Programma 2018

Zaterdag 26 mei 2018
Overdag wordt gestart met de opknap en aankleding van het sportpark door de vele vrijwilligers en het bestuur van het Internationaal Marveldtoernooi. Dit krijgt in de week voorafgaand aan het toernooiweekend een vervolg van dinsdag 16 t/m vrijdag 19 mei a.s.

Dinsdag 29 mei 2018
Vervolg opknap en aankleding van het sportpark door de vele vrijwilligers en het bestuur van het Marveldtoernooi.

Woensdag 30 mei 2018
Vervolg opknap en aankleding van het sportpark door de vele vrijwilligers en het bestuur van het Marveldtoernooi. Vanaf 17:00 uur wordt gestart met de inrichting van de sporthal door de vele vrijwilligers en het bestuur van het Marveldtoernooi. Om 21:30 uur komt de eerste buitenlandse ploeg aan, namelijk KOREA FL uit Zuid-Korea.

Donderdag 31 mei 2018
Vervolg opknap en aankleding van het sportpark en de inrichting van de sporthal door de vele vrijwilligers en het bestuur van het Marveldtoernooi. Om 16:00 uur hopen wij de voorbereidende werkzaamheden te hebben afgerond.

Gedurende de middag heten wij de volgende buitenlandse ploegen van harte welkom: RED BULL BRASIL uit Brazilië en FC BARCELONA uit Spanje.

In de supergezellig aangeklede sporthal vindt vanaf 20:00 uur voor de 10e achtereenvolgende keer alweer een SPONSORAVOND plaats. Deze avond wordt georganiseerd door het bestuur van de Stichting Internationaal Marveldtoernooi in samenwerking met het bestuur van de s.v. Grol. De organisatie heeft wederom een zeer interessant en gevarieerd programma in petto. De hoofdgasten van deze avond zijn Hans Kraay jr., Nathan Rutjes en Ernest Beuvink.

Alle sponsoren van de s.v. Grol en het Marveldtoernooi zijn voor deze avond uitgenodigd. Om 23:00 uur zal het officiële gedeelte worden afgesloten, waarna eenieder wordt uitgenodigd in ons sportcafé voor een gezellig samenzijn.

In de loop van de avond heten wij de overige buitenlandse buitenlandse ploegen welkom: CELTIC FC uit Schotland, PAOK FC uit Griekenland en ATLÉTICO MADRID uit Spanje.

Vrijdag 1 juni 2018
De dan al aanwezige teams kunnen tussen 08:30 en 10:00 uur ontbijten in de sporthal. Verder wordt die morgen nog de laatste hand gelegd aan de aankleding van het sportpark en de inrichting van de sporthal door de vele vrijwilligers en het bestuur Marveldtoernooi. Om 11:00 uur dienen alle voorbereidende werkzaamheden te zijn afgerond.

11:00 - 12:30 uur
Ontvangst van de overige deelnemende ploegen: Bayer 04 Leverkusen uit Duitsland en FEYENOORD, AJAX, PSV, FC TWENTE en SV GROL. De overige ploegen zijn al eerder in de week gearriveerd.

12:30 - 14:00 uur
Officieel welkom

Welkomstwoord aan de deelnemende teams door de heer M. Frank  (voorzitter van het bestuur Internationaal Marveldtoernooi).
Presentatie deelnemersveld Internationaal Marveldtoernooi 2018.
Na het welkomstwoord de presentatie van de deelnemende teams op het grote scherm.
Warme maaltijd voor alle teams + teambegeleiders, reeds aanwezige scheidsrechters en overige vrijwilligers.

11:00 - 14:30 uur
Fotosessie: vanaf 11:00 uur wordt er van alle deelnemende teams een teamfoto gemaakt. Hiervoor wordt een schema opgesteld door de organisatie.

Verder hebben alle ploegen na de fotosessie vrijaf om huisjes op Marveld in te richten, te rusten en om zich verder voor te bereiden op het toernooiweekend.

14:00 uur
Meeting teamafgevaardigden
Deze bijeenkomst vindt plaats in de serre en staat onder leiding van het hoofd scheidsrechters- en arbitragezaken, Eric Braamhaar en Karel van den Heuvel. Namens het bestuur van het Marveldtoernooi is Tonnie Zieverink hierbij aanwezig.

14:30 uur
Meeting scheidsrechters
Deze bijeenkomst vindt plaats in de serre en staat onder leiding van het hoofd scheidsrechters- en arbitragezaken, Eric Braamhaar en Karel van den Heuvel. Namens het bestuur van het Marveldtoernooi is Tonnie Zieverink hierbij aanwezig.

15:00 uur
Meeting assistent-scheidsrechters en 4e officials
Deze bijeenkomst vindt plaats in de serre en staat onder leiding van coördinator assistent, Wilco Lobbert. Namens het bestuur van het Marveldtoernooi is Tonnie Zieverink hierbij aanwezig.

16:00 - 18:30 uur
In dit tijdsbestek is voor alle deelnemende teams en teambegeleiders, reeds aanwezige scheids-rechters en overige vrijwilligers gelegenheid om gebruik te maken van een uitgebreide broodmaaltijd met soep. De ploegen worden daarmee in staat gesteld om voor of na hun eerste poule-wedstrijd te gaan eten.

