Huisregels Marveldtoernooi

  • Een ieder die het sportpark betreedt geeft toestemming voor het maken van video-, foto- en geluidsopnamen waar de bezoeker mogelijk in of op voor zal komen. De organisatie gebruikt deze opnamen voor promotionele doeleinden.
  • Wij tolereren op het sportpark geen racisme, agressie, hinderlijk of aanstootgevend gedrag.
  • Glaswerk is buiten niet toegestaan. Uitsluitend op het terras van het Sportcafé.
  • Betreding van het sportpark geschiedt op eigen risico. De organisatie kan niet aansprakelijk worden gesteld voor enig letsel die de bezoekers van het sportpark mochten ondervinden.
  • De organisatie stelt zich niet aansprakelijk voor diefstal, vernieling en/of kwijtraken van spullen.
  • Er wordt geen alcohol geschonken aan personen jonger dan 18 jaar.
  • Op het sportpark geldt het gehele weekend een rookverbod. Er mag alleen gerookt worden op het terras en de rookruimte van het Sportcafé.
  • In situaties waarin deze huisregels niet voorzien beslist de organisatie over de mogelijkheid maatregelen te nemen. De beslissing van de organisatie hieromtrent is bindend.

Aftermovie 2019 door eDroneVideo

FC Barcelona winnaar 30e Internationaal Marveldtoernooi

Na een rustige start was het al snel weer erg druk op de zondag, de finaledag van het Internationaal Marveldtoernooi, evenals de voorgaande twee dagen. Dit mede door het fantastische voetbalweer tijdens het toernooi. Het voetbal was net als voorgaande jaren van erg hoog niveau. Met teams uit zoveel verschillende landen was het prachtig de verschillende speelstijlen te zien en te kunnen vergelijken.

Stichting Huntington Oost Achterhoek

“Het is een prachtig toernooi, op een prachtige accommodatie, en zo’n perfecte organisatie. Echt top!”

Overal zitten ze

Ze zijn met ruim 320 in getal overal te vinden op en om Sportpark Den Elshof. Onze vrijwilligers. De motor van ons toernooi. Onmisbaar. Velen zijn zichtbaar, maar nog veel meer van hen zijn onzichtbaar. Zoals de keukencrew die geen wedstrijd ziet. In alle hoeken en gaten zijn te vinden op het sportpark. Geen ruimte wordt onbenut gelaten. Chapeau!

Gaston Taument: het ultieme Feyenoordgevoel

Oud profvoetballer Gaston Taument loopt al een aantal Jaren mee in de voetbalwereld. Taument speelde jarenlang bij Feyenoord maar werd in 1995 door Louis van Gaal persoonlijk gebeld of hij voor Ajax wilde voetballen.

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.