Presentatie deelnemersveld 30e Internationaal Marveldtoernooi

23-02-2019

Op zaterdag 9 maart a.s. wordt het deelnemersveld van het 30e Internationaal Marveldtoernooi bekend gemaakt. Het toernooi vindt plaats in het weekend van 14, 15 en 16 juni 2019.

Wanneer: Zaterdag 9 maart 2019
Waar: Sportcafé Den Elshof te Groenlo
Tijd: 17:00 uur
 
Door middel van een flitsende video wordt het fantastische deelnemersveld gepresenteerd. Opnieuw is het gelukt om een aantal nieuwe en zeer sterke teams voor deze jubileumeditie naar Groenlo te halen.
Aansluitend aan de presentatie van het deelnemersveld wordt er geloot voor de poulesamenstelling. Tevens wordt de gastspreker op de sponsoravond van 13 juni bekend gemaakt.
 
Nieuwsgierig geworden?
Kom dan op 9 maart a.s. naar het sportcafé Den Elshof in Groenlo. Iedereen is van harte welkom! Dit mag je niet missen!
 
Volg het Internationale Marveldtoernooi op:

 


Aftermovie 2019 door eDroneVideo

FC Barcelona winnaar 30e Internationaal Marveldtoernooi

Na een rustige start was het al snel weer erg druk op de zondag, de finaledag van het Internationaal Marveldtoernooi, evenals de voorgaande twee dagen. Dit mede door het fantastische voetbalweer tijdens het toernooi. Het voetbal was net als voorgaande jaren van erg hoog niveau. Met teams uit zoveel verschillende landen was het prachtig de verschillende speelstijlen te zien en te kunnen vergelijken.

Stichting Huntington Oost Achterhoek

“Het is een prachtig toernooi, op een prachtige accommodatie, en zo’n perfecte organisatie. Echt top!”

Overal zitten ze

Ze zijn met ruim 320 in getal overal te vinden op en om Sportpark Den Elshof. Onze vrijwilligers. De motor van ons toernooi. Onmisbaar. Velen zijn zichtbaar, maar nog veel meer van hen zijn onzichtbaar. Zoals de keukencrew die geen wedstrijd ziet. In alle hoeken en gaten zijn te vinden op het sportpark. Geen ruimte wordt onbenut gelaten. Chapeau!

Gaston Taument: het ultieme Feyenoordgevoel

Oud profvoetballer Gaston Taument loopt al een aantal Jaren mee in de voetbalwereld. Taument speelde jarenlang bij Feyenoord maar werd in 1995 door Louis van Gaal persoonlijk gebeld of hij voor Ajax wilde voetballen.

404 Pagina niet gevonden

Helaas kunnen we de door u opgevraagde pagina niet vinden. Klik hier als u naar de homepage wilt.
404 Page not found

Unfortunately the requested page is not found. Click here to return to the homepage.