17:00 - 17:30 uur
Ontvangst sponsoren en andere genodigden.
Om 17:20 uur wordt ervoor gezorgd dat iedereen zich naar de drie speelvelden begeeft voor de eerste poulewedstrijden.

17.30 uur
Openingswedstrijden
Op 3 velden tegelijk starten wij met de eerste poulewedstrijden in poule DLA ICT. De openingswedstrijd op Veld Alferink gaat tussen SV GROL en FC BARCELONA, met opkomst van F-pupillen van de s.v. Grol.
Alle teams spelen vanavond 2 poulewedstrijden van 2 x 20 minuten.

20:30 - 21:45 uur
Warme maaltijd voor alle deelnemende ploegen.

21:30 uur
Einde van de eerste toernooidag.

22:00 - 23:00 uur
Informele bijeenkomst voor alle trainers + leiders van de deelnemende teams, inclusief de teambegeleiders en scheidsrechters. Deze bijeenkomst vindt plaats in de serre.

Zaterdag 2 juni 2018
Van 08:00 - 10:00 uur ontbijt in de sporthal voor alle deelnemende ploegen en medewerkers c.q. vrijwilligers van het Marveldtoernooi.
Om 10:30 uur start van de 2e toernooidag. Vandaag worden er door elk team 3 poulewedstrijden van 2 x 20 minuten gespeeld.

Om 11:00 uur wordt in het sportcafé gestart met de eerste editie van het Marveld E-Sports Tournament.

Tussen 11:30 en 14:00 uur lunch in de sporthal voor alle deelnemende teams en medewerkers c.q. vrijwilligers van het Marveldtoernooi.

Om ca. 12.15 uur is er een pauze.

Om 13:30 uur wordt ons toernooiprogramma vervolgd met de poulewedstrijden.

Om 17:00 uur zal in het Sportcafé de finale worden gespeeld van het eerste Marveld E-Sports Tournament.

Na afloop van de tweede toernooidag vindt er om 18:30 uur voor alle deelnemende teams een diner plaats in de sporthal. De rest van de avond kunnen door de teams naar eigen believen worden ingevuld.
Aansluitend is er om 20:00 uur een diner voor officials en overige gasten van het Internationaal Marveldtoernooi, eveneens in de sporthal.

Zondag 3 juni 2018
Van 08:00 - 10:00 uur ontbijt in de sporthal voor alle deelnemende teams en mede-werkers c.q. vrijwilligers van het Marveldtoernooi.

Om 09:30 uur start van de derde toernooidag met kruisfinales in drie poules: de nrs. 5 + 6, nrs. 3 + 4 en de nrs. 1 + 2, vervolgens plaatsingwedstrijden voor de plaatsen 5 t/m 12 en vervolgens de wedstrijd om de 3e en 4e plaats en de finale.

Tussen 11:30 en 14:00 uur lunch in de sporthal voor alle deelnemende teams en medewerkers c.q. vrijwilligers van het Marveldtoernooi

Vanaf ca. 12:00 uur wordt het publiek tussen de diverse wedstrijden en in de rust vermaakt met heerlijke muziek door onze DJ.De finale van het 29e Internationale Marveldtoernooi staat gepland om 15:45 uur.

Zo snel mogelijk na de finale vindt de prijsuitreiking plaats, telkens weer een ware happening voor de echte voetballiefhebber. Wij hebben aan iedereen dan ook het vriendelijke verzoek om t/m de prijsuitreiking te blijven.

Ca. 17:30 uur is het einde van het 29e Internationale Marveldtoernooi. Na afscheid te hebben genomen van een groot aantal deelnemende teams vindt er in de serre een gezellig samenzijn plaats met alle medewerkers c.q. vrijwilligers die hebben meegewerkt om het toernooi te doen slagen. Wij nodigen iedereen die een steentje heeft bijgedragen hiervoor dan ook van harte uit. Met z’n allen wordt het toernooi op een waardige manier afgesloten.

Ca. 18:15 uur warme maaltijd bij Marveld Recreatie voor alle nog aanwezige ploegen.

18:00 - 22:00 uur
afsluiting met alle vrijwilligers en medewerkers.

Maandag 4 juni 2018
Ontbijt voor de teams die in de loop van de dag allemaal zullen vertrekken. Grote schoonmaak van het sportpark Den Elshof. Uiteindelijk hopen wij na afloop te kunnen concluderen, dat wij weer een fantastisch en succesvol evenement achter de rug hebben. Maar nog belangrijker is dat iedereen genoten heeft en er met erg veel plezier op terug kijkt, want daar doen wij het als bestuur van de Stichting Internationaal Marveldtoernooi uiteindelijk allemaal voor. Op naar de 30e editie van Internationaal Marveldtoernooi in 2019!

Om 16:00 uur speelt KOREA FL een vriendschappelijke wedstrijd tegen MALEISIË O15.

Woensdag 6 juni 2018
Vertrek van KOREA FL

Donderdag 7 juni 2018
Om 16:00 speelt RED BULL BRASIL een vriendschappelijke wedstrijd tegen MALEISIË O15.

Vrijdag 8 juni 2018
Vertrek van RED BULL BRASIL naar Maarse, waar ze dat weekend deelnemen aan het toernooi van OSM.