Nevenactiviteiten 2019

Op het “Jumbo Bennink Kidsplein” is ook dit jaar weer genoeg te doen voor de jeugdige toeschouwers van het toernooi. Men kan zich het gehele weekend weer vermaken op de aanwezige springkussens, panna-toernooien spelen op de voetbalveldjes en deelnemen aan enkele georganiseerde interactieve activiteiten.

1. Attack Voetbal: plezier maken!
 
Al vele jaren neemt Attack Voetbal een groot deel van de nevenactiviteiten van het Marveldtoernooi voor haar rekening. Denk aan pannavoetbal, voettennis, stropdas schieten en nog veel meer. We spelen korte competities, strooien met prijzen en maken lol! Met iedereen, want we zijn er voor alle leeftijden. We hebben inmiddels zelfs een eigen fanbase in Groenlo. Ons motto: play smart, have fun. Meer informatie op de website van Attack Voetbal
 
 
 
Springkussens
 

2. Springkussens
 
Aan springkussens nooit een gebrek op het Marveldtoernooi.  Er zullen weer verschillende springkussens staan op het Kidsplein, voor elke leeftijdscategorie minimaal één. De springkussens staan altijd garant voor uren speelplezier!


3. Univé Panna Arena

Univé is één van de vele sponsoren op het Marveldtoernooi. Jaarlijks stellen zij een panna arena ter beschikking, zodat de jeugd tijdens de toernooidagen lekker een balletje kan trappen. De panna arena is één van de aanwezige opblaasbare arena’s op het toernooi!

 

Voetbalgatendoek

4. Verloting

Op de zaterdag en zondag zal er een verloting gehouden worden, waarbij prachtige prijzen zijn te winnen. Prijs per lot is € 0,50 en 6 loten voor € 2,50. Steun het Marveldtoernooi door een lot te kopen en maak daarnaast ook nog eens kans op leuke prijzen.


5. Rolugro Soccerboarding
 
Ook de inmiddels beruchte ronde panna arena met de harde boarding van Rolugro zal weer te vinden zijn op het Kidsplein  dit jaar. Niets is leuker voor een voetballer om de hele dag te voetballen en panna’s uit te delen aan je vrienden!

Rolugro Soccerboarding
 

jongens
 

6. DJ

Op de zaterdag en zondag is er wederom een DJ aanwezig om tussen de wedstrijden door het publiek te vermaken met de allernieuwste muzieknummers. Als er op het hoofdveld gescoord wordt, zal de DJ de feestvreugde versterken, net als in een echt voetbalstadion!

 
7. Stands
 
Er zullen diverse organisaties aanwezig zijn met een stand.

Expositie 27 jaar Marveldtoernooi

De activiteiten zullen worden begeleid door enthousiaste freestyle voetballers. Belangrijke tip: vergeet niet je voetbalschoenen mee te nemen! Je ziet het, naast jeugdvoetbal op topniveau zijn er dus voldoende leuke andere dingen te zien en te doen tijdens het Marveldtoernooi.