2019
Ontbijt voor de teams die in de loop van de dag allemaal zullen vertrekken. Grote schoonmaak van het sportpark Den Elshof. Uiteindelijk hopen wij na afloop te kunnen concluderen, dat wij weer een fantastisch en succesvol evenement achter de rug hebben. Maar nog belangrijker is dat iedereen genoten heeft en er met erg veel plezier op terug kijkt, want daar doen wij het als bestuur van de Stichting Internationaal Marveldtoernooi uiteindelijk allemaal voor. Op naar de 31e editie van Internationaal Marveldtoernooi in 2019!

Vertrek van:
PUSKÁS AKADÉMIA (05:00 uur)
MANCHESTER CITY (05:45 uur)
ATLÉTICO MADRID (07:45 uur)
CHIVAS GUADALAJARA (10:15 uur)
ALTINORDU (10:45 uur)
FC BARCELONA (11:30 uur)


Aftermovie 2019 door eDroneVideo

FC Barcelona winnaar 30e Internationaal Marveldtoernooi

Na een rustige start was het al snel weer erg druk op de zondag, de finaledag van het Internationaal Marveldtoernooi, evenals de voorgaande twee dagen. Dit mede door het fantastische voetbalweer tijdens het toernooi. Het voetbal was net als voorgaande jaren van erg hoog niveau. Met teams uit zoveel verschillende landen was het prachtig de verschillende speelstijlen te zien en te kunnen vergelijken.

Stichting Huntington Oost Achterhoek

“Het is een prachtig toernooi, op een prachtige accommodatie, en zo’n perfecte organisatie. Echt top!”

Overal zitten ze

Ze zijn met ruim 320 in getal overal te vinden op en om Sportpark Den Elshof. Onze vrijwilligers. De motor van ons toernooi. Onmisbaar. Velen zijn zichtbaar, maar nog veel meer van hen zijn onzichtbaar. Zoals de keukencrew die geen wedstrijd ziet. In alle hoeken en gaten zijn te vinden op het sportpark. Geen ruimte wordt onbenut gelaten. Chapeau!

Gaston Taument: het ultieme Feyenoordgevoel

Oud profvoetballer Gaston Taument loopt al een aantal Jaren mee in de voetbalwereld. Taument speelde jarenlang bij Feyenoord maar werd in 1995 door Louis van Gaal persoonlijk gebeld of hij voor Ajax wilde voetballen.

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.